Įkraunama...
Įkraunama...

Birželinukai 45 tema!

QUOTE(Isia @ 2013 11 20, 13:47)
astrameja, fajeboke visos foto sukeltos  blush2.gif , menkniekis mano tie darbai, kiek zmoniu yra gabiu ir kokius jie grozius moka padaryt,as tik menka pradedancioji  blush2.gif

o kodes desreles perkat,kad ir karta,du i savaite teduodat? nes kiek galima ta kiauliena valgyt, mb negali be jos nei dienos, o man atsibosta jau  blush2.gif

Einu apžiūrėt fajebooke bigsmile.gif
Dešreles perku klaipėdos pieniškas, arba iš samsono mažyliu linijos. kokios man skanios, tokias ir mažiui duodu smile.gif
Atsakyti
muxiau biggrin.gif , sujuokinai, turim gyvuneli biggrin.gif tik ta musu kate i lauke nekisa nosies, bijo net i laiptine iseit, namuos tupi 3 metus smile.gif
va, kapstesi Ugnius po smeli,baisiai patinka, kieme pas mus, ir tikrai zinau,kad ten kates svetimos mego apsilankyt. Tai kaip dabar atsekti reik,ar nepasigavo kokio zrazu unsure.gif

na, va,tarkim apetita turi kokiam meleionui, sukremta vienu kartu po kelias riekes, kriause,jei tik ji saldi ir minksta. Kukuruzus megsta, tik as juos taip retai stengiuos duot,kad to kranduko neuzkimstu.
Kaip nors prasisuksim su nevalgiadieniais. ax.gif
chm..kruminiai lyg turetu kaltis apacioj g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isia: 20 lapkričio 2013 - 17:27
Laba ir cia!

Kristina, del kirminu tyrima daro visose poliklinikose, paprastas kaprologinis ismatu tyrimas mirksiukas.gif

Desreles siaip kuo kietesnes tuo geresnes, naturalesnes, daugiau mesos jose mirksiukas.gif aisku, tik nebe tokios skanios buna biggrin.gif

pas mus maziaus ne nevalgadieniai, o negeriadieniai, ir kaip tuos skyscius jam ipompuot g.gif
Atsakyti
pilarra, megsta Atikas maudytis? biggrin.gif čia pagalvojau, kaip mano Ugnius, kad atsistojas geria kai iš krano į vonia leidžiu vandenį, na,kaip jam taip patinka. Tai visada žinau,kad po maudynių jau bus prigėręs vandens smile.gif čia juokas juokais, bet kaip patinka mano vaikui šitaip. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isia @ 2013 11 20, 20:00)
pilarra, megsta Atikas maudytis?  biggrin.gif  čia pagalvojau, kaip mano Ugnius, kad atsistojas geria kai iš krano į vonia leidžiu vandenį, na,kaip jam taip patinka. Tai visada žinau,kad po maudynių jau bus prigėręs vandens smile.gif čia juokas juokais, bet kaip patinka mano vaikui šitaip.  bigsmile.gif

pas mus maudynes tokios idomios, nes vonios bute nera, tik dusas ir labai stipri srove kuri nesireguliuoja, duse maudytis jam baisu spiegia nenormaliai, nepatinka kai vandeni ant galvos pilu, tai mes ji maudome vis dar toje vaikiskoje plasmasineje voneleje blush2.gif , nupirkom kokia radom didziausia, tai kolkas telpa dar biggrin.gif Lt kai buvom maudesi labai dideleje vonioje, tai jau dziaugsmo vaikui buvo, taskesi kiek jegos leido ir islipti nenorejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isia @ 2013 11 20, 18:25)
muxiau  biggrin.gif , sujuokinai, turim gyvuneli biggrin.gif tik ta musu kate i lauke nekisa nosies, bijo net i laiptine iseit, namuos tupi 3 metus smile.gif
va, kapstesi Ugnius po smeli,baisiai patinka, kieme pas mus, ir tikrai zinau,kad ten kates svetimos mego apsilankyt. Tai kaip dabar atsekti reik,ar nepasigavo kokio zrazu  unsure.gif

na, va,tarkim apetita turi kokiam meleionui, sukremta vienu kartu po kelias riekes, kriause,jei tik ji saldi ir minksta. Kukuruzus megsta, tik as juos taip retai stengiuos duot,kad to kranduko neuzkimstu.
Kaip nors prasisuksim su nevalgiadieniais.  ax.gif
chm..kruminiai lyg turetu kaltis apacioj  g.gif

biggrin.gif nu cia as siaip tik. Mes ir turim namine kate-myžalę.
Mes kruminius turim ir virsuj ir apacioj, dabar iltiniai kalasi doh.gif :

QUOTE(pilarra @ 2013 11 20, 20:21)
Laba ir cia!

pas mus maziaus ne nevalgadieniai, o negeriadieniai, ir kaip tuos skyscius jam ipompuot  g.gif

4u.gif
Nu gal nenori ir viskas- netroškina tsakant smile.gif

QUOTE(Isia @ 2013 11 20, 21:00)
čia pagalvojau, kaip mano Ugnius, kad atsistojas geria kai iš krano į vonia leidžiu vandenį, na,kaip jam taip patinka. Tai visada žinau,kad po maudynių jau bus prigėręs vandens smile.gif čia juokas juokais, bet kaip patinka mano vaikui šitaip.  bigsmile.gif

lotuliukas.gif mano Igniauskas irgi geria ta šilta vandeni duse- kai matau tai feeeeee biggrin.gif

Dienas ciocytės 4u.gif
šiandien pas mane biški šventė ryte buvo. Bumbulis atsikele, pasivoliojo ir ant puodo pasiprašė. Sako "fui fui" ir čiupina pampersą. Nuvedžiau for fun, o tas paeme ir pašikiojo ir pamyžiojo bigsmile.gif irnesakyk.gif dzin kad paskui apsitriede jau nepasakes, gal pradzia jau yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Muxius @ 2013 11 21, 11:00)

šiandien pas mane biški šventė ryte buvo. Bumbulis atsikele, pasivoliojo ir ant puodo pasiprašė. Sako "fui fui" ir čiupina pampersą. Nuvedžiau for fun, o tas paeme ir pašikiojo ir pamyžiojo  bigsmile.gif  irnesakyk.gif dzin kad paskui apsitriede jau nepasakes, gal pradzia jau yra  rolleyes.gif

saunuolis meduolis thumbup.gif mes dar puodo neturim, vis pamirstu nupirkti biggrin.gif
Muxiau, ar jus jau savo dvare gyvenat? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras:)
FB nespeju bendraut, tai sakau reikia cia nors karta apsiteikst, kad nepamirstumet blush2.gif
Geras, paskaiciau apie geriama vandeni is krano maudyniu metu, tai grynai mano vaikas biggrin.gif irgi geria, o dar jei duodu dusa i rankas, tai ir is jo geria, purskia tas vanduo i veida, taip juokingai biggrin.gif tiesa, poto dar riaugioja nuo to vandens lotuliukas.gif

Maniske mesos nelabai megsta, taj pradejau duot desreles, bet irgi nuo menulio fazes priklauso biggrin.gif uztat makaronai visada tinka ir blyneliaj su varske. Jei jau nieko nevalgo, tai duodu kazka is siu dvieju patiekalu smile.gif

Ziuriu cia yra rankdarbiais uzsiimanciu, smagu, saunuoles thumbup.gif bet as vistiek nesuprantu, kaip jus viska spejat, ir vaikai, ir seima, ir sm,ir fb doh.gif nu as kazkaip taip nesugebu apsisukt biggrin.gif bet uztat susiradau auklyte, tai i savaite pora dienu po tris valandas skiriu sau tongue.gif auklyte labai faina, tik kazkaip keista, kad pradzioj likdavo labai noriai pas ja, o paskutiniu metu palieku su asarom didziausiom verysad.gif ir kaip skauda sirdi, bet kai ateinu pasiimt, tai bhna geriausios drauges su auklyte. Tai kas kart atiduodama pagalvoju, gal kazkas negerai unsure.gif

Tai va, tiek ziniu musu fronte ax.gif
Atsakyti
rYTAS 4u.gif

QUOTE(pilarra @ 2013 11 21, 23:39)
saunuolis meduolis  thumbup.gif  mes dar puodo neturim, vis pamirstu nupirkti  biggrin.gif
Muxiau, ar jus jau savo dvare gyvenat?  mirksiukas.gif

schmoll.gif nea dar. Irenginejam tik - tinkuojam, grindis perkam, plyteles ir t.t. Bet uztat vistas jau laikom- savus kiausinius jiedam thumbup.gif

QUOTE(Jolanteleee @ 2013 11 21, 23:55)
Labas vakaras:)
FB nespeju bendraut, tai sakau reikia  cia nors karta apsiteikst, kad nepamirstumet

4u.gif sveika, as ir cia persikrausciau nes fb nelabai megstu aplamai ir nelabai ten speju.
O del auklytes tai gal viskas ten ok. As pvz irgi kai iseidineju is namu tai koncertas, ir mb kai iseidineja tai kakarinka pradaryta ant viso rajono doh.gif o buna tai su mociute- tikrai zinau kad ten viskas ok.
4u.gif
Makaronai bumbuliui verda, dirbti tyngiu, jauciu gausiu velniu netycia unsure.gif
Atsakyti
Buvom trumpam išklėkę į kaimutį.
aš viską spėju ir fb pabūvoti ir čia ir dar viena foruma paskaitinėti (su maistu susijęs smile.gif ) ir namus apkopt, ir valgyt padaryt ir rankdarbiais pasimėgaut, nezinau,viskam atrandu laiko, aisku,as jo pritrukstu ir noriu,kad mano mažius būtų savarankiškesnis, kad prie kojų susidėliojas žaisliukus,žaistų ramiai, bet matyt,dar negreit ateis pas mus į namus tokia šventė.

mano klecka niekaip neišeina ant puoduko pasodint. va,ir dabar kai rašau, stovi įsirėmęs į supamą arkliuką ir stena. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Muxius @ 2013 11 22, 10:54)
4u.gif sveika, as ir cia persikrausciau nes fb nelabai megstu aplamai ir nelabai ten speju.
O del auklytes tai gal viskas ten ok. As pvz irgi kai iseidineju is namu tai koncertas, ir mb kai iseidineja tai kakarinka pradaryta ant viso rajono  doh.gif o buna tai su mociute- tikrai zinau kad ten viskas ok.
4u.gif
Makaronai bumbuliui verda, dirbti tyngiu, jauciu gausiu velniu netycia  unsure.gif

Jo, perejau cia, cia ramiau biggrin.gif as nesuprantu kaip jos ten FB speja tiek pliurpt. Kartais parasau ryte, dar lovoj guledama, bet kol papusryciauju, apsitvarkau, ateinu paskaityt, o ten jau nei galo nei pradzios nematyt, tai susinervinu ir nebeskaitau biggrin.gif
Jo, pastebejU, kad Patricijai dabar toks laikas, kai tik MAMA egzistuoja doh.gif niekur be manes, o paskutinem dienom isvis siaubiakas doh.gif

Kaip jusiskiai, geria zuvu taukus? As tai net negaliu ju paduot, pati ziaukscioju doh.gif dar nupirkau tokius alia guminukus, bandysiu tuos duot, gal geriau pavyks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2013 11 24, 18:12)
Kaip jusiskiai, geria zuvu taukus? As tai net negaliu ju paduot, pati ziaukscioju doh.gif dar nupirkau tokius alia guminukus, bandysiu tuos duot, gal geriau pavyks biggrin.gif

o tuos kūdikiškus irgi blogai gėrė? (kur kapsulėse buvo) g.gif Maninškis be problemų sugėrė. Dabar vėl ieškausi, kur pigiau nusipirkti
Atsakyti