Įkraunama...
Įkraunama...

Birželinukai 45 tema!

nors as tik tyliai skaitydavau ir nesireiksdavau, bet idomu buvo bendrauti,gaila tikrai kad issikrauste visos.o i fb nemanau, kad turiu teise prasytis, nes nesilankiau cia daznai:)
Atsakyti
kaip ten yra dėl naujų narių,aš net nežiau,visos senosios bendrauja. Vienos kiekviena diena,kitos tik retkarčiais apsilanko.
Aš iš įpratimo visada čia užsuku... ax.gif
Atsakyti
Sweikos,merginos gal galit pagelbet....kazkada dar nestukiu laikais kazkuri raset kaip uzblokuoti reklamas issokancias...gal galit priminti kaip ta padaryti?,aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2013 10 07, 20:31)
Sweikos,merginos gal galit  pagelbet....kazkada dar  nestukiu laikais kazkuri raset kaip uzblokuoti reklamas issokancias...gal galit priminti kaip ta padaryti?,aciu smile.gif

apacioj kairej pusej yra langelis kur galima pasikeisti puslapio apvalkala, visad budavo pas mane supermama, pasikeiciau i reklamine Biok ir nebelenda tos reklamos, tik puslapis dobiliukais sviecia 4u.gif kitu budu nezinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2013 10 07, 20:37)
apacioj kairej pusej yra langelis kur galima pasikeisti puslapio apvalkala, visad budavo pas mane supermama, pasikeiciau i reklamine Biok ir nebelenda tos reklamos, tik puslapis dobiliukais sviecia 4u.gif kitu budu nezinau  4u.gif

Aciu 4u.gif ,tik man jos issoka ne sm ..o kitam puslapi bet narsant per opera doh.gif
Atsakyti
Meskute,

googlėj vesk adblock + naršyklės pavadinimas. Dažniausiai pirmoji nuoroda būna, parsisiųst reikia ir susiinstaliuoti. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(1rma @ 2013 10 08, 21:15)
Meskute,

googlėj vesk adblock + naršyklės pavadinimas. Dažniausiai pirmoji nuoroda būna, parsisiųst reikia ir susiinstaliuoti. wink.gif

Aciuuuu bigsmile.gif
Atsakyti
Gal mus kas pakvies i FB draugauti biggrin.gif blush2.gif jai kas mus dar prisimena 4u.gif smile.gif jai cia temute apmirus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(solma @ 2013 10 10, 22:04)
Gal mus kas pakvies i FB draugauti biggrin.gif  blush2.gif jai kas mus dar prisimena 4u.gif  smile.gif jai cia temute apmirus verysad.gif

Parasyk Irmai arba Geliukai privacia zinute I sm su savo niku ir facebook'o vardu ir tave pakvies mirksiukas.gif
Atsakyti
oho,palaidojom temele unsure.gif
Atsakyti
verysad.gif Įsidėjus į favorite, tai vis stebiu, ar nieks neparašys. deja... verysad.gif
Atsakyti
Audry,tai tu neturi facebooko paskyros? 4u.gif ten tikrai daug mamyčių aktyvios.
Atsakyti