Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba V

Apklausa: Ar laikaisi paleo mitybos principų? (37 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 06 04, 21:43)
O as vaisiu pasiilgau... Man ananasas antras po avokado. Taigi, nusipirkau maza ananasa. Oh my, I can't believe I ate the whole thing. Net murkiau. Bet pazadu pasitaisyti biggrin.gif Labos nakties wink.gif

as visada murkiu su vaisiais, obuoliais..kitkas sunykt gali.. Elata pamena pas ja sveciuose kaip suedziau visus obuolius...

pasijuokimui čia dar.. fitnesas.. https://www.youtube....p;v=o-50GjySwew
Papildyta:
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 06 04, 21:45)
labas vakaras
internetas striginėja,tai ,,nupalaukė" visi mano pacitavimai
pritariu pumpica -gražuolė blondinė  smile.gif
aš ,beje,irgi žmonių cukrumi nuodytoja  biggrin.gif tortų ,,mini kepėja"-pradėjau sau,o paskui prasidėjo-draugams,jų vaikams,kolegoms,pažystamiems ,bet kuo toliau,tuo labiau man nebepatinka tas ,,verslas"
kepenėlių ,,banga" matau daugumai,aš irgi šiandien pabaigiau jaučio,su vos patroškintais kopūstais ir šaukštu sviesto,laaabai skanu ir be jokių ,,vikruntasų" smile.gif
Sedindriuke,būk gera,mestelk nuorodą į tą koko-šoko,ne man, ne man-draugė vis prašo kokių paleo saldėsių,sakė ,iškepė tuos obuolinius keksiukus,tai maltiečiai lapnojo,net ausys linko

Gaspadine, prašom ir pirštų nenusikąst linkiu http://keistaipapras...nis-tortas.html
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 04, 23:40)
bet jiems ir krenta... ir daug kam krenta.. bet būna atsisako kažko kitko toj savo mityboj, ir nekaltina banano.. kaip kiti pasakytų jei makro neviršiji, viskas bus ok..

ne, tai aš nesakau, kad jis labai blogas tas bananas, tačiau nuolat matau reblogginamą paveiksliuką su užrašu "Dar niekas nuo vaisių nenutuko". Gal vien nuo vaisių nenutuko, tačiau daug kam jie trukdo mesti svorį, jei sutrikusi medžiagų apykaita, o šito tie visi besipiktinantys nežino. Tame ir problema, kad yra dvi vaisių pusės ir priklausomai nuo situacijos, reikia į jas abi atsižvelgt.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 06 04, 21:50)
ne, tai aš nesakau, kad jis labai blogas tas bananas, tačiau nuolat matau reblogginamą paveiksliuką su užrašu "Dar niekas nuo vaisių nenutuko". Gal vien nuo vaisių nenutuko, tačiau daug kam jie trukdo mesti svorį, jei sutrikusi medžiagų apykaita, o šito tie visi besipiktinantys nežino. Tame ir problema, kad yra dvi vaisių pusės ir priklausomai nuo situacijos, reikia į jas abi atsižvelgt.

o taip....

pilna tokiu ''jei jau vaisiaus negalesiu...tai negyvenimas''...biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 04, 23:49)
as visada murkiu su vaisiais, obuoliais..kitkas sunykt gali.. Elata pamena pas ja sveciuose kaip suedziau visus obuolius... 

Eik tu, visus biggrin.gif mes ten gal keturis obuolius supjaustėm, o rūsys dar visas pilnas buvo, taip kad nepasakok biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 04, 23:51)
o taip.... 

pilna tokiu ''jei jau vaisiaus negalesiu...tai negyvenimas''...biggrin.gif

eik tu, pilna tokių, kuriems "jei jau napoleono negalėsiu, tai negyvenimas" biggrin.gif šiti blogesni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 04, 21:49)
o geras reiks pabandyt, cia is serijos "sportas namuose" taip? ok, parkeli gal... lotuliukas.gif

Sendrine matyt apie obuolius rusy nieko nezinojo. gal ir gerai, kad nezinojo...
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 06 04, 22:03)
o geras reiks pabandyt, cia is serijos "sportas namuose" taip? ok, parkeli gal...  lotuliukas.gif

Sendrine matyt apie obuolius rusy nieko nezinojo. gal ir gerai, kad nezinojo...

ne sportas namuose tai kuo didesni svoriai, ir glutes pratimai biggrin.gif o cia ...na .... ka as zinau.. labiau sexy sportish time before bed time.. biggrin.gif lol

joo su obuoliais..sprogstu net jei lipa per virsu... vaikystes trauma biggrin.gif seriama ne saldainiais o obuoliais buvau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 04, 23:49)
Gaspadine, prašom ir pirštų nenusikąst linkiu http://keistaipapras...nis-tortas.html

ačiū ,oi,man dar ilgokai teks apseiti be šitų gėrių biggrin.gif
o tas šokoladas kažkoks becukris?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaspadine:): 04 birželio 2013 - 23:27
Sveiki. Labai smagu skaityti šią temą ir kaupt žinias thumbup.gif mes turbūt gryno paleo ir nebandysim ir taip puikiai gyvenam (na bet po MB tyrimų matysim kaip kas, gal ir reiks dar kažką pagriežtint) kaip čia kažkuri išsireiškė su savo sugalvota mityba biggrin.gif vakar palaidojom mano tėvelio brolį tai nežinau ar nuo vaizdų ir mirties kvapų ar nuo atprasto gedulingų pietų maisto man taip bloga buvo vakare g.gif nesuprantu dėl ko aš tas bulves mėgau g.gif taigi jos beskonės doh.gif tik su riebalu paskaninus įmanoma valgyt,bet kam to reikia biggrin.gif
Pirmadieniui kepsiu kažkokį skanėstą ale tortą biggrin.gif bandau receptą išsirinkt. Bet kiek randu visuose nors truputis medaus yra, bandysiu jo nedėt. Su MB švęsim 7 vestuvių metines wub.gif ta proga pasilepinsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2013 06 04, 22:35)
O kadangi as, kaip ir kai kurios is Jusu, esu pamises ledu megejas, dabar gaminu ledus is kokosu kremo, banano, avokado ir sokoladini varianta gaunu pridejes raw kakavos milteliu.
Turiu gera patarima, kad jie butu visiskai panasus i tikrus ledus. Saldykite gauta mase silikoninese saldainiu formelese, o pries valgydami i blenderi ant pulse suplakit arba food procesoriuje sumalkit. Ziauriai pasiteisines budas smile.gif
Seniau saldydavau stikliniuose indeliuose ir tekdavo gremsti gabaliukais arba laukti kol siek tiek atitirps ir valgyti su sniegeliu.

nu kaip gerai skamba tie ledai. šeimyna, spėju apsidžiaugtų g.gif gal būsiu gera ir pagaminsiu kada biggrin.gif

Dorotėja, paskutiniajam recepte paminėta, kad gali ir nedėti medaus smile.gif o šokolade cukrų reikia sudėty žiūrėti, gal geriau koks 85 - 90 procentų kakavos tuo atveju, ten mažiau cukraus "telpa" biggrin.gif

aš kol kas valgau be kiaušų, be pieno produktų, vaisių, naktinių daržovių ir visokių kokosinių - kakavinių vykruntasų biggrin.gif dar bent kelias savaites taip pasimaitinsiu, o po to teks daryti nuolaidą uogoms biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomore: 05 birželio 2013 - 07:49
O kur galima paskaityt apie autoimunini protokola?
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 06 04, 20:22)

bet tai kas čia per tvarka, kad prisivalgęs iki soties kalorijų nesurenki.

nu velniava, as tai surenku , ir dar virsyju kartais doh.gif ka jus valgot, kad nesurenkat? ir kokia jusu kaloriju dienos norma? Pas mane apie 1600 kcal, kad svoris kristu biggrin.gif tai as nors nevalgau jokiu kaloringu dalyku, bet vistiek surenku g.gif gal reik procijas mazint, nes mano porcijos tokios gerules blush2.gif mesos pvz. koks 300 gr plius darzoviu kalnas biggrin.gif ir susidaro...

Gaspadine 4u.gif rodykis su tortais, man labai idomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dorotėja* @ 2013 06 05, 07:15)
Sveiki. Labai smagu skaityti šią temą ir kaupt žinias thumbup.gif mes turbūt gryno paleo ir nebandysim ir taip puikiai gyvenam (na bet po MB tyrimų matysim kaip kas, gal ir reiks dar kažką pagriežtint) kaip čia kažkuri išsireiškė su savo sugalvota mityba biggrin.gif vakar palaidojom mano tėvelio brolį tai nežinau ar nuo vaizdų ir mirties kvapų ar nuo atprasto gedulingų pietų maisto man taip bloga buvo vakare g.gif nesuprantu dėl ko aš tas bulves mėgau g.gif taigi jos beskonės doh.gif tik su riebalu paskaninus įmanoma valgyt,bet kam to reikia biggrin.gif
Pirmadieniui kepsiu kažkokį skanėstą ale tortą biggrin.gif bandau receptą išsirinkt. Bet kiek randu visuose nors truputis medaus yra, bandysiu jo nedėt. Su MB švęsim 7 vestuvių metines wub.gif ta proga pasilepinsim biggrin.gif

Kokia graži šventė laukia smile.gif ir kaip fainai, kad abu pasimėgausit kažkuo sveiku smile.gif (aš vakar kepiau sausainius, vienus paleo, kitus ne. Tai paleo sausainių taip niekas ir nepalietė... nes gi jie "kažkokie ne tokie", nesvarbu, kad skonis įprastinis biggrin.gif)

O dėl tos sugalvotos mitybos, tai kontekstas buvo, jog nereikia etikečių tam, kaip valgome. Juolab nereikia jų naudoti, nes klaidina žmones. Whole30, paleo ir primal nėra sinonimai. Tačiau aš irgi už tokią susigalvotą mitybą, nes tada nereikia stresuoti, kad "ups negaliu to, nes ant popieriaus taip parašyta", nors tas produktas man ir tinka ir patinka.

Azu, o kokia kalba skaitote? Ką konkrečiai norėtumėte sužinoti? The Paleo Mom turi nemažai straipsnelių ta tema anglų kalba (štai vienas jų). Va čia trumpa informacija lietuvių kalba apie autoimunines ligas (ir psoriazę).
Atsakyti