Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba V

Apklausa: Ar laikaisi paleo mitybos principų? (37 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(jautiena @ 2013 06 03, 19:10)
Sendrine kaip pas tave kalcis sian? pas mane 18%, 500kcal iki normos like, bet nenoriu. einu dvirku rata apsuksiu, issikratysiu ir gal ko uzsimanysiu.

nežinau.. dieną kai permečiau akim, nes vis tiek tiksliai nesuvesi kokoso šokolado ir pan.. tai vit c buvo daugiausia, bei carbsai dabar tikriausiai viršija viską 200proc.. biggrin.gif susinervinus nuėjau pirmais sviesto užrijau, sardinių..dabar kadangi vakarienės metas, o tikrai nenoriu nedavalgyti ir kitom dienom kad organizmui sukiltų noras atsiimt.. tai lašinių pasipjausčius su pomidorais ir raug. agurkais sėdžiu ir monausi, bandau kramtyt.. sunkiai kramtau.. ryt pas daktarų šaunu... jau paranoja kad mastoidinitis man..

saviškį aišku nustebinau.. ''tu ką lašinius valgai? juk negalėdavai seniau valgyt? kaip čia dabar taip? '' biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, buvau prie Dukano gerbeju, kazkada Atkinsa studijavau, ne per seniausiai dietdoctor ir gary taubes isnarpliojau ir apsidziaugiau kad Paleo jau ir lietuvaites pazino.... pilnai tikiu sia mitybos politika jauciuosi zymiai geriau, ir is Dukano pasitraukiau del riebalu trukumo ir tu saldikliu kurie man visai skoniu nieko bet poveikiai katastrofiski:)) turiu Jums klausima vis noriu tu riebalu tokiu kaip sviestas ir kokosu aliejus rytais uzvalgyt ir kazkaip nei tai nedristu nei tai keistas skonis.... sakykit ar jus tikrai paprastai saukstu kabinat ta kieta kokosu alieju ir sviesta tarkim 82 procentu? skaitau uzsienio forumus tai ten tokias riebias kavas geria ko ten tik nededa, bet reik kazkaip pradet eksperimentus..... kas liecia pms ir nuotaiku kaitas tai negaliu atsidziaugt pagaliau savaite pries mm is namu dingusi ragana
Papildyta:
Dar klausimas ka manot apie Mascarpone prie paleo mitybos kaip ir riebalas bet tarsi prie pieno tai ko gero ne
Atsakyti
Sveika Radvile,
kokia tavo istorija įklampinusi į dietų pasaulį?

Mhm dėl to kavos, na taip šaukštukais, šakutėm ,tiesiog peiliu ir į burnikę biggrin.gif Su kokoso sviestu ir taip pat smile.gif) Esmė sako, išplakt reik, tada visai kitaip bus... bet nei imu aš tą blenderį nei kokį plakiklį dėl to puodelyčio... ir deja, kadangi pusryčiai man kramtomas maistas būna (nemėgstu gerti kalorijas iš tiesų...) tai nežinau labai kaip kas.. bet su kokosu kavą geriu, skanu ir kava žymiai malonesnė wink.gif

Dėl maskarponės... ji gal ir tiktų... nesu jos ragavus, šiek tiek nuo kažkada sūrpyragio..tai britku man.. per riebu tiesiog...
Atsakyti
QUOTE(Radvile99 @ 2013 06 03, 21:34)
Papildyta:
Dar klausimas ka manot apie Mascarpone prie paleo mitybos kaip ir riebalas bet tarsi prie pieno tai ko gero ne

Sveika smile.gif
na, jei valgai pieno produktus, tai gali ir mascarpone valgyti smile.gif Tuomet būtų primal mityba, ne paleo, bet šiaip jau jokio skirtumo nėra. Aš pati pieno produktų negaliu valgyti jokių, todėl iš patirties nieko nepasakysiu, ar gerai ta mascarpone.
Atsakyti
Istorija ko gero ne stebuklinga mokyklos laikais sportas ir valgau ka noriu.... po vidurines sporto 2 kart maziau ir valgau tiek pat....taip iki 78 (167cm) veliau plius minus tame tarpe 63-85......pries 6 metus numeciau iki 75 su daug sporto ir kaloriju skaiciavimu... o pask 3-4 metus 68-74 remuose esu kai labai labai mazai angliavandeniu svoris krenta vos padauginu ir plius.....jo daug iskart buna.... tai va tokia istorija....Atkinsas veikia Dukanas veikia..... 4hour body.... irgi gal veiktu.... bet mano galva Paleo yra maziausiai zalos turinti sistema tai va. Be to sportas 4-5 kart i svaite jau norma arba 7-8 km kroso arba INSANITY.
Atsakyti
Sveika, Radvile,
čia vis daugėja post-diukaniečių paleoliečių tongue.gif
Man paleo irgi labiau patinka, bet ir gundymų čia daug daugiau atrodo.
Va šiandien išbandžiau Sedindriukės coco-shoco pyragą. Dievuliukau koks neapsakomas skonis ir JOKIO cukraus! Nors begaminant kaži kokių minčių visokiausių nepatikimų buvo kilę.... doh.gif Tiesa, šokoladą gaminausi pati. Iš kakavos, cocopieno ir lydsviesto. Dar pagrindą suliejau apelsinų sultimis(kitą kart daugiau jo liesiu, šį kart pabijojau). Ir pašoviau viską į greito šaldymo kamerą. Na, ten, pagalvojau, blogų kvapų mažiau. Tai kai paragavom.... mylimasis dar kartą pradžiugo kad ir jis paleo yra lotuliukas.gif Na labai patiko. Tas pagrindas tai skanus ir be šokolado būtų. O kad taip gana stipriai sušalo, tai nesuprasi ką valgai - pyragą ar ledus. Super wub.gif wub.gif wub.gif
Tikrai dar kepsiu, bet gal gerokai didesnį kiekį.
Atsakyti
Kalastaja, ziuriu, be saldumynu negali biggrin.gif nu kaip manes netraukia tie visi pyragai g.gif duokit man mesos ir darzoviuuu lotuliukas.gif nu va ko noreciau -tai gal ledu g.gif bet tu tradiciniu -parduotuviniu -kur neaisku ka ten valgai lotuliukas.gif vaikysteje buvau totali ledu fane, i diena galedavau deze suryt biggrin.gif gal kad augau sovietmieciu kaime, ir tu ledu ten atvesdavo tikraja to zodzio prasme -svenciu proga biggrin.gif tai mama jau leisdavo tada valgyt kiek noriu, mmm, apsirijimas budavo wub.gif lotuliukas.gif tai dar iki dabar man ledai islike tokia silpnybe....
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 06 04, 09:20)
Kalastaja, ziuriu, be saldumynu negali  biggrin.gif nu kaip manes netraukia tie visi pyragai  g.gif duokit man mesos ir darzoviuuu  lotuliukas.gif nu va ko noreciau -tai gal ledu  g.gif bet tu tradiciniu -parduotuviniu -kur neaisku ka ten valgai  lotuliukas.gif vaikysteje buvau totali ledu fane, i diena galedavau deze suryt  biggrin.gif gal kad augau sovietmieciu kaime, ir tu ledu ten atvesdavo tikraja to zodzio prasme -svenciu proga  biggrin.gif tai mama jau leisdavo tada valgyt kiek noriu, mmm, apsirijimas budavo  wub.gif  lotuliukas.gif tai dar iki dabar man ledai islike tokia silpnybe....

Mane irgi traukia saldumynai. Labiausiai tai traukia jų gaminimas, o ne valgymas biggrin.gif bet aš kai prigaminu, po to nėra kam valgyti biggrin.gif
Man šią savaitę reikia torto, bet, manau, reiks daryti įprastinį, nes paleo versijos nesupras niekas biggrin.gif galėtų jau braškių būti, o tai dabar net nežinau, ką čia daryti smile.gif
Labai aiškiai parašiau biggrin.gif Ir tokia gili prasmė žinutėj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 06 04, 08:30)
galėtų jau braškių būti, o tai dabar net nežinau, ką čia daryti smile.gif

braskinis su mascarpone -skanumas. Dar bananini daznai kepu -paprastas, bet labai purus, skanus, vaikam labai patinka smile.gif Cia kalbu apie normalius, ne paleo biggrin.gif
Tortai, mano smile.gif pasidemonstruosiu blush2.gif ...visi buvo iprate prie mano tortu, dabar jau isisgande, kad nebekepsiu, kai pati nevalgau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 06 04, 09:45)
braskinis su mascarpone -skanumas. Dar bananini daznai kepu -paprastas, bet labai purus, skanus, vaikam labai patinka  smile.gif Cia kalbu apie normalius, ne paleo  biggrin.gif
Tortai, mano smile.gif pasidemonstruosiu blush2.gif ...visi buvo iprate prie mano tortu, dabar jau isisgande, kad nebekepsiu, kai pati nevalgau  biggrin.gif

Kokio nerealumo tortai! Eik tu sau, negaliu atsigrožėti. Ir papuošti dailiai, ir atrodo pasakiškai. Pasisekė aplinkiniams, kad šalia turi tokią kepėją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 06 04, 09:01)
Kokio nerealumo tortai! Eik tu sau, negaliu atsigrožėti. Ir papuošti dailiai, ir atrodo pasakiškai. Pasisekė aplinkiniams, kad šalia turi tokią kepėją smile.gif

ai kazkada buvau uzsikabliavus ant tortu puosybos biggrin.gif bet paskui supratau, kad tai daug kruopstumo reikalaujantis darbas, o kruopstumas ir as -nelabai suderinama blush2.gif tad vat sitaip minimaliai moku pasipuost, tortu jau senai neperku sau sventem, kepu pati...
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 06 04, 10:01)

O pažiūrėjus iš Paleo pozicijų : Vaje, cukrumi žmones nuodyja lotuliukas.gif

nebuvau cukraus ir pyragų mėgėja, kai bandelių prikepdavau vyrui, pati eidavau kumpio ar dešros ieškot. Pyragai man- ne maistas.
Atsakyti