a jums tada pasisekė,palankios situacijos
laba! man irgi cia buvo fainiau bendrauti, bet kadangi cia nebeliko kalbanciuju, tai ir as nebeuzsuku.
Audry, is birzelinuku yra tokiu, kur daug zodziu pasako, yra ir visiskai nekalbanciu, bet dauguma keleta zodziu tepasako bei garsu, tad, manau, nepergyvenk, visi vaikai skirtingi
o jei kas tau idomu, klausk cia, rasyk pirma, nes manau vistiek daug mamyciu karts nuo karto uzsuka i SM
Audry, is birzelinuku yra tokiu, kur daug zodziu pasako, yra ir visiskai nekalbanciu, bet dauguma keleta zodziu tepasako bei garsu, tad, manau, nepergyvenk, visi vaikai skirtingi
o jei kas tau idomu, klausk cia, rasyk pirma, nes manau vistiek daug mamyciu karts nuo karto uzsuka i SM
tikrai,kad užsuka, ir atsiras,kas atrašys, pasidalins patirtimi
Labas rytas ciocytes
Ku veikiat ? As dirbu
Ku veikiat ? As dirbu
QUOTE(Audry @ 2013 11 16, 22:57)
ar tarp birželinukų yra dar nekalbančių? Maniškiui labai silpnai su kalba Nei mama dar normaliai nepasako (kartais gaunasi netyčia), nei jokių ate, lialia ar pan. Jau man neramu daros
Mes irgi dar nesnekam, nebebnt pasvieniais zodziais ar tai skiemenimis, daugiau jis sava kalba sneka kazka, o siaip tai jei kazko reikia parodo, pvz. jei gerti nori rodo i puodeli kad paduociau, jei nori valgyti prie manes prieina ir sako amamam, jei nori i lauka eiti, tai nesa batus, striuke ir pan.
Audry, gerai Muxius sako, randai vyrą puošia, svarbiausia sveikas
Gerai kai užtenka sodros pinigėlių auklei mokėt, iš mano gaunamų turbūt nei už pusdienį auklei nesumokėčiau
Gerai kai užtenka sodros pinigėlių auklei mokėt, iš mano gaunamų turbūt nei už pusdienį auklei nesumokėčiau
Mes su Luknyte irgi namie sedim, ir dar ilgai sedesim O siaip auklei jauciu negaleciau palikt vaiko, jau dabar sirdi sopa, kai ji su seneliu uzmiega, pavydas grauzia
As blin sedziu pirsta prasipjovus, sugebejimai nerealus Luknei kose verda, pavalgys ir keliaus miegoti
As blin sedziu pirsta prasipjovus, sugebejimai nerealus Luknei kose verda, pavalgys ir keliaus miegoti
oi, man rytas kažkoks nevykęs. Norėjau cepelinų, pliurza išsiviriau.
mes tuos 40 % perrasem ant mb,tai jis gauna tuos pinigelius,perveda man,o as mokescius sumoku. Kol uz sildyma nereik moket,lieka ir man smulkmenom,o va kita menesi busiu basa , gerai, kad poreikiai sumazeja,atsiradus vaikui
mes tuos 40 % perrasem ant mb,tai jis gauna tuos pinigelius,perveda man,o as mokescius sumoku. Kol uz sildyma nereik moket,lieka ir man smulkmenom,o va kita menesi busiu basa , gerai, kad poreikiai sumazeja,atsiradus vaikui
QUOTE(Isia @ 2013 11 18, 14:31)
oi, man rytas kažkoks nevykęs. Norėjau cepelinų, pliurza išsiviriau.
man tai mb kortele atidave,tai nieko nevedziojam, labai dziaugiuosi, kad antrus metus ant mb uzrasem, gaunu daugiau nei as uz pirmus metus
QUOTE(slitka @ 2013 11 18, 14:34)
man tai mb kortele atidave,tai nieko nevedziojam, labai dziaugiuosi, kad antrus metus ant mb uzrasem, gaunu daugiau nei as uz pirmus metus
mes taip pat .
Meduolis ožius rodo mama sakė, kad eiti tingėjo o vežime sėdėt irgi nenorėjo- cype kaip skerdžiamas
Niu ka- nekalbat su manim tai baigiu darba ir lekiu namooooooooo
kažkaip ilgai darbuojies.
nebuvo kada ilgai sedėt prie monitoriaus prilipus. Rankas niežti, kai norisi siuvinėti,ar dar ką nors narplioti, kol Ugninis miega.
Pradėjo ir pas mus ožius rodyt, kartais,kai atsimena,kad moka pakaukt, griuna ir kaukia
nebuvo kada ilgai sedėt prie monitoriaus prilipus. Rankas niežti, kai norisi siuvinėti,ar dar ką nors narplioti, kol Ugninis miega.
Pradėjo ir pas mus ožius rodyt, kartais,kai atsimena,kad moka pakaukt, griuna ir kaukia