" voresta " o jus savo grudu neauginat? idomu, gal zirniu derlius is ha didesnis. einu googlint. vistiek kazkada ukininke busiu kad ir pencijoj, bet busiu
viskas, jau issiaiskinau - kvieciu dukart tonu/ha bet gal du derlius zirniu galima nuimt? jei gi greitai auga.
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 04, 20:48)
ai ir šiaip nevedinėsiu daržovių kitom dienom, betikslis toks dalykas, kad bijot pradėt daržovių, vis tiek nei morkų nei burokų kilais nevalgau. ne juose esmė.
neįmanoma viršyt anglių tik iš nekrakmolingų daržovių.
QUOTE(" voresta " @ 2013 06 04, 19:03)
neįmanoma viršyt anglių tik iš nekrakmolingų daržovių.
tai va ir sakau ligą įsivaryt galima, jei daržovių vengt pradėsiu.. nei saldi bulvė į trasą eina, net ir morkų paėdus vieną dieną daug, kitą dieną pažiūrėt nenorėsi.. burokai lietuviški ir tuoj baigsis o kopūstas kad kas dieną..ir po tris galvas sukirst galėčiau, tai tik vandenukas sudėty... ha ir numušiau kcal reitingus vadinas šiandien hehe
QUOTE(jautiena @ 2013 06 04, 21:01)
" voresta " o jus savo grudu neauginat? idomu, gal zirniu derlius is ha didesnis. einu googlint. vistiek kazkada ukininke busiu kad ir pencijoj, bet busiu
viskas, jau issiaiskinau - kvieciu dukart tonu/ha bet gal du derlius zirniu galima nuimt? jei gi greitai auga.
turiu tik 1ha žemės, kur čia paūkininkausi. Šienauju nuomojamus 3 ha. Auginant javus reikia ir džiovyklos ir sandėlių. Technikos. Paprasčiau reikalingų grūdų nusipirkt -tada gali rinktis iš esamos pasiūlos. O savi, jei drėgna, supelys ir kuku- šernam? Grūdų mano paukštynui reik ~5 tonas metams.
lekiu karvukės melžt ir su veršiuku galynėtis
susivedžiau ir aš iš smalsumo, tai jomajo, šiandien jis man dar valgyt liepia vakar dienos dar suvedžiau, tai norma, targetas buvo, o šiandien dar kokių 300 kcal reikia. ir padariau išvadą, kad nereik folio papildomai gerti, nes su kaupu jo iš maisto gaunasi. kaip ir fosforas iš mėsos virš normos, nereik jokios žuvies jam specialiai gauti. įdomu pasinagrinėti. ir nusprendžiau, kad man visai geras riebalų/baltymų santykis išeina ir negalvojant per daug. dar kelias dienas gal pasižiūrinėsiu, kad skirtingus maistus įvertiniti, o po to tikriausiai mesiu, nes ne taip, kaip reikia smegenis veikia persijungi į savigraužos režimą
bet tai kas čia per tvarka, kad prisivalgęs iki soties kalorijų nesurenki. aš kai tas kalorijas anksčiau skaičiavau, tai jau taaaip tempdavau iki vakaro, taip stengdavausi, ir vis tiek alkana miegot eidavau
bet tai kas čia per tvarka, kad prisivalgęs iki soties kalorijų nesurenki. aš kai tas kalorijas anksčiau skaičiavau, tai jau taaaip tempdavau iki vakaro, taip stengdavausi, ir vis tiek alkana miegot eidavau
QUOTE(nomore @ 2013 06 04, 19:22)
susivedžiau ir aš iš smalsumo, tai jomajo, šiandien jis man dar valgyt liepia vakar dienos dar suvedžiau, tai norma, targetas buvo, o šiandien dar kokių 300 kcal reikia. ir padariau išvadą, kad nereik folio papildomai gerti, nes su kaupu jo iš maisto gaunasi. kaip ir fosforas iš mėsos virš normos, nereik jokios žuvies jam specialiai gauti. įdomu pasinagrinėti. ir nusprendžiau, kad man visai geras riebalų/baltymų santykis išeina ir negalvojant per daug. dar kelias dienas gal pasižiūrinėsiu, kad skirtingus maistus įvertiniti, o po to tikriausiai mesiu, nes ne taip, kaip reikia smegenis veikia persijungi į savigraužos režimą
na aš susiverčiau tą visą jogurtą tai ir gavos kokie 2000kcal šiandien ir be sporto.. na daug, su sportu man tiek gautis turėtų ir užtekti... iš kitos pusės vaisių užėsdavau dažnai, tai tada vadinas ką po 3000 suvalgydavau... dar vakare žiū ką nors įsimeti... sakau tie skaičiai laimės nepriduoda.. ir susivedinėsiu kelias dienas, pamatysiu kas kaip ir mesiu..
saturated fat gavos 341 proc kalcį surinkau tik jogurto dėka... seleną tik dėl tahini pastos surinkau, geležies iki 50 proc siekia (bet manau čia nėra blogai, nes kas dieną mėsą valgos raudona, tai geležies pastoviai būna.... ); vit D geriu papildomai kapsules, o su maistu alia gavau nupiepusius kelis procentukus... vitamino K ir neperdaugiausiai...
žodž biškį kepenų bent į savaitę kartą sukirsti ir gerai būtų.
vitaminą K kepenys užvarė aukščiau normos gerokai
o kalcio trūksta, per abi dienas. vargani 20-30 procentų. netvarka
QUOTE(nomore @ 2013 06 04, 19:30)
vitaminą K kepenys užvarė aukščiau normos gerokai
apie kalcį čia yra.. ir meniu alia pavyzdžiai ...
http://eatdrinkpaleo...ium-rich-foods/
žodžiu, išvada kaip ir aiški - valgyti kuo įvairiau mano racionas kol kas ne tik kad whole 30, bet ir autoimuniniu protokolu atsiduoda, tai man belieka varijuoti darovėmis ir žolėmis.
Nera kas veikti, tai paerzinsiu
http://wellnessmama....ecan-ice-cream/
http://wellnessmama....ecan-ice-cream/
QUOTE(nomore @ 2013 06 04, 19:34)
žodžiu, išvada kaip ir aiški - valgyti kuo įvairiau mano racionas kol kas ne tik kad whole 30, bet ir autoimuniniu protokolu atsiduoda, tai man belieka varijuoti darovėmis ir žolėmis.
tai va kad man ir reik įvairovės su daržovėmis... špinatų šaldytuve.. bet netraukia salotos visai... nors tiesą pasakius niekas netraukia iš maisto pastaru metu... užsimaniau druskos daug užsivaryti ant burokų, tai vos ne mirkiau virtus ir valgiau.. bet ir negali būti natris sutrikęs kūne, nes daug negeriu ir neprakaituoju... nuo chroniško galvojimo matomai džiūsta smegenėlės ir eikvoja mineralus...
Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2013 06 04, 19:36)
paspaudžiau like, tegu turis facebooke kas nori... man patiko kad dėjo sviesto
QUOTE(Kalastaja @ 2013 06 04, 19:13)
Limma, kokoso drožles padžiovinu orkaitėje ant 40-50 apie pusvalandį. Paskui sumalu į miltus. Tikiuosi, kad šitaip ilgiau laikysis. Nes man kambary paprastai neišdžiuva. Gal kad gana drėgnas butas mūsų. Tai orkaitėje greičiau. Be to katė ten su savo pūkais nelenda.
pradzivinau, guli dar bliekoj...reiks susimalti tada aciu
QUOTE(" voresta " @ 2013 06 04, 19:32)
laikau špygas, nes juk tai aš sugundžiau riebalus valgyt, tai dabar drebu dėl rezultatų
O tavo vyrui kaip tokia mityba? nepasiilgo bulvių?
O tavo vyrui kaip tokia mityba? nepasiilgo bulvių?
aga, kaip ir sakei, kalciausia liks Tu juokauju...
vyrui liuks, lasiniai, grietine, mesa, darzoves....super...sake nebenoretu grysti prie ankstesnio mitybos plano, kaip mes vardija, eksperimento Nr.1...koses jau per akis lipo bulviu irgi nereikia, nepasiilgsta, nes sociai privalgo su mesa ir darzovem...bet jas ir keitalioju, kad nebutu vienodos.....ir daznam kam pasako, kas nusistebi kad bulviu nevalgo, kad kam man jos reikalingos, jei sveikatai geriau be ju, ir tyrimai gereja
QUOTE(" voresta " @ 2013 06 04, 20:17)
kaip man maloniai ausiai skamba...kaip noreciau as irgi pasigalinetu su versiuku nuosavu...kazkada ir as busiu ukininke, kaip jautiena berods sake
Papildyta:
beje, nevalgant pieno produktu, ar uztenka baltymu tik is darzoviu ir mesos gaunamu nes baltymas gi pagrinde pieno produkte...is ko jo dar prisirinkti