Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(gėlužė @ 2013 06 02, 19:40)
Gera vakarą smile.gif
prašom pareklamuoti kurių kvepaliukų ten geros kainos, mielai jungčiausi mirksiukas.gif

Labuka!

nezinau kokiu geros kainos, as pati asmeniskai perku Versace Bright Crystal ir Burberry The Beat, bet cia jau skonio reikalas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2013 06 02, 20:50)
o tas uz 2$ pagal kieki ten neraso kiek yra, ar apsimoka toki maza imti? Siaip noriu issirinkti kokia patiks smile.gif

oi, ten tai net nezinau, bet gal ten vienas pakutis bus, neisivaizduoju, nekart tokio mazo kiekio nepirkau blush2.gif

paskaiciau, tai ten turetu buti ne pakelis, o plikoma arbata, bet kiekio neraso smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 02 birželio 2013 - 21:23
QUOTE(LOCKETS @ 2013 06 02, 22:21)
oi, ten tai net nezinau, bet gal ten vienas pakutis bus, neisivaizduoju, nekart tokio mazo kiekio nepirkau blush2.gif

paskaiciau, tai ten turetu buti ne pakelis, o plikoma arbata, bet kiekio neraso smile.gif

aciukas 4u.gif nusiunciau zalios didesni, o juodos maza pabandymui
Atsakyti
merginos, ar dar bus prisijungianciu prie Harney nuolaideles, netrukus pirksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karolinc' @ 2013 06 02, 21:47)
merginos, ar dar bus prisijungianciu prie Harney nuolaideles, netrukus pirksiu 4u.gif

ar dar spėčiau prisijungti prie arbatų g.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, rekomenduokit vyriskus kvepaliukus smile.gif niekap neisrenku dovanos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agne84 @ 2013 06 02, 23:09)
Merginos, rekomenduokit vyriskus kvepaliukus smile.gif niekap neisrenku dovanos  blush2.gif

Versace eau fraiche wub.gif
Atsakyti
QUOTE(karolinc' @ 2013 06 02, 23:33)
Versace eau fraiche  wub.gif

drinks_cheers.gif mb vasaros kvepalai jau kelis metus
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 06 02, 23:38)
drinks_cheers.gif mb vasaros kvepalai jau kelis metus

Ane? bigsmile.gif geras smile.gif

man dar labai patinka Paco Rabanne 1 million, bet tinka ne kiekvienam vyrui ax.gif
Atsakyti
O man is visiskai paprastu,lengvu vyrisku kvepalu patinka Roma Lauros Bagiotti.Vyras visada ju turi,nors siaip ir sunkius ir prabangesnius kvapus megsta.Man paciai jie labai malonus vasarai wub.gif
Atsakyti
Aciu labai!
Siunciu uzsakymuka smile.gif
MB naudojo ilgokai Paco Rabanne 1million, paskui „BVLGARI Aqva pour Homme“ ,John Richmond na laikas jau pereiti prie kitu smile.gif doh.gif
Atsakyti
as saviskiui irgi buvau pirkusi million, is pradziu labai patiko man jie. o dabar tai nepernesu doh.gif

merginos, o kas nors sau pirkotes tuos lalique le parfum? ar patiko?
ir kaip tie vyriski lalique encre noire? 4u.gif

as sakiau taupysiu, bet jau taip nagai niezti lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti