Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(milukas @ 2013 06 02, 17:47)
didintos jos?  4u.gif

taip,kazkur puse dydzio tai tikrai didintos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slotas @ 2013 06 02, 19:08)
Mergaites, junkites prie www.armaniexchange.lt, yra papildoma 30% nuolaida sale prekems  4u.gif

o kaip su dydziais, jei nesioju m imti m?
Atsakyti
Linut,paziurek i el pasta,parasiau laiskeli 4u.gif
Atsakyti
Akvilexxx negaliu issiusti tau zinutes smile.gif gal per pilna atmintis smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2013 06 02, 19:38)
PANOS, junkites prie Fragrancenet, -21% nuolaida su koduku NCT2A visiems KVEPALAMS!

http://www.fragrancenet.com/

Gera vakarą smile.gif
prašom pareklamuoti kurių kvepaliukų ten geros kainos, mielai jungčiausi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiniuotis @ 2013 06 02, 20:53)
o kaip su dydziais, jei nesioju m imti m?

Taip m ir pirkit,ju dydziai atitinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2013 06 02, 18:52)
mums tai labiausiai eina:
1. cranberry autumn
2. tropical green
3. lung ching
4. florence
dar apple cinnamon nieko. mutan white. japanese sencha smile.gif

o tos hot herbal cinnamon ir green hot cinnamon tai man nelabai... reikia nepadauginti smile.gif

florence mano vaikai myli be galo smile.gif cinnamon hot net alergija vaikams sukeldavo, nedaug dedant skani.decaf paris man labai labai vakare skanu isgerti, kaimosi nieko dar, o kur parekomendavot reikes isbandyti.aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaites, o kiek mazdaug yra gramu maziausiam HARNEY pakelyje? Noreciau pasiimti keleta paragavimui, galvoju, ar pasimoka?
Atsakyti
arbatos nera sunkios. pvz buna 3oz, 4oz. tai 1 oz mazdaug 30gr.+dezutes svoris (nesunkios jos) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2013 06 02, 21:48)
arbatos nera sunkios. pvz buna 3oz, 4oz. tai 1 oz mazdaug 30gr.+dezutes svoris (nesunkios jos) 4u.gif

o tas uz 2$ pagal kieki ten neraso kiek yra, ar apsimoka toki maza imti? Siaip noriu issirinkti kokia patiks smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal VS turite kokia papildoma nuolaidele?

Del AX dydziai atitinka, maniskiui labai patinka sios maikytes, maloni medziagyte ir gerai skalbiasi wink.gif
http://www.armaniexc...sive.do?sortby=
Atsakyti
Mergaites, kur apart oficialaus VIX puslapio galima ju maudymkiu rasti? 4u.gif
Atsakyti