Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba V

Apklausa: Ar laikaisi paleo mitybos principų? (37 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sendrine kaip visada uzlenda su atsakymais - greito reagavimo burys, ne kitaip tongue.gif

oi, uuups, gamta kviecia su dideliu reikalu - bus ko gero apie puse 10valandu - kaip laikrodukas mano sitas reikalas. beje, susikonstravau "squatty potty" biggrin.gif laikom skalbiniu deze tualete, priesais klozeta, tai as ja paverciu ant sono, kojas opa ant jos ir ..., na viskas aisku cia. viens, du ir lekiu, net nera kada kryziazodzio pasprest biggrin.gif oi, ne, apsimelavau truputi - as dar visada apsiplaunu drungnu vandeniu po didelio reikalo (bidette). vat. na viskas, dabar jau tikrai lekt reik, nes rudis kelnes plesia. sorry, kas pusryciaujat biggrin.gif
Atsakyti
nu tikrai akla del to avokado doh.gif bet ieskojau n kartu, neradau biggrin.gif aciu.
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 06 04, 11:27)
Ta proga, gal žinote kokis patikimas būdas paleo šokoladui pasigaminti? Arba kokį perkate. Ar būna be cukraus jo?

Yra Lindt 85-90 proc. juodo šokolado, bet ten vis tiek berods rudojo cukraus dėta. O šiaip galima kakavos sviesto su kakava pasidaryti ir bus be cukraus, tačiau... neskanu man biggrin.gif aš jau geriau kokoso sviestą su kakava pasidarau, į formeles ir niam niam niam biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, o gal dar galėtumėte atsakyti į anketą http://www.manoapkla...ausa/468763897/
Keli tik klausimai, apie sporto ir mitybos konsultacijas Lietuvoje smile.gif Dėkui smile.gif
Atsakyti
Sveikos
Ar darot iskrovos dienas?
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 06 04, 11:58)
Mergaitės, o gal dar galėtumėte atsakyti į anketą http://www.manoapkla...ausa/468763897/
Keli tik klausimai, apie sporto ir mitybos konsultacijas Lietuvoje smile.gif Dėkui smile.gif

atsakiau smile.gif labai trumpa apklausa gavosi, nes manes tai nedomintu tokios konsultacijos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 06 04, 11:24)
atsakiau  smile.gif labai trumpa apklausa gavosi, nes manes tai nedomintu tokios konsultacijos  blush2.gif

aciuks. cia mano prasymu patalpino Elata, nes negalejau prie kompo prieit. neziurejus sakau paplatink, jei yr kokiu atviru klausimu, paleo reik kelt viesumon bet kokiom priemonem...o mitybos klausimai man tai tik duok palot... lotuliukas.gif ir priestaraut kitiems..

ooops pati paspaudziau teisybe ir gavos trys klausimai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 04 birželio 2013 - 12:39
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 04, 13:38)
aciuks. cia mano prasymu patalpino Elata, nes negalejau prie kompo prieit. neziurejus sakau paplatink, jei yr kokiu atviru klausimu, paleo reik kelt viesumon bet kokiom priemonem...o mitybos klausimai man tai tik duok palot...  lotuliukas.gif  ir priestaraut kitiems..
ooops pati paspaudziau teisybe ir gavos trys klausimai biggrin.gif

aš suprantu ta mergaitė studijuoja mitybą ar dietologiją, bus asmeninė trenerė ar dietologė, ar ne?
Na, toms, kurios turi mažiau žinių apie mitybą ir organizmo veikimą, manau, tikrai praverstų. USA gana populiaru tokie dalykai, kaip kad treniruočių programų sudarymai, konsultacijos internetu, skype. Aš tai kai pati mėgėja pasiknisti ir pasiskaityti, kaip viskas vyksta, kodėl vyksta, tai man irgi neaktualu buvo.
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2013 06 04, 11:24)
Sveikos
Ar darot iskrovos dienas?
Ne, kaip tik atvirksciai: visokiais budais stengiames saves nestresuoti ir netraumuoti. mirksiukas.gif As kartais darau Intermittent Fasting, kai nevalgau 18 ir daugiau val, tarkim pavalgau apie 6val vakare ir nevalgau iki kitos dienos 2-4val popiet. Pries pora savaiciu ejau egzaminu (2 per sav) laikyt nevalgius ir galva veike labai gerai, tiesa, reik vandeni gert - kitaip neveikia rolleyes.gif isvaziavau praeita savaite shopping ir pamirsau buteli su vandeniu, tai teko pirkt, nes be skysciu koncentracijos irgi nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 06 04, 11:43)
aš suprantu ta mergaitė studijuoja mitybą ar dietologiją, bus asmeninė trenerė ar dietologė, ar ne?
Na, toms, kurios turi mažiau žinių apie mitybą ir organizmo veikimą, manau, tikrai praverstų. USA gana populiaru tokie dalykai, kaip kad treniruočių programų sudarymai, konsultacijos internetu, skype. Aš tai kai pati mėgėja pasiknisti ir pasiskaityti, kaip viskas vyksta, kodėl vyksta, tai man irgi neaktualu buvo.

mhm trenerių mokslai...
bet iš tikro mitybos klausimams reik kitų mokslų...
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 06 04, 10:46)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu taip..cukraus ten yra. Daug  biggrin.gif na bet sutikit, kad jeigu jau valgyt ar vaisint svecius -tai geriau toki namini is grietineles ir cukraus, negu parduotuvini is cukraus ir daug E  biggrin.gif

Jautiena, aciu uz blondine  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Avokado nerandu tame cronometer g.gif nera? net keista...

Kaip tai nera? as randu
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 06 04, 11:44)
Ne, kaip tik atvirksciai: visokiais budais stengiames saves nestresuoti ir netraumuoti.  mirksiukas.gif As kartais darau Intermittent Fasting, kai nevalgau 18 ir daugiau val, tarkim pavalgau apie 6val vakare ir nevalgau iki kitos dienos 2-4val popiet. Pries pora savaiciu ejau egzaminu (2 per sav) laikyt nevalgius ir galva veike labai gerai, tiesa, reik vandeni gert - kitaip neveikia  rolleyes.gif isvaziavau praeita savaite shopping ir pamirsau buteli su vandeniu, tai teko pirkt, nes be skysciu koncentracijos irgi nebuvo.

mhm o taip vandnes buteliukas būtina. diskomfortas jei nėra tašėj...

po pusryčių, kurie buvo prieš kelias valandas.
Energy: 359.3 kcal / 1650 kcal (22%)
Protein: 14.5 g / 61.9 g (23%)
Carbs: 29.6 g / 82.5 g (36%)
Fat: 20.0 g / 119.2 g (17%)

Papildyta:
QUOTE(Silver79 @ 2013 06 04, 11:47)
Kaip tai nera? as randu

juk jau atsakė su keliais postais, kaip rasti biggrin.gif SIlveriuk, skaitom skaitom biggrin.gif
Atsakyti