nors as tik tyliai skaitydavau ir nesireiksdavau, bet idomu buvo bendrauti,gaila tikrai kad issikrauste visos.o i fb nemanau, kad turiu teise prasytis, nes nesilankiau cia daznai:)
kaip ten yra dėl naujų narių,aš net nežiau,visos senosios bendrauja. Vienos kiekviena diena,kitos tik retkarčiais apsilanko.
Aš iš įpratimo visada čia užsuku...
Aš iš įpratimo visada čia užsuku...
Sweikos,merginos gal galit pagelbet....kazkada dar nestukiu laikais kazkuri raset kaip uzblokuoti reklamas issokancias...gal galit priminti kaip ta padaryti?,aciu
QUOTE(***Meskute*** @ 2013 10 07, 20:31)
Sweikos,merginos gal galit pagelbet....kazkada dar nestukiu laikais kazkuri raset kaip uzblokuoti reklamas issokancias...gal galit priminti kaip ta padaryti?,aciu
apacioj kairej pusej yra langelis kur galima pasikeisti puslapio apvalkala, visad budavo pas mane supermama, pasikeiciau i reklamine Biok ir nebelenda tos reklamos, tik puslapis dobiliukais sviecia kitu budu nezinau
QUOTE(slitka @ 2013 10 07, 20:37)
apacioj kairej pusej yra langelis kur galima pasikeisti puslapio apvalkala, visad budavo pas mane supermama, pasikeiciau i reklamine Biok ir nebelenda tos reklamos, tik puslapis dobiliukais sviecia kitu budu nezinau
Aciu ,tik man jos issoka ne sm ..o kitam puslapi bet narsant per opera
Meskute,
googlėj vesk adblock + naršyklės pavadinimas. Dažniausiai pirmoji nuoroda būna, parsisiųst reikia ir susiinstaliuoti.
googlėj vesk adblock + naršyklės pavadinimas. Dažniausiai pirmoji nuoroda būna, parsisiųst reikia ir susiinstaliuoti.
QUOTE(1rma @ 2013 10 08, 21:15)
Meskute,
Aciuuuu
Gal mus kas pakvies i FB draugauti jai kas mus dar prisimena jai cia temute apmirus
QUOTE(solma @ 2013 10 10, 22:04)
Gal mus kas pakvies i FB draugauti jai kas mus dar prisimena jai cia temute apmirus
Parasyk Irmai arba Geliukai privacia zinute I sm su savo niku ir facebook'o vardu ir tave pakvies
oho,palaidojom temele
Įsidėjus į favorite, tai vis stebiu, ar nieks neparašys. deja...
Audry,tai tu neturi facebooko paskyros? ten tikrai daug mamyčių aktyvios.