Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba V

Apklausa: Ar laikaisi paleo mitybos principų? (37 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Elata @ 2013 06 03, 13:22)
be to man ir odai tiko aliejukas tas, tik gal kiek pasausėdavo, bet užtat spuogiukus užmušė smile.gif

na tik gryno nereik tept, jei kas sugalvosit spuogus naikint, pakaks keletos lašų į kitokio aliejaus šaukštą. Ir tik taip atskiestu tepliotis. o šiaip tai inhaliacijos metu ir ant odos nusėda. Galvos pleiskanoms naikint į bet kokį šampūną 5-10 lašiukų.
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 06 03, 14:19)
susiinstaliuok adblock programėlę, nebebus jokių reklamų  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif nezinojau, kad tokia yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 06 03, 15:26)
na tik gryno nereik tept, jei kas sugalvosit  spuogus naikint, pakaks keletos lašų į kitokio aliejaus šaukštą. Ir tik taip atskiestu tepliotis. o šiaip tai inhaliacijos metu ir ant odos nusėda. Galvos pleiskanoms naikint į bet kokį šampūną 5-10 lašiukų.

aš dar lašindavau ant dantų pastos lašiuką, kad akmenys nesikauptų. bet panašu, kad nebereikės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 06 03, 13:29)
aš dar lašindavau ant dantų pastos lašiuką, kad akmenys nesikauptų. bet panašu, kad nebereikės  biggrin.gif

as taip darau.
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 03, 14:32)
as taip darau.

o cia pirma kart girdziu. Pas mane linke akmenys kauptis doh.gif tai ka jus cia lasinat - arbatmedzio alieju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 06 03, 13:38)
o cia pirma kart girdziu. Pas mane linke akmenys kauptis  doh.gif tai ka jus cia lasinat - arbatmedzio alieju?  g.gif

jap, tea tree oil uzlasinu ant sepetelio su pasta, ir plaunu.. biskiuka viaukt bet nieko...
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 06 03, 15:38)
o cia pirma kart girdziu. Pas mane linke akmenys kauptis  doh.gif tai ka jus cia lasinat - arbatmedzio alieju?  g.gif

aha
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 03, 14:40)
.. biskiuka viaukt bet nieko...

lotuliukas.gif nu reiks pabandyt ..
Atsakyti
prikapojau keptu kiausiu su lasinukais ir dar uzkandzau siaip sudytu lasinuku su cesnaku ir svogunu....oi sedziu issiputus.

jus dabar man pasakykit, dariau kokoso piena, ta idabar tas drozles man kaip vel isdziovinti? deti iorkaite plonai paskleidus?

ir kaip jus ta kokoso piena issunkiat? sunkiau per merliuka biggrin.gif
Atsakyti
o ka man daryti?
atsisakius kavos bedos su gamtiniais reikalais ax.gif net po 5 dienas neturiu ''didelio reikalo''
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2013 06 03, 15:55)
o ka man daryti?
atsisakius kavos bedos su gamtiniais reikalais  ax.gif net po 5 dienas neturiu ''didelio reikalo''

man jau trys su puse dienos. Šiandien sakiau viskas, gersiu senos lapų arbatos, nes nebegaliu. Pastebėjau, kad tomis dienomis, kai pabėgioju, viskas čiki būna, o kai tik išeigines padarau, nieko gero su wc reikalais nesigauna.
Atsakyti
Elata, kaip miela ax.gif Vienas įdomiausių dalykų forumuose, kai visi pradedam vieni kitus sapnuoti tikriausiai net nežinantys kaip ne sapnų pasauly atrodome. smile.gif
Šiandien išbandžiau riebalų pusryčius. Kad kavos negeriu, susplakiau kakavos su kokoso aliejumi ir lydsviestu. Jausmas kaip geros riebios mėsinės sriubos privalgius. Tikrai patiko. Ir nuo 8 iki 15 val nejaučiau nei alkio nei noro ką nors sukrimsti. Namie sriubos turėjau. Pastebėjau, jūs jos nedažnai? Manoji dažniausiai tirštai pilna daržovių ir spirgų, ir mėsos - gana soti. Dar jei kokios grietinės patirpdau joje. Na, labai patogu iki sulauksiu mb - nereikės alkanai po spinteles daužytis. biggrin.gif

P>S. tai be kavos tikrai wc ne? Stipriai to nepajutau dar.
Atsakyti