Gal kam reikia, man mazokos
b]Pour La Victoire[/b] odines basutes, sokolado spalvos, 8.5 dydzio, labai kokybiskos ir grazios vidpadis 25.5- 26 cm, tiks siauresnei kojytei,pirktos su didele nuolaida, kaina tik 160 Lt
Aciu mergaites uz siuntinuka Sandrixx aciu uz malonias dalybas
Bet netiko labai laukti Carter's sortukai mergaitei (dydis 18 men, bet mazinti..liemuo 25 cm, kaina - po 19 Lt). Gal kam reikia? tikrai labai faini, storesnes medvilnes
atsiprasau uz tokias dideles nuotraukas, nesuprantu kaip sumazinti
Bet netiko labai laukti Carter's sortukai mergaitei (dydis 18 men, bet mazinti..liemuo 25 cm, kaina - po 19 Lt). Gal kam reikia? tikrai labai faini, storesnes medvilnes
atsiprasau uz tokias dideles nuotraukas, nesuprantu kaip sumazinti
QUOTE(Rita003 @ 2013 06 07, 08:11)
Ar ilgai Jomashop. com siuncia prkes? Labai nekantrauju skaiciuku sulaukti .
as jau skaiciukus uz swarovski auskariukus gavau, labai greitai
QUOTE(-Gyte- @ 2013 06 07, 08:39)
Mergaitės, kuo skalbiate kūdikių rūbelius? Ekologiškais kokiais skalbikliais? Išskalbiau įprasti mūsų naudojamu skalbikliu vokišku, dabar galvoju gal reikia perskalbti. Radau nuomonę, kad reikia skalbtk įprastu skalbikliu + vienas perskalavimas
as skalbdavau bobos milteliais, mano vaiko odele jautri budavo, tai tik sitas gerai tikdavo, dar neutral nealergizavo. Tai kam budavo nuolaida ta ir pirkdavau
QUOTE(Jolanteleee @ 2013 06 07, 00:54)
Sveiki,
Atejau ir as padekoti uz siuntinuka, tiek geriu parsiveziau Aciu mergaites :
Norejau paklausti, ar Bloomingdales buna dar du kodukai, tarkim 20+10, ar jau nebesitiketi? Ir ar laikrodukams yra taxai?
Atejau ir as padekoti uz siuntinuka, tiek geriu parsiveziau Aciu mergaites :
Norejau paklausti, ar Bloomingdales buna dar du kodukai, tarkim 20+10, ar jau nebesitiketi? Ir ar laikrodukams yra taxai?
aciu ir jums, bloomingdales yra taxai ir dvigubu nuolaidu nebeleidzia naudoti, tik viena koduka galima rasyti dabar yra 20% nuolaida
QUOTE(Rita003 @ 2013 06 07, 01:11)
Ar ilgai Jomashop. com siuncia prkes? Labai nekantrauju skaiciuku sulaukti .
labai ivairiai, buna, kad labai ilgai
QUOTE(uogelle @ 2013 06 07, 01:16)
Rudaplauke, ar galit patvirtint Sandrixx, kad viskas apmokėta?
jau keletą dienų nesulaukiu laiškelio
jau keletą dienų nesulaukiu laiškelio
na ne keleta dienu jus apie mokejima paraset, kai pas mane naktis buvo, as siandien vakare sutikrinau mokejimus ir pranesiau sandrixxx o jus paskutini mokejima tik siryt padaret
Dėkoju komandai už siuntinuką
QUOTE(-Gyte- @ 2013 06 07, 08:39)
Mergaitės, kuo skalbiate kūdikių rūbelius? Ekologiškais kokiais skalbikliais? Išskalbiau įprasti mūsų naudojamu skalbikliu vokišku, dabar galvoju gal reikia perskalbti. Radau nuomonę, kad reikia skalbtk įprastu skalbikliu + vienas perskalavimas
man ir Neutral superinis, jokio kvapo ir issiskalbia gerai..minkstikli taip pat Neutral kartais ipildavau. O dabar kazkur nuo 8 men pradejau Sonnet naudot, irgi patinka o skalauti tai manau reikia, as visad uzdedu papildoma skalavima .
[quote=rudaplauke,2013 06 07, 10:52]
Oi, tikiuosi si karta bus greiciau, tikejausi drauges vestuvese pasipuosti birzelio 28d. Visada taip greit sulaukiu siuntinuku , aciu uz puiku darba
Oi, tikiuosi si karta bus greiciau, tikejausi drauges vestuvese pasipuosti birzelio 28d. Visada taip greit sulaukiu siuntinuku , aciu uz puiku darba
QUOTE(-Gyte- @ 2013 06 07, 09:39)
Gyte, plaukit tik su ekologiskais, sertifikuotais. ju odele l jautri. pati ilgai naudojau eko burbulus, man pasiteisino. Ypatingai ziema, kada isdziuvusius skalbinius neturiu galimybes ispurtyti. Nes ojj kaip jie dulka, ypac matos ant juodu skalbiniu...
Tiek mazyliams tiek suaugusiu rubams pilu puse gamintojo siulomo kiekio (to netaikau stipriai suteptiems rubams. bet seimoj statybose ar ukyje dirbanciu neturiu, tad buna retai). Viskas puikiai issiplauna.
Cia gi biznis, kuo daugiau naudoja, tuo daugiau perka! O leliukams kiek jie teissitepa, vos ne vienu vandeniu imk ir plauk.... pries gerus metus STILIUJE buvo l gera laida apie visus tuos waliklius skalbiklius ir tt. Man l patiko ir tikrai daug tiesios buvo pasakyta...
rudaplauke,o su mano mokejimais viskas ten ok?nes as ten atemiau ,pridejau ir vel atemiau ir tt parasyk jei ka..
MERGOS,gal kuri nors noretu keistis vix seno pitoninio virsu?t.y M arba S i L ? as jum L ,jus man M arba S
http://www.polyvore....ing?id=13795491
MERGOS,gal kuri nors noretu keistis vix seno pitoninio virsu?t.y M arba S i L ? as jum L ,jus man M arba S
QUOTE(rudaplauke @ 2013 06 07, 08:52)
na ne keleta dienu jus apie mokejima paraset, kai pas mane naktis buvo, as siandien vakare sutikrinau mokejimus ir pranesiau sandrixxx o jus paskutini mokejima tik siryt padaret
nes skaiciukai tik vakar gauti buvo paskutiniam mokejimui
bet viskas gerai, dekui mergaites uz katrybe ir operatyvuma
QUOTE(-Gyte- @ 2013 06 07, 09:39)
As turiu amway baby, retkarciais skalbiu, bet nelabai man jie patinka, fairy non bio geliu o dabar pradejau naudoti balance plovikli, tai labai patinka, naudosiu ir toliau. Minkstikli neutral pildavau, o jau kuris laikas naudoju attitude eco baby minkslikli Papildomo skalavimo niekad nejungiu, nematau poreikio.
QUOTE(Deimantuke33 @ 2013 06 07, 10:21)
rudaplauke,o su mano mokejimais viskas ten ok?nes as ten atemiau ,pridejau ir vel atemiau ir tt parasyk jei ka..
jei netinka nupirksiu visa pitona is taves oi galvojau kad s turi kaip as sito noriu tai negaliu