Įkraunama...
Įkraunama...

Birželinukai 45 tema!

QUOTE(Isia @ 2013 11 16, 20:04)
Audry,tai tu neturi facebooko paskyros?  4u.gif  ten tikrai daug mamyčių aktyvios.

neturiu. o specialiai nekursiu, nes ir laiko dabar nebeturiu tiek daug. Jau keletas mėnesių kaip darban sugrįžusi.
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2013 11 16, 21:34)
neturiu. o specialiai nekursiu, nes ir laiko dabar nebeturiu tiek daug. Jau keletas mėnesių kaip darban sugrįžusi.

bigsmile.gif gal prikeliam temute ?
As ir dirbu ir siaubingai neturiu laiko- nebespeju fb. O kartais norisi papliurpti rolleyes.gif
Atsakyti
ar tarp birželinukų yra dar nekalbančių? g.gif Maniškiui labai silpnai su kalba doh.gif Nei mama dar normaliai nepasako (kartais gaunasi netyčia), nei jokių ate, lialia ar pan. Jau man neramu daros doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2013 11 16, 22:57)
ar tarp birželinukų yra dar nekalbančių? g.gif Maniškiui labai silpnai su kalba doh.gif Nei mama dar normaliai nepasako (kartais gaunasi netyčia), nei jokių ate, lialia ar pan. Jau man neramu daros doh.gif

nu mano irgi ne fontanus skelia. is ryskiu zodziu tete (cia nuo sausio 1d pagrindinis zodis), pamacius avis "meee" kate "meu", suni "au au" MAma retai labai sako, dazniau as tete bunu lotuliukas.gif o daugiau tai savo kalba. Dar buna kad pakartoja zodi pvz "popa" A dar labai sako "aciu"- nuo sito tai visi lydomes. Labai graziai ir visada i tema. As nepergyvenu, berniukai aplamai gal truputi veliau pradeda. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2013 11 16, 22:57)

Manoji irgi beveik nieko nekalba, va tiik pastarosiom dienom issifravom zodi dem-imk, visada sako kai kazka duoda, dar pastoviai kartoja dija, bet nesuprantam ka jis reiskia, mama, tete moka pasakyt, bet pagal paskirti nevartoja, va siandien vis kaka kartojo, dar ate pasako, niam, am ir turbut viskas. klausiau gydytojos praejusia savaite, tai sake kolkas nera ko pergyventi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bigfuciuke @ 2013 11 16, 23:49)
Manoji irgi beveik nieko nekalba, va tiik pastarosiom dienom issifravom zodi dem-imk, visada sako kai kazka duoda, dar pastoviai kartoja dija, bet nesuprantam ka jis reiskia, mama, tete moka pasakyt, bet pagal paskirti nevartoja, va siandien vis kaka kartojo, dar ate pasako, niam, am ir turbut viskas. klausiau gydytojos praejusia savaite, tai sake kolkas nera ko pergyventi  smile.gif

kaip greitai leliukas jau ateis i si pasauli rolleyes.gif

LAbanakt ciocytes 4u.gif
Atsakyti
Audry, kaip jus gyvenat, kaip mazasis? Ar daugiau nieko neislindo po operacijos, gera savijauta? Į darželį eina ar su aukle/šeimos nariu lieka?

Gabrielius kalba manau normaliai, daug žodžių po skiemenį sako, iš pilnų žodžių- mama, tėtė, tiutė, popa,opa,lialia; bet sakiniais dar nekalba biggrin.gif Ir atkartoja gyvūnų garsus, mašinų/lėktuvo/motociklo garsus. O ką tavasis kalba, vistiek kažką jau šiek tiek balbatuoja?
Atsakyti
oi, Audry... neplepa ir maniskis,nekartoja,ka jam sakau, nebent, jei sakai fui, pas ji gaunas fa smile.gif Pasako tete,bet neivardina konkreciai tetes, sako mama arba tiesiog ma,bet laaaabai retai. Veblena savo kalba,burzgia,svepliuoja sau palei nosi ir nieko daugiau is jo neisgaunam. schmoll.gif
a,neben zodelis čia, pas ji šia, visur vartoja.
Atsakyti
QUOTE(astrameja @ 2013 11 16, 23:22)
Audry, kaip jus gyvenat, kaip mazasis? Ar daugiau nieko neislindo po operacijos, gera savijauta? Į darželį eina ar su aukle/šeimos nariu lieka?

lyg nelenda daugiau niekas (tpu tpu tpu). Tik tiek kad pjūvio vieta tai negijo gražiai. Kaip būna pas kitus tik brūkšniukas lieka ir su laiku jo ryškumas mažėja. Tai pas mūsų mažių toks išplaukimas aplink visą pjūvio vietą doh.gif Matosi labai doh.gif O kai pakankamai aukštai, tai ir papraščiausią maikę uždėjus, kur kaklas labiau iškirptas, labai matosi doh.gif
Einu darban, o mažius lieka su auklyte namie thumbup.gif Man taip labai patinka, nes jau darbo buvo labai išsiilgus. O kleckas visai šauniai lieka su svetimu žmogumi, tai tik džiaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
suskaičiuočiau tik keleta mamu,kurios pasilikusios atostogose iki vaikui sueis 2 metai ir negriztancios i darbuka. Tame tarpe ir as. Netureciau kur vaikuti palikti, o auklei moketi tiek neisgaletumem. blush2.gif man rodos, manes net nepriimtu,jei savo noru noreciau grizti i darba g.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2013 11 17, 12:25)
lyg nelenda daugiau niekas (tpu tpu tpu). Tik tiek kad pjūvio vieta tai negijo gražiai. Kaip būna pas kitus tik brūkšniukas lieka ir su laiku jo ryškumas mažėja. Tai pas mūsų mažių toks išplaukimas aplink visą pjūvio vietą doh.gif Matosi labai doh.gif O kai pakankamai aukštai, tai ir papraščiausią maikę uždėjus, kur kaklas labiau iškirptas, labai matosi doh.gif
Einu darban, o mažius lieka su auklyte namie thumbup.gif Man taip labai patinka, nes jau darbo buvo labai išsiilgus. O kleckas visai šauniai lieka su svetimu žmogumi, tai tik džiaugiuosi thumbup.gif

Tas randas dzin, vyra randai puosia.svarbu sveikatytes butu 4u.gif
QUOTE(Isia @ 2013 11 17, 17:42)
suskaičiuočiau tik keleta mamu,kurios pasilikusios atostogose iki vaikui sueis 2 metai ir negriztancios i darbuka. Tame tarpe ir as. Netureciau kur vaikuti palikti, o auklei moketi tiek neisgaletumem.  blush2.gif man rodos, manes net nepriimtu,jei savo noru noreciau grizti i darba  g.gif

Isia, as kazin ka atiduociau,kad tik galeciau be rupescio namie sedeti su klecku.ryt i darba tai eisiu kaip ozka atbulom kojom doh.gif visa laime kad darbdavys leidzia 2-3 dienas is namu dirbt, realybej dirbu dazniausiai 3,o neretai ir visas 5 devil.gif
Atsakyti
QUOTE(Isia @ 2013 11 17, 16:42)
suskaičiuočiau tik keleta mamu,kurios pasilikusios atostogose iki vaikui sueis 2 metai ir negriztancios i darbuka. Tame tarpe ir as. Netureciau kur vaikuti palikti, o auklei moketi tiek neisgaletumem.  blush2.gif man rodos, manes net nepriimtu,jei savo noru noreciau grizti i darba  g.gif

Auklei sumoku is sodros gaunamais pinigeliais thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audry: 17 lapkričio 2013 - 22:36