Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(-Gyte- @ 2013 06 04, 14:51)
Gal vitaminą D3 kūdikiam perka iš ten? Nežinau kokio čia reikia, lt matau pigūs jie, kažin skiriasi kuom  g.gif

ne, neperka. pilnos vaistines ju pas mus, visur vienodas tas vitaminas manau, svarbu kudikiui aliejinej formoj kad butu ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2013 06 04, 15:13)
ne, neperka. pilnos vaistines ju pas mus, visur vienodas tas vitaminas manau, svarbu kudikiui aliejinej formoj kad butu ir viskas.

Aišku, galvojau gal ką natūraliau atrasiu, bet sudėtias tikrai visų vienoda
Papildyta:
O gal naudojat kuri Omron termometrą ? Čia tas kur ausyje matuoja temperatūrą. Nesugalvoju ar paprastas bekontaktis geriau ar toks, abu turbūt netikslūs bus g.gif Microlife tie bekontakčiai tai pievas rodo, pas draugę matavau nu nesamonė doh.gif nesugebėsiu tikrai aš kūdikiui su gyvsidabriniu pamatuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 06 04, 14:37)
Papildyta:
O gal naudojat kuri Omron termometrą ? Čia tas kur ausyje matuoja temperatūrą. Nesugalvoju ar paprastas bekontaktis geriau ar toks, abu turbūt netikslūs bus  g.gif  Microlife tie bekontakčiai tai pievas rodo, pas draugę matavau nu nesamonė  doh.gif  nesugebėsiu tikrai aš kūdikiui su gyvsidabriniu pamatuot  doh.gif

Bet geriau nera manau kaip gyvsidabrinis, o siaip bet koks manau gerai jei rodys i didesne puse ir matysit kad turi temp, mum jau pusmetis o nenaudojau ne karto mirksiukas.gif o siaip matuodavau kai uzmigdavo ar maitindavau biggrin.gif
Atsakyti
siulu per mergaites pirktus man deja netikusius daikciukus 4u.gif
Desigual vaskuoti dzinsiukuai dydis 24(iki 92cm klubams)
user posted image
user posted image
170lt
labai grazus guess zebriukai(su kailiuku)pirkti su nuolaidele dydis 9(125lt)39.5-40 eur
user posted image

Nauji guess labai grazus,ryskus tamprus dzinsiukai dydis 24(klubams iki 91cm)
user posted image
realios foto
user posted image
user posted image
kainyte 220lt
Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2013 06 04, 08:45)
Merginos, gal kas turite pardavimui gražias vandens basutes tinkamas prie baseino 38 dydis.
Lauksiu AZ  4u.gif

O gal kas pirkote ar užmatėte tokių, gal galite įmesti nuoroda  4u.gif

Sitos nerealios smile.gif
http://www.shopmelis...-vi/#beige-gold
ir dar sitos
http://www.shopmelis...nic/#blue-white
ir dar ten panasiu yra smile.gif
nesioju 38.5, 8US liuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 06 04, 14:37)
Microlife tie bekontakčiai tai pievas rodo, pas draugę matavau nu nesamonė  doh.gif  nesugebėsiu tikrai aš kūdikiui su gyvsidabriniu pamatuot  doh.gif

Turiu microlife bekontakti - puikiausiai rodo, pasitikiu 100 proc. juo, matyt ant blogo uztaike arba nemoka gerai pamatuot.
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2013 06 04, 13:55)
Gal vidutiniskai putoja,net nezinau  g.gif Normaliai.
Greit sueina ir mums drinks_cheers.gif .Kvapas fainas jo.

O man jis labia neskaniai kvepia, bet kai natūralus, tai ir perku, ir nepatinka, kad vaiko plaukai po jo kaip stagarai pasidaro, mergaitėm turbūt ir iššukuoti būtų sunku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(A sol' @ 2013 06 04, 16:01)
Turiu microlife bekontakti - puikiausiai rodo, pasitikiu 100 proc. juo, matyt ant blogo uztaike arba nemoka gerai pamatuot.

Nemanau, nes draugė šeimos gydytoja smile.gif
Mano atveju nuo gyvsidabrinio skyrėsi laipsniu doh.gif aišku jeigu jau ten bus palei 39 tai matysis, bet netenkina manęs tok tikslumas už tokią kainą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 04 birželio 2013 - 15:20
QUOTE(-Gyte- @ 2013 06 04, 15:37)
Papildyta:
O gal naudojat kuri Omron termometrą ? Čia tas kur ausyje matuoja temperatūrą. Nesugalvoju ar paprastas bekontaktis geriau ar toks, abu turbūt netikslūs bus  g.gif  Microlife tie bekontakčiai tai pievas rodo, pas draugę matavau nu nesamonė  doh.gif  nesugebėsiu tikrai aš kūdikiui su gyvsidabriniu pamatuot  doh.gif

Neseniai isigijom toki. Pradzioj vis matuodavau maziui ir su situo ir dar su paprastu patikrindavau. Ir ant saves su situo ir paprastu gyvsidabriniu pasimatuodavau. Tai isitikinau kad matuoja gerai. Siaip labai greita ir patogu. Pries pirkdama domejaus ir bekontakciais. Tai kiek vaistinese klausinejaus, kiek atsiliepimu skaiciau, tai tie bekontakciai nelaai tikslus. Na bet pati nebandziau, tai galiu pasakyt tik apie si omron kad geras. Ir siaip omron produkcija sako nebloga. Turim spaudimo aparata jau pora metu tai veikia super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 06 04, 15:37)

Turiu as ta nepigu microlife i ausi, nu pievas rodo, viena karta viena, kita karta kita doh.gif Aiskinausi kodel taip, tai pasirodo reikia su tais i ausi moketi gerai matuoti, viena karta per giliai ikisi-viena rodo, per mazai-kita, matuoji kelis kartus, issivedi paskui vidurki, zodziu, man tai jie nesamone, nepirkciau daugiau tikrai doh.gif
Man geriausiai su paprastu skaitmeniniu, ikisai i pazestele, prispaudei rankute, palaikei keleta sekundziu ir gauni normaliai temperatura, o isvis tai tik su gyvsidabriniu visgi gauni tilsiausia temperatura smile.gif
O gal tau net nereikes matuoti, mano merginai jau 7 menesiai, matavomes temperatura tik kai gulejom ligonineje, taip kad, negali zinoti, gal visai tau to termometro ir neprireiks, o kai vaikas jau biski paauges bus, tai viskas lengviau ir su paprastu termometru gausis.
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2013 06 04, 16:12)
O man jis labia neskaniai kvepia, bet kai natūralus, tai ir perku, ir nepatinka, kad vaiko plaukai po jo kaip stagarai pasidaro, mergaitėm turbūt ir iššukuoti būtų sunku doh.gif

Kaip visada kas kam tinka ir patinka drinks_cheers.gif
Maniskiams nepasidaro stagarai,nors dickis tik neseniai trumpai apsikirpo.Aliejuku kokiu patepk,as kartas nuo karto galu aliejuku,koki naudoju ,pateplioju.Gal nuo plauko priklauso.
Atsakyti
parekomenduokite zuvu taukus suaugusiems 4u.gif
Atsakyti