Nepamenate turbūt manęs, retkarčiais užsukdavau, kai dar laukėmės birželinukų
Neturėdavau laiko plepėsiams, tai kažkaip ir neįsiliejau į jūsų gretas, o dabar nusprendusi pažiūrėti kaip gyvenate, užsukau ir nustebau, kad tema vos juda
QUOTE(Isia @ 2013 06 15, 09:35)
Audry,maniskis vis dar gyvas MP kadangi jis jau gera menesiuka kai vaiksto,savotiskai pasikorgavo ir miegelis.Arba taip jau sutapo. MP pavalgo pries miegeli...ir dabar laaabai retai kada valgo nakti,nebent tik kelis gurksniukus patraukia ir viskas.Pagrindinis MP valgymas gaunasi paryciais tarp 5-7,valgo kelis kartus,nes tuo metu pradeda budintis ir labai vartytis,toks issiblaskes miegelis gaunasi. Per diena MP gauna pries dieninius miegelius,o ju like 2. Ir tarpais tarp ju,gal vos kelis kartus,kada buna irzlus,kada pats pradeda lysti prie manes,arba kai neisiulau kitu skysciu atsigerti.
Aš taip pat maitinu MP, ir iš skysčių praktiškai daugiau nieko negeria, tik vos paragauja. Noriu paklausti iš ko duodate gerti kitų skysčių ir kas ką labiausiai geria?
QUOTE(astrameja @ 2013 06 16, 14:32)
Sveikos
MP maitinu, kolkas nutraukti neketinu. Naktį keliasi 2-1 k. valgyti. Dieną maždaug 3k. MP ieško pats, ir kadangi kitų skysčių geria mažai (apie 150 ml per visą dieną, nepriklausomai kas tai būtų- sultys, vanduo, ar kompotas), tai MP nemažinu.
Gremėzdas tas mano vaikas, visai į mamą praeitą sekamdienį prasikirto kaktą, užvakar- lupą, šiandien mėlynę užsistatė prie akytės Aš amžinai mėlyna vaikštau, nes visur kliūnu, ir vaikas taip pat
MP maitinu, kolkas nutraukti neketinu. Naktį keliasi 2-1 k. valgyti. Dieną maždaug 3k. MP ieško pats, ir kadangi kitų skysčių geria mažai (apie 150 ml per visą dieną, nepriklausomai kas tai būtų- sultys, vanduo, ar kompotas), tai MP nemažinu.
Gremėzdas tas mano vaikas, visai į mamą praeitą sekamdienį prasikirto kaktą, užvakar- lupą, šiandien mėlynę užsistatė prie akytės Aš amžinai mėlyna vaikštau, nes visur kliūnu, ir vaikas taip pat
Aš netgi labai norėčiau, kad bent iki 2 metukų gertų mažylis MP, bet jei nuspręs nutraukti(kas kol kas atrodo labai neįtikėtina ) tai būtų jo pasirinkimas Iš kokio indo geriate jūs?