QUOTE(nomore @ 2013 06 04, 18:11)
laukiu, kol mano insulinas per didelis normalizuosis. šiandien jau įžengiau į antrą savaitę, smagu.
Silveri, kaip tavo psoriazė reaguoja į whole 30?
limma, ar dar vyras nėjo cholesterolio tikrintis? jei nemaišau ko nors
Na, pas mane su PSO nera jau tokios dideles bedos kaip buvo anksciau, tad akivaizdu pagerejima sunku pastebeti, taciau pablogejimo tikrai nera. Manau reikia daugiau laiko, kad viskas 100 proc. dingtu. Beje as savo whole30 jau baigiau praejusia savaite. As ruosiuosi po uogu sezono pabandyti whole 30 be kiausiniu (net tryniu nenaudosiu) ir kokosu miltu bei kokosu pieno ir kremo. Jei buti labai skrupulingam riesutu tema, tai tiek kokosu miltai , tiek pienas ir kremas, tai ne kokosu aliejus ir jie gali taip pat buti nedidele problema.
Pieno ir ju produktu visiskai nepasigendu, iskyrus ghee sviesta, tad atsisakius kai kuriu kokosu produktu mano sekantis whole30 bus idealus
O kadangi as, kaip ir kai kurios is Jusu, esu pamises ledu megejas, dabar gaminu ledus is kokosu kremo, banano, avokado ir sokoladini varianta gaunu pridejes raw kakavos milteliu.
Turiu gera patarima, kad jie butu visiskai panasus i tikrus ledus. Saldykite gauta mase silikoninese saldainiu formelese, o pries valgydami i blenderi ant pulse suplakit arba food procesoriuje sumalkit. Ziauriai pasiteisines budas
Seniau saldydavau stikliniuose indeliuose ir tekdavo gremsti gabaliukais arba laukti kol siek tiek atitirps ir valgyti su sniegeliu.
Dar siandien iskepiau 9 vnt. iprastu keksiuku is 5kiausiniu, 1 banano, 4 saukstu kokosu miltu, saukstelio raw kakavos ir 1 arb. saukstelio raw organic coconut vinegar. Ryt visa diena busiu ant ratu, tad turesiu ka kelioneje uzkrimsti
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 04, 22:08)
Elata. Ji daro autoimuninį protokolą.
As per sekanti whole30 taip pat ismeginsiu be sviesto