Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(perliuke86 @ 2013 06 04, 21:21)
mergaites patarkite prasau... 4u.gif noriu didelio bijau kad nebutu per mazas doh.gif
p.s o dar gal kokia papildoma nuolaidele  butu?

Gražus.Svarbu tau gražus mirksiukas.gif Friends & Family: Take 20% Off
$ -45.00 nuo laikroduko sumos.
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2013 06 04, 20:06)
Sitie geri tikrai GNLD

O as nezinau ka su savo trimeciu daryt verysad.gif , apetito 0, darzoviu neikisi, tik mesa, bulves ir pieno produktai, koses tiesa visas valgo....Eisim kita savaite pas daktare.....Is vitaminu GNLD Vita- Gard duodu, gal dar ko reikia g.gif

o kokia ju kaina gaunasi? cia 2 menesiams?
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2013 06 04, 21:09)
Gyte, kaip greitai bigsmile.gif

O aš kai pirmos mergytės laukiau, tai stovi dabar koki 5 kombiai leliukui ir visi arba balti su rožine spalva, na arba rožiniai, jau ką kalbėti apie pundus kitų rūbelių doh.gif Dabar berniukam man niekas negražu unsure.gif Ir pasižadėjau sau nepirkti tokiais kiekiais kaip pirmą kart, bet jaučiu kaip pradedu įsibėgėti doh.gif

Gal gali įmesti next kombiuko nuorodą blush2.gif
RL kombių jau nerandu, turbūt nėra jų jau g.gif
O iš USA kur daugiau pirkai, aš kažkaip tik carters matau tokių geresnių leliam g.gif

Savita, jaučiu kaip išpuošta tavo mergytė wub.gif

Nėra jau to kombio, bet medžiaga panaši tokia kaip švarkelio. Yra ten jų ir dabar kažkokių, tokių lengvų

Iš usa tai dar GAP kartais atrandu fainų rūbelių, Gymboree truputį, bet ten laabai jau marga viskas, reik paieškot gerai biggrin.gif Carters, RL dar šiek tiek. Daugiau nelabai kur g.gif
RL kombiai dingo paskui, turbūt jie būna tik rudens-žiemos kolekcijoj, nes man rodos aš juos žiemos pabaigoj pirkau, labai geros kainos buvo pamenu

QUOTE(esute @ 2013 06 04, 21:15)
Man pasirode  lotuliukas.gif Laukem mergytes, sake 99 proc.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Rubeliai suruosti mergytei, o kai gime isvydom berniuka  thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ligoninej ruzavai aprengtas buvo pirmas dienas  thumbup.gif

Negąsdinkit lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 04 birželio 2013 - 20:39
QUOTE(linamog @ 2013 06 04, 20:34)
Spirulina.

prasome placiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2013 06 04, 12:06)

O as nezinau ka su savo trimeciu daryt verysad.gif , apetito 0, darzoviu neikisi, tik mesa, bulves ir pieno produktai, koses tiesa visas valgo....Eisim kita savaite pas daktare.....Is vitaminu GNLD Vita- Gard duodu, gal dar ko reikia g.gif

tai dar normaliai valgo, maniske tai tik ledu ir saldainiu tenori, daugiau nieko biggrin.gif

QUOTE(gėlužė @ 2013 06 04, 13:09)
Dabar berniukam man niekas negražu unsure.gif Ir pasižadėjau sau nepirkti tokiais kiekiais kaip pirmą kart, bet jaučiu kaip pradedu įsibėgėti doh.gif

su berniukais daug paprasciau nepripirkti tiek, kiek nereikia, nera tiek groziu, kiek mergaitems ax.gif tokiems leliukams berniukams tai dar yra daugiau visko grazaus, bet papaugusiems tai sudetingiau rasti, mano skoniui berniukiski rubeliai tik jcrew grazus, dar vienas kitas polo arba gap patinka, tai nera sunku neuzgrusti spintos biggrin.gif

QUOTE(esute @ 2013 06 04, 13:15)
Man pasirode  lotuliukas.gif Laukem mergytes, sake 99 proc.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Rubeliai suruosti mergytei, o kai gime isvydom berniuka  thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ligoninej ruzavai aprengtas buvo pirmas dienas  thumbup.gif

oi, maniau, kad siais laikais jau taip nebebuna biggrin.gif bet siurprizai smagu wub.gif
jei laukciausi dar trecio, tai speciliai prasyciau, kad nesakytu lyties rolleyes.gif

Gyte, kaip greitai jau jums wub.gif
Papildyta:
QUOTE(rapoja @ 2013 06 04, 13:20)
Childrensplace dar nepirkote? - 20 proc yra ?

kol kas nerenkame childrensplace blush2.gif

QUOTE(perliuke86 @ 2013 06 04, 13:21)
mergaites patarkite prasau... 4u.gif noriu didelio bijau kad nebutu per mazas doh.gif
p.s o dar gal kokia papildoma nuolaidele  butu?

yra 20% nuolaida laikrodukui, galima pasitikrinti, kam taikoma nuolaida su koduku JUNFRIEND
Atsakyti
Gyte, ačiū už info 4u.gif
Pamenu, kai rinkaisi tuos RL kombiukus, labai faini buvo ir kaina doh.gif
Atsiminiau, kad tašėse dar kažkokį štapuotą turiu nestorą kombiuką ir mėlyną, reikės ieškoti, kažin ar ne next unsure.gif

Va va, kaip Linutė sako, kažkaip jaučiu, kad berniukui tikrai tiek nepripirksiu ir labai norėdama, nes retai ką gražaus užmatau g.gif Gap man gal labiausiai patinka, bet kainas geras reikia ten gaudyti doh.gif
Atsakyti
labai laukiam www.hautelook.com ax.gif
Atsakyti
Siulau ax.gif
Naujas Abercrombie dzemperis, spalva Light Heather Grey, dydis S
user posted image
Nauja Aeropostale Maxi suknele, dydis XS. Plonyte, labai maloni medziaga, krutine gerai apgula wub.gif
user posted image
Nauji American Eagle velvetiniai jeggingsai, 2 regular dydzio
user posted image
Atsakyti
Laukiam prisijungianciu prie fragrancenet su -21% nuolaida, labai nedaug truksta iki free shippo 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, gal Jomashop renkat? gal turit nuolaidele ta, kur budavo nuo 100usd -10 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jacke: 04 birželio 2013 - 21:32
QUOTE(karolinc' @ 2013 06 04, 21:13)
Laukiam prisijungianciu prie fragrancenet su -21% nuolaida</b>, labai nedaug truksta iki free shippo  4u.gif

Tuoj prisijungsiu 4u.gif
Atsakyti
berniukisku tikrai graziu galima NEXT prisirinkti wub.gif
pas mano bernus daugiausiai NEXT rubeliu.

GAP irgi neblogu buna dzinsiuku, bet kiek pirkau saviskiui - tiek nepataikiau biggrin.gif siauruciai tokie.
gymboree keleta graziu turim, bet siaip ten dauguma man tai nelabai blush2.gif

mergytems tai visur groziu pilna, o va man su trim bernais, tai NEXT geriausiai smile.gif

Atsakyti