Įkraunama...
Įkraunama...

Birželinukai 45 tema!

QUOTE(bigfuciuke @ 2013 06 06, 09:26)
Mhm, yra tokia viena  ax.gif Jau galiu ir cia pasidziaugti rolleyes.gif

thumbup.gif thumbup.gif džiaugiuosi už jus thumbup.gif smagių ir lengvų mėnesiukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bigfuciuke @ 2013 06 06, 10:26)
Mhm, yra tokia viena  ax.gif Jau galiu ir cia pasidziaugti rolleyes.gif

O kur liniuotė nauja? smile.gif Pala, kada gimt turėtų? Ar su naujom nėštukėm bendrauji?
Atsakyti
QUOTE(Isia @ 2013 06 06, 09:59)
Šiandien didelis glėbis  4u.gif  4u.gif  4u.gif  skiriamas Slitkos mažajam jubiliatui  4u.gif birthday.gif
[

didelis aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klauda @ 2013 06 06, 11:56)

Mes taipogi laukiam savojo pirmojo, ruošiamės kitą savaitę krikštynų šventei  smile.gif

Klauda,o kada jusu balius mergaiciukiu, nematau itrauktos i sarasa blush2.gif
abi krikstysit? Ot tai balius bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klauda @ 2013 06 06, 11:56)
Jatus, kaip sveikinu  thumbup.gif  nestuke.gif  Kokios geros naujienos  thumbup.gif  Luknytė turės kompaniją  thumbup.gif  Svarbiausia, saugok save  nestuke.gif

QUOTE(Audry @ 2013 06 06, 14:22)
thumbup.gif  thumbup.gif džiaugiuosi už jus thumbup.gif smagių ir lengvų mėnesiukų 4u.gif

Dekui 4u.gif
QUOTE(1rma @ 2013 06 06, 15:13)
O kur liniuotė nauja? smile.gif Pala, kada gimt turėtų? Ar su naujom nėštukėm bendrauji?

Vo, reiks eit ziuret liniuotes smile.gif Gimt turetu gruodzio 1, o su nestukem nebendrauju, ner kada, man su jum labai smagu bendrauti, nauju kompaniju nenoriu schmoll.gif
Papildyta:
Va, su naujom liniuotem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bigfuciuke @ 2013 06 06, 16:18)
Va, su naujom liniuotem  ax.gif

Eik tu sau, gi jau beveik įpusėta bigsmile.gif Negaliu atsistebėt, kaip greit praeina kitų nėštumai. biggrin.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

Blomma, Zmonelee, Blondinele26- jusus turtus su pirmaisiais gimtadieniais!!!!

Bigfuciuke, kaip faina wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linciaika: 07 birželio 2013 - 06:55
Siunčiam ir mes didelį glėbį 4u.gif 4u.gif 4u.gif Blommos, Blondinukes ir Zmonelees metinukams su gimtadieniu happybday.gif

Bigfuciuke, nepajusim,kaip tas gruodis ateis wub.gif aš pagalvoju apie antra,bet neįsivaizduoju dabar savęs vėl su pilvuku..o kažkuria naktį sapnavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(1rma @ 2013 06 06, 22:59)
Eik tu sau, gi jau beveik įpusėta  bigsmile.gif Negaliu atsistebėt, kaip greit praeina kitų nėštumai. biggrin.gif

Mhm, labai greitai lekia laikas blink.gif

QUOTE(Isia @ 2013 06 07, 09:14)

Bigfuciuke, nepajusim,kaip tas gruodis ateis  wub.gif  aš pagalvoju apie antra,bet neįsivaizduoju dabar savęs vėl su pilvuku..o kažkuria naktį sapnavau  blush2.gif

O as laukiu kol pilvukas padides blush2.gif
Atsakyti
[quote=Linciaika,2013 06 07, 06:54]
Laba ryta 4u.gif

Blomma, Zmonelee, Blondinele26- jusus turtus su pirmaisiais gimtadieniais!!!!

Aciu panos zu sveikinimus! perduosiu savo berneliui.
Man sie metai patys nuostabiausi buvo, nors vaikas jis ne pirmas pas mane, bet tikrai dziaugsmeliu savo atzalele galiu vadint. Ir sveikas ir drutas, ir viska anksciau laiko ismoko daryt. Sypsos daug, su sese tik pasipesa, ja pravirkdo kartais, bet manau tai normalu. Linkiu visom mamytem, kad kasdieniniai rupesciai laimes neissunktu, ir kiekviena diena su musu kleckiukais prasminga ir maloni butu!
Papildyta:
QUOTE(bigfuciuke @ 2013 06 07, 10:42)
Mhm, labai greitai lekia laikas blink.gif
O as laukiu kol pilvukas padides blush2.gif

Sveikinu su pilvuku! Saunios naujienos 4u.gif Lengvo nesiojimo!

p.s. as tai pilva itaraukus vaikstau, nes man vis atrodo, kad po nestumo jis man nesusitrauke doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondinele26 @ 2013 06 07, 12:27)
p.s. as tai pilva itaraukus vaikstau, nes man vis atrodo, kad po nestumo jis man nesusitrauke  doh.gif

tau atrodo, o man iš tikro pilvas dičkis. nežinau, ar nesusitraukė po gimdymo, ar padidėjo nuo pastovaus rijimo doh.gif Kai vasarą į maikes ir šortus įšokau, matau, kad turiu diiidelį pilvą doh.gif doh.gif Aišku, pati kalta, kad nieko nedarau. ai, pasiteisinimo nėra... o taip baisiai tas pilvas atrodo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif

Dekui merginos uz sveikinimus 4u.gif Atsokom siandien baliu,smagiai pasibuvom,nors ir saule po debesim pasislepe.

bigfuciuke kokios naujienos smagios,lengvo ir greito nesiojimo 4u.gif thumbup.gif clap.gif clap.gif yahoo.gif

Isia su didziaja svente 4u.gif 4u.gif
Blondine26 tavo vaikina irgi su metuku sukaktim 4u.gif 4u.gif Sorry kad paveluotai,bet geriau dabar negu niekada blush2.gif biggrin.gif
Muxiau meeeeeeduoli tavo su pirmu gimtadieniu 4u.gif clap.gif happybday.gif yahoo.gif

Lendu po koldra,ba nusikalus doh.gif inmesiu foto prieprogai kada.
Atsakyti