Įkraunama...
Įkraunama...

Birželinukai 45 tema!

Sveikos mamytės,

Užsukau pakviesti į koncertą - pilietinę akciją
"Apginsime Šeimą-Išsaugosim Lietuvą".
Renginys vyks šį sekmadienį 15 val Katedros aikštėje.

GYVA MUZIKA, pokalbiai (kalbės psichologai, kunigai, šeimos),
bus ŽAIDIMŲ ERDVĖ VAIKAMS.

Su savimi galite atsinešti vaišių - dalinsimės su kaimynais.
Labai kviečiame sudalyvauti smile.gif

https://www.facebook...96579776/?ref=2
Atsakyti
QUOTE(Isia @ 2013 06 14, 09:15)
Pirmame puslapyje rodo,kad šiandien nemažai birželinukų švenčia gimtadienius smile.gif
tad sveikinam visus,
wetriuke,
gvozde,  4u.gif
Ti na 28m.  4u.gif
ausriukas25,  4u.gif
Nosyte,  4u.gif
Kroshke,  4u.gif
vaikučius su gražiuoju pirmuoju gimtadieniu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

IR mes siunciam kruva balioneliu sia proga visiems visiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai skrieja mimozos mažajam jubiliatui su pirmuoju tortadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif happybday.gif
Atsakyti
Isia, šaunuolė tu 4u.gif Visus prisimeni thumbup.gif thumbup.gif
temutė vos gyva doh.gif O aš klausimą turiu -kaip sekasi vaikiukams naktimis miegoti? Ar dar maitina kas MP? g.gif Kaip planuojat baiginėti MP maitinimus? g.gif
Maniškis vis dar gauna MP naktį. Bet jau kelios dienos, kaip tik du kartus duodu (prieš užmiegant ir paryčiais). O pabudinėja naktį vis dar dažnai (kas pora valandų, o į rytą ir dažniau) doh.gif Nežinau, kaip reikės atpratinti nuo MP, nes atrodo, kad jam baisai reikia pabūti prie (.) g.gif
O nutraukus MP, mišinuką reiks duoti? Ar mišinuką keičiat kuo nors kitu g.gif mano viena draugė nutraukė MP kai dukrai buvo metukai ir pora mėnesių, tai pradėjo duoti kefyrą vietoj mišinio. Gal ir nieko mintis g.gif
Atsakyti
man nesunku,pamatau ir pasveikinu,vis gi pirmasis gimtadienius 4u.gif ,facebooke irgi visi pasveikinti,kitos prisimena blush2.gif

Audry,maniskis vis dar gyvas MP smile.gif kadangi jis jau gera menesiuka kai vaiksto,savotiskai pasikorgavo ir miegelis.Arba taip jau sutapo. MP pavalgo pries miegeli...ir dabar laaabai retai kada valgo nakti,nebent tik kelis gurksniukus patraukia ir viskas.Pagrindinis MP valgymas gaunasi paryciais tarp 5-7,valgo kelis kartus,nes tuo metu pradeda budintis ir labai vartytis,toks issiblaskes miegelis gaunasi. Per diena MP gauna pries dieninius miegelius,o ju like 2. Ir tarpais tarp ju,gal vos kelis kartus,kada buna irzlus,kada pats pradeda lysti prie manes,arba kai neisiulau kitu skysciu atsigerti.
Neturiu planu nutraukti maitinimo krutimi,lauksiu,kol savaime sumazes tie valgymai. Remiuos seses ir puseseres patirtimi. Pusbrolio zmona vaikuti maitino iki 1.2 m laiko,kiek zinau,jokio misinuko nebedave,puikiai geria kitus skyscius ir kefyra. Drauge sunu baige maitint apie 1.4 m. vaikas skaniausiai geria pienuka smile.gif tad,kiekvieniems skirtingai. Mano nuomone,jei jau nustosiu maitint MP tokiu metu,tikrai nenaudosiu jokio misinuko... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Isia @ 2013 06 15, 09:35)
Neturiu planu nutraukti maitinimo krutimi,lauksiu,kol savaime sumazes tie valgymai. Remiuos seses ir puseseres patirtimi. Pusbrolio zmona vaikuti maitino iki 1.2 m laiko,kiek zinau,jokio misinuko nebedave,puikiai geria kitus skyscius ir kefyra. Drauge sunu baige maitint apie 1.4 m. vaikas skaniausiai geria pienuka smile.gif tad,kiekvieniems skirtingai. Mano nuomone,jei jau nustosiu maitint MP tokiu metu,tikrai nenaudosiu jokio misinuko... blush2.gif

aš į darbą žadu grįžti nuo rugsėjo. O mano darbe nemažai komandiruočių, kada negrįžti nakvot namo. Tai iki rugsėjo reikia nutraukti MP. Ne tiek daug laiko liko, max trys mėnesiai. Kefyrą maniškis ir dabar skaniai geria, tai gal juo ir reiks pakeist MP g.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2013 06 15, 13:19)
aš į darbą žadu grįžti nuo rugsėjo. O mano darbe nemažai komandiruočių, kada negrįžti nakvot namo. Tai iki rugsėjo reikia nutraukti MP. Ne tiek daug laiko liko, max trys mėnesiai. Kefyrą maniškis ir dabar skaniai geria, tai gal juo ir reiks pakeist MP g.gif

Jei nuo rugsėjo žadi grįžt ir maitinimas dar netrukdo, gal tada iki kokio rugpjūčio dar maitint? O tada, jei iki to laiko pats neatsisakė, pabandyt pakeist MP mišinuku, pienu ar kefyru. g.gif Jei svorį priauga gerai, gal mišinuko ir nebesiūlyčiau, bandyčiau pieną. O va kefyras man kažkaip atrodo ne tas gėrimas, kur naktį gert. biggrin.gif Bet čia žinai, mano asmeniniai kažin kokie nusistatymai.

Pati irgi tebemaitinu naktimis. Planas buvo nuo liepos vidurio kažkaip eit link to, jog baigiam. Bet paskutiniu metu ji prieš naktį pavalgius pabunda nei dviejų valandų neišmiegojus. Tai pradedu mąstyt, kad gal jau važiuojant atostogauti pasiimti buteliuką ir mišinuko. g.gif
Atsakyti
šiandien svečiuos pamėginau savajam duoti gurkštelėti mišinuko, nes draugė sunui buvo pataisius. Pora kart patraukė nesupratęs,kas tai per gėrimas smile.gif vadinas- nėra ir nereikia ax.gif
Atsakyti
Sveikos wink.gif

MP maitinu, kolkas nutraukti neketinu. Naktį keliasi 2-1 k. valgyti. Dieną maždaug 3k. MP ieško pats, ir kadangi kitų skysčių geria mažai (apie 150 ml per visą dieną, nepriklausomai kas tai būtų- sultys, vanduo, ar kompotas), tai MP nemažinu.
Gremėzdas tas mano vaikas, visai į mamą biggrin.gif praeitą sekamdienį prasikirto kaktą, užvakar- lupą, šiandien mėlynę užsistatė prie akytės doh.gif Aš amžinai mėlyna vaikštau, nes visur kliūnu, ir vaikas taip pat smile.gif
Atsakyti
Laba diena!

Sandraxa pupa su pirmu tortu!!!

mano vaikas prastai miega, vis atvaro pas mus pamiegot. Mes misinuka vis dar geriam pries miega ir kokia 6 ryto, tada jai duodu kazka kita meta lauk, o va jai siaip prasibudina tinka kompotas. O ir siaip saklys pas mane anas, tai tegu geria ta misinuka.
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus!
Atsakyti
daivas31, Aziuoliukui skrieja daug sveikinimu su pirmuoju gimtadieniu,kuris buvo vakar 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o šiandien Sandros mergytei dideli sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti