Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Gal kam reikia, man mazokos sad.gif
b]Pour La Victoire[/b] odines basutes, sokolado spalvos, 8.5 dydzio, labai kokybiskos ir grazios wub.gif vidpadis 25.5- 26 cm, tiks siauresnei kojytei,pirktos su didele nuolaida, kaina tik 160 Lt
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Aciu mergaites uz siuntinuka 4u.gif Sandrixx aciu uz malonias dalybas blush2.gif

Bet netiko labai laukti Carter's sortukai mergaitei (dydis 18 men, bet mazinti..liemuo 25 cm, kaina - po 19 Lt). Gal kam reikia? tikrai labai faini, storesnes medvilnes smile.gif

user posted image
user posted image

atsiprasau uz tokias dideles nuotraukas, nesuprantu kaip sumazinti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susula: 07 birželio 2013 - 08:47
QUOTE(Rita003 @ 2013 06 07, 08:11)
Ar ilgai Jomashop. com siuncia prkes? Labai nekantrauju skaiciuku sulaukti  biggrin.gif .

as jau skaiciukus uz swarovski auskariukus gavau, labai greitai thumbup.gif

QUOTE(-Gyte- @ 2013 06 07, 08:39)
Mergaitės, kuo skalbiate kūdikių rūbelius? Ekologiškais kokiais skalbikliais? Išskalbiau įprasti mūsų naudojamu skalbikliu vokišku, dabar galvoju gal reikia perskalbti. Radau nuomonę, kad reikia skalbtk įprastu skalbikliu + vienas perskalavimas  g.gif

as skalbdavau bobos milteliais, mano vaiko odele jautri budavo, tai tik sitas gerai tikdavo, dar neutral nealergizavo. Tai kam budavo nuolaida ta ir pirkdavau smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Jolanteleee @ 2013 06 07, 00:54)
Sveiki,
Atejau ir as padekoti uz siuntinuka, tiek geriu parsiveziau thumbup.gif Aciu mergaites :

Norejau paklausti, ar Bloomingdales buna dar du kodukai, tarkim 20+10, ar jau nebesitiketi? Ir ar laikrodukams yra taxai?

aciu ir jums, bloomingdales yra taxai ir dvigubu nuolaidu nebeleidzia naudoti, tik viena koduka galima rasyti verysad.gif dabar yra 20% nuolaida 4u.gif

QUOTE(Rita003 @ 2013 06 07, 01:11)
Ar ilgai Jomashop. com siuncia prkes? Labai nekantrauju skaiciuku sulaukti  biggrin.gif .

labai ivairiai, buna, kad labai ilgai unsure.gif

QUOTE(uogelle @ 2013 06 07, 01:16)
Rudaplauke, ar galit patvirtint Sandrixx, kad viskas apmokėta?  4u.gif
jau keletą dienų nesulaukiu laiškelio smile.gif

na ne keleta dienu ax.gif jus apie mokejima paraset, kai pas mane naktis buvo, as siandien vakare sutikrinau mokejimus ir pranesiau sandrixxx 4u.gif o jus paskutini mokejima tik siryt padaret mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėkoju komandai už siuntinuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 06 07, 08:39)
Mergaitės, kuo skalbiate kūdikių rūbelius? Ekologiškais kokiais skalbikliais? Išskalbiau įprasti mūsų naudojamu skalbikliu vokišku, dabar galvoju gal reikia perskalbti. Radau nuomonę, kad reikia skalbtk įprastu skalbikliu + vienas perskalavimas  g.gif

man ir Neutral superinis, jokio kvapo ir issiskalbia gerai..minkstikli taip pat Neutral kartais ipildavau. O dabar kazkur nuo 8 men pradejau Sonnet naudot, irgi patinka 4u.gif o skalauti tai manau reikia, as visad uzdedu papildoma skalavima .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susula: 07 birželio 2013 - 09:03
[quote=rudaplauke,2013 06 07, 10:52]
labai ivairiai, buna, kad labai ilgai unsure.gif
Oi, tikiuosi si karta bus greiciau, tikejausi drauges vestuvese pasipuosti birzelio 28d. unsure.gif Visada taip greit sulaukiu siuntinuku ax.gif , aciu uz puiku darba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 06 07, 09:39)

Gyte, plaukit tik su ekologiskais, sertifikuotais. ju odele l jautri. smile.gif pati ilgai naudojau eko burbulus, man pasiteisino. Ypatingai ziema, kada isdziuvusius skalbinius neturiu galimybes ispurtyti. Nes ojj kaip jie dulka, ypac matos ant juodu skalbiniu...
Tiek mazyliams tiek suaugusiu rubams pilu puse gamintojo siulomo kiekio (to netaikau stipriai suteptiems rubams. bet seimoj statybose ar ukyje dirbanciu neturiu, tad buna retai). Viskas puikiai issiplauna.
Cia gi biznis, kuo daugiau naudoja, tuo daugiau perka! O leliukams kiek jie teissitepa, vos ne vienu vandeniu imk ir plauk.... pries gerus metus STILIUJE buvo l gera laida apie visus tuos waliklius skalbiklius ir tt. Man l patiko ir tikrai daug tiesios buvo pasakyta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 07 birželio 2013 - 09:20
rudaplauke,o su mano mokejimais viskas ten ok?nes as ten atemiau ,pridejau ir vel atemiau ir tt biggrin.gif parasyk jei ka.. 4u.gif

MERGOS,gal kuri nors noretu keistis vix seno pitoninio virsu?t.y M arba S i L ? g.gif as jum L ,jus man M arba S lotuliukas.gif 4u.gif
http://www.polyvore....ing?id=13795491
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimantuke33: 07 birželio 2013 - 09:26
QUOTE(rudaplauke @ 2013 06 07, 08:52)
na ne keleta dienu  ax.gif  jus apie mokejima paraset, kai pas mane naktis buvo, as siandien vakare sutikrinau mokejimus ir pranesiau sandrixxx  4u.gif  o jus paskutini mokejima tik siryt padaret  mirksiukas.gif

nes skaiciukai tik vakar gauti buvo paskutiniam mokejimui 4u.gif
bet viskas gerai, dekui mergaites uz katrybe ir operatyvuma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 06 07, 09:39)

As turiu amway baby, retkarciais skalbiu, bet nelabai man jie patinka, fairy non bio geliu o dabar pradejau naudoti balance plovikli, tai labai patinka, naudosiu ir toliau. Minkstikli neutral pildavau, o jau kuris laikas naudoju attitude eco baby minkslikli smile.gif Papildomo skalavimo niekad nejungiu, nematau poreikio.
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2013 06 07, 10:21)
rudaplauke,o su mano mokejimais viskas ten ok?nes as ten atemiau ,pridejau ir vel atemiau ir tt  biggrin.gif  parasyk jei ka..  4u.gif

MERGOS,gal kuri nors noretu keistis vix seno pitoninio virsu?t.y M arba S i L ? g.gif  as jum L ,jus man M arba S  lotuliukas.gif  4u.gif
http://www.polyvore....ing?id=13795491

jei netinka nupirksiu visa pitona is taves bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif oi galvojau kad s turi doh.gif doh.gif doh.gif kaip as sito noriu tai negaliu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 07 birželio 2013 - 10:09