Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba V

Apklausa: Ar laikaisi paleo mitybos principų? (37 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(limma @ 2013 06 04, 19:49)
kaip man maloniai ausiai skamba...kaip noreciau as irgi pasigalinetu su versiuku nuosavu...kazkada ir as busiu ukininke, kaip jautiena berods sake lotuliukas.gif

aha nostalgija man... nuo 5 metų karvę melžiau... savo minkštapapę turėjau... kuri apsikęsdavo tampymų .. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(limma @ 2013 06 04, 19:51)
beje, nevalgant pieno produktu, ar uztenka baltymu tik is darzoviu ir mesos gaunamu g.gif nes baltymas gi pagrinde pieno produkte...is ko jo dar prisirinkti g.gif

tu jei valgai mėsos su visais valgymais, ar žuvies, tai tų baltymų užtektinai bus...

va su kalciu man sunkiau, tiek įvairovės nepriėsiu ir bok choi neprimisiu ir tiek kartų per dieną nesiruošiu valgyt, kad tokia įvairovė būtų ir visi mineralai susirinktų ... nereikto baltymo tiek daug, kaip gali pasirodyt; jei nesportuoji... raumenų apsaugai užteks pilnai jei valgai paleo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 04 birželio 2013 - 20:55
o kuri nors is jusu laikotes grynos paleo, be sviesto?
Atsakyti
QUOTE(ativas @ 2013 06 04, 20:07)
o kuri nors is jusu laikotes grynos paleo, be sviesto?

Elata. Ji daro autoimuninį protokolą.
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 06 04, 18:11)

laukiu, kol mano insulinas per didelis normalizuosis. šiandien jau įžengiau į antrą savaitę, smagu.
Silveri, kaip tavo psoriazė reaguoja į whole 30?

limma, ar dar vyras nėjo cholesterolio tikrintis? jei nemaišau ko nors  g.gif

Na, pas mane su PSO nera jau tokios dideles bedos kaip buvo anksciau, tad akivaizdu pagerejima sunku pastebeti, taciau pablogejimo tikrai nera. Manau reikia daugiau laiko, kad viskas 100 proc. dingtu. Beje as savo whole30 jau baigiau praejusia savaite. As ruosiuosi po uogu sezono pabandyti whole 30 be kiausiniu (net tryniu nenaudosiu) ir kokosu miltu bei kokosu pieno ir kremo. Jei buti labai skrupulingam riesutu tema, tai tiek kokosu miltai , tiek pienas ir kremas, tai ne kokosu aliejus ir jie gali taip pat buti nedidele problema.
Pieno ir ju produktu visiskai nepasigendu, iskyrus ghee sviesta, tad atsisakius kai kuriu kokosu produktu mano sekantis whole30 bus idealus smile.gif
O kadangi as, kaip ir kai kurios is Jusu, esu pamises ledu megejas, dabar gaminu ledus is kokosu kremo, banano, avokado ir sokoladini varianta gaunu pridejes raw kakavos milteliu.
Turiu gera patarima, kad jie butu visiskai panasus i tikrus ledus. Saldykite gauta mase silikoninese saldainiu formelese, o pries valgydami i blenderi ant pulse suplakit arba food procesoriuje sumalkit. Ziauriai pasiteisines budas smile.gif
Seniau saldydavau stikliniuose indeliuose ir tekdavo gremsti gabaliukais arba laukti kol siek tiek atitirps ir valgyti su sniegeliu.
Dar siandien iskepiau 9 vnt. iprastu keksiuku is 5kiausiniu, 1 banano, 4 saukstu kokosu miltu, saukstelio raw kakavos ir 1 arb. saukstelio raw organic coconut vinegar. Ryt visa diena busiu ant ratu, tad turesiu ka kelioneje uzkrimsti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 04, 22:08)

As per sekanti whole30 taip pat ismeginsiu be sviesto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 04, 22:08)

aha ji "daro" biggrin.gif
šiandien iš stiklainio valgiau riebalus biggrin.gif tiksliau įsidėjau į šiltas tuno salotas biggrin.gif nes nusprendžiau, jog man riebalų mažai, tai tuos nuo kiaulytės likusius taukus išsilydžiau ir dabar valgau su salotom biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Silver79 @ 2013 06 04, 22:35)
As per sekanti whole30 taip pat ismeginsiu be sviesto smile.gif

whole30 ne tik sviesto, bet ir pieno produktų, grietinės nėra, desertų nėra, skanėstų nėra... o kur yra, tai ne whole30, o tiesiog 30 dienų paties pasirinktos mitybos.
Atsakyti
whole30 ne tik sviesto, bet ir pieno produktų, grietinės nėra, desertų nėra, skanėstų nėra... o kur yra, tai ne whole30, o tiesiog 30 dienų paties pasirinktos mitybos.

puikiai tai zinau smile.gif bet aciu, kad priminei, kolega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 04, 19:40)
paspaudžiau like, tegu turis facebooke kas nori... man patiko kad dėjo sviesto biggrin.gif
taigis "Butter Pecan Ice Cream" kaip sviestiniai ledai be sviesto biggrin.gif bet kaip skaniai atrodo, seiles net teket pradejo. gaila neturiu aparaciuko ledu gaminimui. taip paprastai susaldyti ne tokie skanus. o gal reiks pamegint Silverio metoda. mirksiukas.gif
Papildyta:
o ar matet, kas cronometer - top 5 produktai pasauliniu mastu:
1. Bananas, raw - bananai
2. Apples, raw, with skin - obuoliai
3. Tomatoes, red, ripe, raw, year round average - pomidorai
4. Water, tap, drinking - vanduo
5. Carrots, raw - morkos

Bananas nr1!
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 06 04, 21:11)
taigis "Butter Pecan Ice Cream" kaip sviestiniai ledai be sviesto biggrin.gif bet kaip skaniai atrodo, seiles net teket pradejo. gaila neturiu aparaciuko ledu gaminimui. taip paprastai susaldyti ne tokie skanus. o gal reiks pamegint Silverio metoda. mirksiukas.gif
Papildyta:
5. Carrots, raw - morkos

Bananas nr1!

nes ten galima pasirinkti dieta 30-banana-a-day... jei jie ten aktyviai dalyvauja, tai bananas neveltui kodel pirma vieta musa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 06 04, 23:11)
Papildyta:
5. Carrots, raw - morkos

Bananas nr1!

biggrin.gif biggrin.gif nerealus tas bananas biggrin.gif
O aš šiandien fitblr (fitness tumblr) užmačiau eilę pasipiktinusių post'ų "Kokie idiotai, kurie teigia, kad kasdien valgomi bananai trukdo svorio metimui. Melas!" Taip knietėjo jiems papasakoti apie fruktozę ir cukrų... bet susilaikiau biggrin.gif Nu tegu džiaugiasi tais savo bananais.
Papildyta:
QUOTE(Silver79 @ 2013 06 04, 23:00)
puikiai tai zinau smile.gif bet aciu, kad priminei, kolega smile.gif

KolegĖ aš. Perskaitykit ISWF, tada galėsim apie Whole30 pašnekėti.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 06 04, 21:39)
biggrin.gif biggrin.gif nerealus tas bananas biggrin.gif
O aš šiandien fitblr (fitness tumblr) užmačiau eilę pasipiktinusių post'ų "Kokie idiotai, kurie teigia, kad kasdien valgomi bananai trukdo svorio metimui. Melas!" Taip knietėjo jiems papasakoti apie fruktozę ir cukrų... bet susilaikiau biggrin.gif Nu tegu džiaugiasi tais savo bananais.
Papildyta:
KolegĖ aš. Perskaitykit ISWF, tada galėsim apie Whole30 pašnekėti.

bet jiems ir krenta... ir daug kam krenta.. bet būna atsisako kažko kitko toj savo mityboj, ir nekaltina banano.. kaip kiti pasakytų jei makro neviršiji, viskas bus ok..

cronometrai blogis, pamatai ,kad virsiji... susinervini ir dar tada labiau virsiji biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 04 birželio 2013 - 22:43
O as vaisiu pasiilgau... Man ananasas antras po avokado. Taigi, nusipirkau maza ananasa. Oh my, I can't believe I ate the whole thing. Net murkiau. Bet pazadu pasitaisyti biggrin.gif Labos nakties wink.gif
Atsakyti
labas vakaras
internetas striginėja,tai ,,nupalaukė" visi mano pacitavimai
pritariu pumpica -gražuolė blondinė smile.gif
aš ,beje,irgi žmonių cukrumi nuodytoja biggrin.gif tortų ,,mini kepėja"-pradėjau sau,o paskui prasidėjo-draugams,jų vaikams,kolegoms,pažystamiems ,bet kuo toliau,tuo labiau man nebepatinka tas ,,verslas"
kepenėlių ,,banga" matau daugumai,aš irgi šiandien pabaigiau jaučio,su vos patroškintais kopūstais ir šaukštu sviesto,laaabai skanu ir be jokių ,,vikruntasų" smile.gif
Sedindriuke,būk gera,mestelk nuorodą į tą koko-šoko,ne man, ne man-draugė vis prašo kokių paleo saldėsių,sakė ,iškepė tuos obuolinius keksiukus,tai maltiečiai lapnojo,net ausys linko
Atsakyti