QUOTE(Kalastaja @ 2013 06 03, 16:19)
Elata, kaip miela Vienas įdomiausių dalykų forumuose, kai visi pradedam vieni kitus sapnuoti tikriausiai net nežinantys kaip ne sapnų pasauly atrodome.
Šiandien išbandžiau riebalų pusryčius. Kad kavos negeriu, susplakiau kakavos su kokoso aliejumi ir lydsviestu. Jausmas kaip geros riebios mėsinės sriubos privalgius. Tikrai patiko. Ir nuo 8 iki 15 val nejaučiau nei alkio nei noro ką nors sukrimsti. Namie sriubos turėjau. Pastebėjau, jūs jos nedažnai? Manoji dažniausiai tirštai pilna daržovių ir spirgų, ir mėsos - gana soti. Dar jei kokios grietinės patirpdau joje. Na, labai patogu iki sulauksiu mb - nereikės alkanai po spinteles daužytis.
P>S. tai be kavos tikrai wc ne? Stipriai to nepajutau dar.
Šiandien išbandžiau riebalų pusryčius. Kad kavos negeriu, susplakiau kakavos su kokoso aliejumi ir lydsviestu. Jausmas kaip geros riebios mėsinės sriubos privalgius. Tikrai patiko. Ir nuo 8 iki 15 val nejaučiau nei alkio nei noro ką nors sukrimsti. Namie sriubos turėjau. Pastebėjau, jūs jos nedažnai? Manoji dažniausiai tirštai pilna daržovių ir spirgų, ir mėsos - gana soti. Dar jei kokios grietinės patirpdau joje. Na, labai patogu iki sulauksiu mb - nereikės alkanai po spinteles daužytis.
P>S. tai be kavos tikrai wc ne? Stipriai to nepajutau dar.
mm, ne, nežinau, man kava mažai įtakos daro wc (išskyrus kavą su pienu, kuri nekaip baigiasi...), bet tiesiog norėjau pasiguosti Kažkas negerai su tuo žarnynu, toks jausmas, kad raumenukų ten jokių neliko
O sriubos tai aš mielai norėčiau. Dabar kelis kartus per savaitę pusryčiams sultinio puoduką išgeriu, nes normalios sriubos tingiu virtis. Baisi tinginė esu