Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba V

Apklausa: Ar laikaisi paleo mitybos principų? (37 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 06 03, 16:19)
Elata, kaip miela  ax.gif Vienas įdomiausių dalykų forumuose, kai visi pradedam vieni kitus sapnuoti tikriausiai net nežinantys kaip ne sapnų pasauly atrodome. smile.gif
Šiandien išbandžiau riebalų pusryčius. Kad kavos negeriu, susplakiau kakavos su kokoso aliejumi ir lydsviestu. Jausmas kaip geros riebios mėsinės sriubos privalgius. Tikrai patiko. Ir nuo 8 iki 15 val nejaučiau nei alkio nei noro ką nors sukrimsti. Namie sriubos turėjau. Pastebėjau, jūs jos nedažnai? Manoji dažniausiai tirštai pilna daržovių ir spirgų, ir mėsos - gana soti. Dar jei kokios grietinės patirpdau joje. Na, labai patogu iki sulauksiu mb - nereikės alkanai po spinteles daužytis.  biggrin.gif

P>S. tai be kavos tikrai wc ne? Stipriai to nepajutau dar.

mm, ne, nežinau, man kava mažai įtakos daro wc (išskyrus kavą su pienu, kuri nekaip baigiasi...), bet tiesiog norėjau pasiguosti biggrin.gif Kažkas negerai su tuo žarnynu, toks jausmas, kad raumenukų ten jokių neliko biggrin.gif
O sriubos tai aš mielai norėčiau. Dabar kelis kartus per savaitę pusryčiams sultinio puoduką išgeriu, nes normalios sriubos tingiu virtis. Baisi tinginė esu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 06 03, 14:32)
mm, ne, nežinau, man kava mažai įtakos daro wc (išskyrus kavą su pienu, kuri nekaip baigiasi...), bet tiesiog norėjau pasiguosti biggrin.gif Kažkas negerai su tuo žarnynu, toks jausmas, kad raumenukų ten jokių neliko biggrin.gif
O sriubos tai aš mielai norėčiau. Dabar kelis kartus per savaitę pusryčiams sultinio puoduką išgeriu, nes normalios sriubos tingiu virtis. Baisi tinginė esu biggrin.gif

verdi pati? ir pusryčiai tik skystimukas sultinukas? aaa?

Daily Mail straipsnis biggrin.gif http://www.dailymail...t.html#comments (radau pas Paleo UK )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 03 birželio 2013 - 15:54
Sedindriuke - plaukams darau tokia kauke: svoguno sultys, 1/4 a.s. cinamono, keli laseliai levandu EA kvapui numust. Siltai pabut apie valanda. Ir isplauti yprastai 4u.gif
Elata - malonu vel skaityt postus 4u.gif Man viduriai susitvarke sviestuka pusryciams pavalgius smile.gif Kaip laikrodukas tada dirba smile.gif Sultinys irgi turetu pramust.
Vietoj senos lapu galima isgert sudyto vandens ir padaryt kelis pritupimus/atsilenkimus, begte teks begt biggrin.gif 4u.gif
Kalastaja - smagu, kad patiko riebaliukas su kakava smile.gif Tokia mityba rodos pinigu sutaupys tikrai mums visoms - visokiu prabangiu dalykeliu neperkant ( riesutu miltai, kokoso miltai, kokoso kremai ir t.t.), darant viska pacioms daugiausiai ir valgant be uzkandziavimu bus maziau islaidu thumbup.gif Liks daugiau pinigeliu atnaujint garderoba, kai svoris nukris cool.gif As jau pakeiciau darbines kelnes y mazesny dydy wub.gif
limma - as gerai nuspaudzius tiesiog palieku paskleidus ant popieriaus sviestinio ir greit isdziusta, nereik net orkaitej degint 4u.gif Arba sunaudoju tiesiog kur mirksiukas.gif
Gavau savo termosiuka, susipakavau vakariene, ziuresim, kiek ilgai silta islaikys cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 06 03, 15:14)

Gavau savo termosiuka, susipakavau vakariene, ziuresim, kiek ilgai silta islaikys cool.gif

Kokį termosiuką pirkais? Papasakosi, kiek laikys smile.gif)
Atsakyti
cronometer, taip. atsibosta tik greit smile.gif

skaniai pavalgiau: salieru kotu ir obuoliu salotos ir pasigaminau eriuko kepeneliu + sirdziu pasteta. labai labai skanus gavosi, tik taip kepenis nuo siol darysiu, kitaip man jos nelenda.
Atsakyti
Sveiki,mielieji smile.gif
buvau truputį dingusi,apie 1,5 savaitės ,,blūdinau" užteko praėjusį savaitgalį gerai atsipalaiduoti gimtadienio vakarėlyje,ir kol vėl įėjau į ritmą doh.gif ir apetitas iki ,,debesų" užkilo ir norėjimas nežinia ko,na ,bet jau viskas ok,praėjusią savaitę po truputį pratinausi prie režimo,o šiandien jau vėl prisipirkau paleiško maistelio-jautienos kepenų,kaimiško sviesto kilogramą ,jau prisiviriau ghee,pirmą kartą nusipirkau turguje avienos,išbandysiu kas per skonis biggrin.gif

QUOTE(Elata @ 2013 06 03, 09:10)

Neprisimenu, kuri skundėsi sąnarių skausmais, bet man per pirmus whole30 jie irgi užeidavo. Štai kodėl ėmiausi AIP.

kas tas AIP ?
Lumi Lumi,kiek tu kartų valgai dienoje?ir ką dažniausiai renkiesi vakarienei?
kaip bebūtų neįdomu skaičiuoti tas kcal.bet turbūt kurį laiką teks,nes dar iki to nuklydimo ,visą savaitę labai tvarkingai maitinausi,buvo net keletą dienų tik po porą kartų dienoje valgiau,o svoris nė krust,nei gramas nenukrito,tai sakau,taip nežinant,skaniai riebaliukų,lašinukų ir kokosų drožlių su abrikosais pavalgant gali ir virš 2000 kcal sulapnoti,sveikata yra gerai,bet svorio metimas man irgi vienoje iš pimųjų vietų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 06 03, 17:16)
Lumi Lumi,kiek tu kartų valgai dienoje?ir ką dažniausiai renkiesi vakarienei?
kaip bebūtų neįdomu skaičiuoti tas kcal.bet turbūt kurį laiką teks,nes dar iki to nuklydimo ,visą savaitę labai tvarkingai maitinausi,buvo net keletą dienų tik po porą kartų dienoje valgiau,o svoris nė krust,nei gramas nenukrito,tai sakau,taip nežinant,skaniai riebaliukų,lašinukų ir kokosų drožlių su abrikosais pavalgant gali ir virš 2000 kcal sulapnoti,sveikata yra gerai,bet svorio metimas man irgi vienoje iš pimųjų vietų  cool.gif

Labukas, dazniausiai du kartus (neskaitant rytinio riebalo i kavos birzgaliuka, dar nesugebu psichologiskai kavos atsisakyti). Vakare pas mane mesa, kepsnys, troskinys ir tt. Va dabar patroskinau vistiena su svogunu, saliero kotais, morka. Viska sudejau i molini puoda ir orkaiten. Palauksiu kol truputi praves, tada riebalo uzmesiu, kad geriau slystu biggrin.gif Pietus mano tai atstoja pusrycius, dazniausiai kiausai arba lasiniai.
Nevalgykit kuri laika dziovintu vaisiu. Gerai voresta sake, neimanoma joti ant dvieju arkliu vienu metu (t.y. riebalo ir angliavandeniu). Dabar tirpstu leciau (bet vis dar tirpstu), tai vartoju mazai angliu ir daug riebalo. 4u.gif

AIP speju yra autoimuninis protokolas. Taip, merginos?
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 06 03, 18:45)
Labukas, dazniausiai du kartus (neskaitant rytinio riebalo i kavos birzgaliuka, dar nesugebu psichologiskai kavos atsisakyti). Vakare pas mane mesa, kepsnys, troskinys ir tt. Va dabar patroskinau vistiena su svogunu, saliero kotais, morka. Viska sudejau i molini puoda ir orkaiten. Palauksiu kol truputi praves, tada riebalo uzmesiu, kad geriau slystu  biggrin.gif  Pietus mano tai atstoja pusrycius, dazniausiai kiausai arba lasiniai.
Nevalgykit kuri laika dziovintu vaisiu. Gerai voresta sake, neimanoma joti ant dvieju arkliu vienu metu (t.y. riebalo ir angliavandeniu). Dabar tirpstu leciau (bet vis dar tirpstu), tai vartoju mazai angliu ir daug riebalo.  4u.gif

AIP speju yra autoimuninis protokolas. Taip, merginos?

Aha, AIP yra autoimmune protocol - autoimuninis protokolas (negalima riešutų, kiaušinių, kavos, kakavos, nightshade daržovių).

Bet tikrai, aš pastebėjau, kad kai valgau džiovintus vaisius, riešutus, tai neateina sotumo jausmas ir vis norisi ir norisi kažko... o tada ir svoris nekrenta, nes angliavandenių ir cukraus nemažas kiekis susidaro. Geriau jau metant svorį džiovintų vaisių vengti, o šviežius vaisius apriboti (kad ir kaip man širdį skaudėtų tai sakyti...), tuomet ir alkis mažiau kankins ir svoris kris smile.gif

LumiLumi, mes labai didžiuojamės tavo pasiekimais svorio metimo srityje smile.gif Šaunuolė tu!
Atsakyti
Elata, aciu 4u.gif

As jau dziovintu vaisiu nebevalgau, ansciau be proto megau, o dabar bijau, nes buna 333333 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 03, 17:20)
Kokį termosiuką pirkais? Papasakosi, kiek laikys smile.gif)

http://www.ebay.co.u...a#ht_2693wt_990

Stai toky papigiam nuroviau. Maista islaike silta, po 7 val. dabar valgiau, buvo silta ir skanu, bet ne karsta. Manau is pradziu geriau ypilt karsto vandens ir ysildyt jy, tada karsta maista krest. Mano buvo jau toks pusiau karstas maistukas. Zodziu, patenkinta thumbup.gif Nereik saltos mesos valgyt, nes mikrobange yra gun_bandana.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 06 03, 18:16)
o svoris nė krust,nei gramas nenukrito,tai sakau,taip nežinant,skaniai riebaliukų,lašinukų ir kokosų drožlių su abrikosais pavalgant gali ir virš 2000 kcal sulapnoti,sveikata yra gerai,bet svorio metimas man irgi vienoje iš pimųjų vietų  cool.gif

Pritariu kitoms - man paciai svoris issijudina tom dienom, kai vaisiu bet kokiais pavidalais nelieciu, riesutu ( tas migdolu sviestas pries menesy pradarytas taip ir stovi ), kokoso drozliu dedu tik y sviesta. Geriau ir nuo paleo blynuku, duoneliu susilaikyt. Viskas aisku su tuo svoriu - riebalai, mesa, darzoves. Kai numesim, tada jau ir pasilepint kartais galima bus 4u.gif
As va siandien valgiau 2 kartus, abu tuos pacius maltinukus, ziauriai sotu ir skanu thumbup.gif
Atsakyti
as su tom kcal pazaidziau siandien, pirst pirst keli vaisiai ir visi carbsai surinkti keliom dienom i prieki. nu ir eina sikt..

ryt zaisiu is naujo..tik tame chronometer kkiaules karbonado nera, reiks primetinet mazdaug tai nzn kiek to tikslumo bus... bet pagal siandien man dar liko 700 kcal koki suvalgyt... o jau ir septynios ir nesu alkana.. reik kazko uzkirst..karbonado nekepsiu, per sotu jau tiek... kazkokia bezabrazija tie skaiciai.... is kitos puses tie skaiciai padeda tiksliau ir efektyviau tikslus siekt, kai nori... plem ka daryt.. nenoriu tu sardiniu... sian jau valgiau... antra diena is eiles vien jos.. biggrin.gif
Atsakyti
Sendrine kaip pas tave kalcis sian? pas mane 18%, 500kcal iki normos like, bet nenoriu. einu dvirku rata apsuksiu, issikratysiu ir gal ko uzsimanysiu.
Atsakyti