Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(renatyte.r @ 2013 06 08, 15:16)
drinks_cheers.gif
Man irgi pasitaikė didinti pusę ar net visu dydžiu tiek vyriški, tiek moteriški polo.

O iki kokio ugio tinka regular dydis?
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2013 06 08, 13:35)
ooo uostyt yra ka  biggrin.gif 
tai vistik kokiu tau reik?citrusiniu,geliniu ar juros gaivos(t.y su surumo gaidele)? ta ''gaivus'' tai kiekviena kitaip supranta  lotuliukas.gif 
dar YSL Parisiene gali pabandyt
http://www.fragranti...ienne-6493.html

tiek prisiuosciau, kad jau net nezinau biggrin.gif

gal geliniai labiausiai rolleyes.gif

QUOTE(Zivukas.d @ 2013 06 08, 15:00)
Mergaites, kada planuojat Aeropostale pirkti?  blush2.gif

Aeropostale gali tik Rudaplauke pirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karolinc' @ 2013 06 08, 11:33)
Merginos, kokius lengvus ir gaivius moteriskus kvepalus vasarai rekomenduotumete?  4u.gif

http://www.fragranti...ntina-6272.html. wub.gif thumbup.gif

Sitie kokia liuksiski vasarai thumbup.gif .Ne vienas klause,kuo cia taip kvepi? g.gif biggrin.gif
http://www.fragranti.../Pulp-3576.html
Tikrai rekomenduoju,bent pauostyt ,gyvi tokie,yra creme de la creme.Man vasarai,prie baltu rubu,laisvalaikiui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2013 06 08, 13:38)
Gal ir pavėluotai rašau, bet kiek aš turėjusi Hale Bob, man jie padidinti. Esu S/M, M dydis, bet Hale Bob  tunikas ir sukneles S nesioju  4u.gif

Taip, kad manau, jog šansų yra  smile.gif

Aciu 4u.gif Galvoju sulauksiu geros nuolaidos ir imsiu. Be to sudetyje spandexo yra, gal ir nieko bus ax.gif
Atsakyti
PARDUODAM:

J. CREW cece balet flats, 9 dydis
user posted image

J.CREW bow belt, S
user posted image

J.CREW cashmere long sleeve tee, S
user posted image

J.CREW peony tee, XS
user posted image

J.CREW square tee, s dydis
user posted image

Atsakyti
J.CREW square tee, s dydis kokia kaina? ax.gif
Atsakyti
Mergaites, gal galit parasyti koks vyrisku polo marskineliu L dydzio visas ilgis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2013 06 08, 14:22)
O iki kokio ugio tinka regular dydis?

Net nežinau, aš esu 173 cm, man normaliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2013 06 08, 17:05)
Net nežinau, aš esu 173 cm, man normaliai  ax.gif

Mane domina vyriski dydziai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2013 06 08, 14:54)
Aciu 4u.gif  Galvoju sulauksiu geros nuolaidos ir imsiu. Be to sudetyje spandexo yra, gal ir nieko bus ax.gif

Parašykite jei kur gerą kainą užmatysite drinks_cheers.gif Dievinu jų drabužėlius, ypač vasarinius, vasarą jų šilkas nepakeičiamas wub.gif

QUOTE(*moon* @ 2013 06 08, 16:06)
Mane domina vyriski dydziai  biggrin.gif

Mano vyras kaip vyras yra iš žemesnių 174 cm, tai jam geri regular. Jei vyras virš 180 cm, tai gal ir į trumpumą būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2013 06 08, 17:34)
Parašykite jei kur gerą kainą užmatysite  drinks_cheers.gif  Dievinu jų drabužėlius, ypač vasarinius, vasarą jų šilkas nepakeičiamas  wub.gif
Mano vyras kaip vyras yra iš žemesnių 174 cm, tai jam geri regular. Jei vyras virš 180 cm, tai gal ir į trumpumą būtų  g.gif

O koki dydi nesioja? Gal galetumet pamatuoti ilgi nuo pazasties, zinoma jei nesunku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tebelaukiu @ 2013 06 08, 09:09)

Taip, tuos avietinius  biggrin.gif  Anakart neliko man doh.gif  Turiu kelis avietinius rubu variantus, tai bus smagu. Ir jei sakot, kad prie sviesiu grazu...smile.gif Man akutes kitom grazu, bet man plaukai perdaug uzgozia, nes pusilgiai ir nerisu niekad.

Kokius avietinius auskariukus gaudėt? blush2.gif

Klausimas swarovskių mylėtojoms biggrin.gif ar matėt jomashop kada sheena juodus?
aš labai noriu juodų, bet yra tik bella g.gif tai galvoju ar imt juos, ar dar laukt juodų Sheena g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogelle: 08 birželio 2013 - 17:06