Įkraunama...
Įkraunama...

Birželinukai 45 tema!

QUOTE(Sunny Day @ 2013 08 10, 13:31)

O dėl ko tu nori atpratinti?  rolleyes.gif

labai vargina, nemoku net nusakyt, tas jo valgymas nakti nepanašus į valgymą,kad tik įsikabint. unsure.gif pradėjau jautriai miegot,tai pagaunu save,kad labai dažnai susierzinu,kai jis normaliai nevalgo, o tik pagriebęs laikosi už krutinės.
Atsakyti
Isia, maniškis irgi taip darydavo doh.gif Pavargom abu kelias dienas (pyko jis ant manęs, kad neduodu, o aš pykau, kad taip dažnai keliasi), bet dabar abu geriau išsimiegam. Nesakau, kad ir jums šis metodas tiks. Bet man padėjo. Tačiau, reikėjo atlaikyti tikrai sunkias kelias naktis (kai jis verkė vos susilaikiau nedavus (.). Bet kiekvieną dieną jo pabudimai vis retėjo, o niurzgėjimo laikas trumpėjo thumbup.gif Mane taip elgtis pastūmėjo ir keli pavyzdžiai -sesuo ir kaimynka, turinčios keliais mėnesiais jaunesnius kleckus, jau buvo išbandžiusios ir abi sakė, kad joms ramios naktys atėjo per maždaug savaitę.
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2013 08 09, 15:43)
prašom užsukt dažniau ir papasakot, kaip Andriukui sekasi augt 4u.gif

4u.gif
Mes neblogai gyevnam... Jau vaiksto, dantis augina (turim 8, bet laukiam toliau), bet kazko labai ilgai neiisdygsta, tai buna labai irzlus kartais paksutiniu metu...
O siaip jau savaite bandau diena nebeduoti MP. Tai jei einam i lauka miegoti ar vaziuojam kurnors, viskas gerai, uzmiega greitai. Bet va paskutines pora dienu migdziau namie, tai migdymas truko po 2 valandas doh.gif Pradzioj noriu diena pabaigti, o paskui reiks ryztis ir nakciai... Bijau tu naktu, bet tikiuos pradzioj supras, kad diena gali uzigti be (.), o tada bandysim ir nakti. Bet sakau reikia, kad MB pasiimtu atostogu, nes laukia tikrai kelios bemieges naktys, bus sunku jam i darba eiti biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

Ir as cia labai retai, bet uzsuku kartais smile.gif

Audry, yra dar keletas birzelinuku, kurie nevaiksto, vienas is ju mano mazius. Eina tik isikibes i pirsta arba i baldus, vienas stovi tik uzsimirses kazkur uzsiziopsojes, bet kai pamato, kad nelaikau, iskarto griuna smile.gif man atrodo, kad jis fiziskai jau galetu vienas eiti, bet kazkaip psichologiskai dar nepasirenges, labai bijo griuti, verkia del menkiausio bum. na zodziu toks jau vaikas, kazkada vistiek prades vaikscioti ax.gif

Mano kavalierius isvis nemegejes miegoti, siandien atsikele 7 val, 11 val numigo 40 minuciu ir ka po pietu nebeuzmigo, tai tik 21.30 nuluzo, bet jau vakare piktas baisiausiai. kasdiena miega viena karta pietu miegelio ir gan neilgai, pasidaryti ka nors namie sudetinga, bent pora valandu pamiegotu, tai jau butu super smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilarra: 11 rugpjūčio 2013 - 23:32
QUOTE(Isia @ 2013 08 10, 14:21)
labai vargina, nemoku net nusakyt, tas jo valgymas nakti nepanašus į valgymą,kad tik įsikabint.  unsure.gif  pradėjau jautriai miegot,tai pagaunu save,kad labai dažnai susierzinu,kai jis normaliai nevalgo, o tik pagriebęs laikosi už krutinės.

Sveika, Kai paskaiciau tavo pasakyma iskart save prisiminiau su pirmagime. Nu budavo momentu Kai per nervus tas issidirbinejimas prie papu ejo. Dabar vel kitaip su antru. Jis pastoviai triukus visokius isdarineja ant manes, nakti vis dar po 3 kart keliasi, bet pykcio ner. Taip kad zindysiu iki pilnametystes.
Papildyta:
Beje, mano kleckas vakar visai nemiegojo diena, nuo ryto 7 iki vakaro 9 blink.gif
O zodyna jau sioki toki turi, aiskiai sako MAMA, NE. O dar keleta zodziu intonacijom megdzioja, ypac KU KU, ir ziurkeniukes varda ismoko SIUZI. Dar turim rituala pamperso nesimo i siuksliudeze. Kas ryt rodo man kelia i tuoleta ir pats Ismeta.
Atsakyti
pernai daug kas pirkom columbia pūkinius kombius vaikams. O kaip jūs juos plovėt? nes mano tai neišsimurzino, tai neploviau dar. Bet dabar reiktų parduoti, tai norisi išplauti. Kaip jį plauti, kad pūkai nesušoktų g.gif
ir ką planuojate žiemai vaikams pirkti? Turiu kelnes (ale slidininko) ir šiltą striukę nupirkus. Bet gal dar kokio kombio reiktų? g.gif
Atsakyti
Na va, ir užgeso mūsų temute sm birželinukų verysad.gif
Atsakyti
panos ateikit i FB, nes tikrai cia niekas nesilanko sad.gif o ir ten visai neblogai wink.gif
Atsakyti
Laba diena,
užsukom pabendrauti su bendraamžiais, bet temoje tylu ramu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klauda: 27 rugsėjo 2013 - 12:54
Klauda, visos fajeboooke persikėlusios wink.gif jei turi ten savo profili, galėtum prisijungti, ten diskusijos verda kiekviena diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Isia @ 2013 09 29, 20:14)
Klauda, visos fajeboooke persikėlusios wink.gif jei turi ten savo profili, galėtum prisijungti, ten diskusijos verda kiekviena diena  4u.gif

aš vis įlendu, pažiūriu, kad temutė nekruta ir išlendu verysad.gif
facebook paskyros neturiu. Be to jau į darbą sugrįžau, tai ir nebūtų kada ilgai pokalbiuose dalyvauti doh.gif
Aišku, gaila, kad nebežinau, kaip birželinukams sekasi. Smagu buvo kartu augti ax.gif
Atsakyti
Audry, aišku,gaila va, tu nesinaudoji veidaknyge, o visos ten susėdusios plepa ir šitą temutę jau primiršo.

Dauguma mamų jau irgi į darbukus grįžusios. Dabar vienas kitas vaikutis sirguliuoja,kaip visada,ligos neaplenkia vaikučių. Auga mažyliai visi savotiškai įdomus. Atrodo,kad visi skirtingi,bet augimo,tobulėjimo ir pažinimo pasaulis lygiai toks pats. Kas dantukus augina,kas guzus skaičiuoja, kas šnekėt mėgina. smile.gif 4u.gif
Atsakyti