QUOTE(Azu @ 2013 06 01, 12:39)
Man pradejo sanarius maust su paleo. O as tikejaus kad kaip tik pagerins bukle...
As savo nuomone isreiskiau, kodel as tuos dalykus bandziau, jusu nepazystu juk
Kiekvienam juk skirtingai. Tik man ydomu, kaip galima uzsinoret mesos, bet nepatinka jos skonis?
Baltymu trukuma galima buvo kompensuot ir is augalines puses, gal geriau butu pavyke. Su manim buvo siek tiek kitaip, del to nusprendziau isbandyt paleo. Man mesos poreikio nebuvo atsirade, as tiesiog ieskojau budo, kaip savo ligas tvarkyt
Kolkas puikiai veikia
Kissable_lips - sauni ideja, tikekimes pavyks ygyvendint
Jei apie tai isgirs daugiau zmoniu, isbandys, tai jau didelis pasiekimas irgi bus. Tradiciniai daktarai darys tai, uz ka mokama dideli pinigai, jie patys dudeles negroja, jie tik soka
Patinka man tokie dalykai, gaila pati su medicina neturiu nieko bendro, ir man tai toks tamsus miskas
pumpica - Seltono mitybos principai nuostabus man atradimas buvo daug metu atgal ir dar dabar derinu produktus, nors nebe taip skrupulingai
Nagai ir man auga fantastiskai
Tikiuos plaukus gal greit pavyks atsiaugint
Siandien su mityba grybavau, tiek to..
Pusryciams sviestukas su kava, pietu nebuvo, kelis gabaliukus arbuzo sveciuose suvalgiau
Nes be bandeliu nieko nebuvo daugiau, pati nieko nenusiveziau - nesuprastu
Vakarienei issikepiau kreveciu orkaitej su prieskoniais, susimaisiau majonezo su krienais ir surijau. Dar Dziugo surio gabaliuka paragavau, kur is LT parsiveziau salotoms, skanu buvo
Mazai darzoviu kazkaip valgiau, gal dabar veliau pora agurku sugrausiu. Daugiau nieko nenoriu, tas skausmas man ir vidurius paleido visai dienai, ir pykina
Greiciau baigtusi