QUOTE(Isia @ 2013 07 18, 07:57)
o kaip jums sekas?
mano pazystamu rate turiu net tris drauges,kurios pernai ir siemet susilauke dvynuku
Geriausia drauge dvynukus porele augina,teko toki dziaugsma matyt kelis kartus,kai du zvirbliukai mazi salia vienas kito guli.
Kaip mama,speji apsisukt namuos? Mergaites daug juda,kruta, pinasi po kojom, tauska, rodo oziukus?
Isia,
Pritariu, kad du žvirbliukai dviguba Dievo dovana, didelis džiaugsmas tėvams, šeimai
Kai laukiausi sūnaus prieš 14metų, buvau įsitikinusi, jog bus mergytė, bet
ir visus tuos 14 metų, kažkur giliai giliai jaučiau, tyliai tikėjau ir labai norėjau, jei kada susilauksim vaikučių tai jau mergytės norėčiau, o šiai dienai turiu net dvi, atlyginta už tuos didelius norus ir laukimo metus dvigubai (su kaupu)
Kai mūsų su vyru užklausia, kaip sekasi auginti iš karto du? Vyras atsako: duokit vieną vaiką, neturėtumėm ką veikti
Mama turi viską suspėti, ir buitį ir vaikus sužiūrėti ir save susitvarkyti taip pat
Dukrytės du vijurkai, kurie juda, kruta, pinasi po kojom, skambios tauškalės, smagu stebėti kai žaidžia abi, bendrauja tarpusavyje savo kalba, visko būna, ir už plaukų viena kitą patampo, ir meiliai rankutėmis susikabina
išgirdus muziką staigiai kyla nuo žemės ir atropojusios iki stalo įsikimba ir pradeda šokti
vaizdas nerealus
Kas dėl ožiukų, tai mes beveik jų neturim, ožiukai mūsų maži, gal tik tada pasireiškia, kai vienai rodai dėmesį ir kita pastebi, tada irgi prašosi ant rankų, bet ir tada mama randa išeitį
Viskas priklauso nuo žmogaus požiūrio, jei su juo viskas tvarkoj, tada jie sunkumai nebaisūs
kas liečia dvynių auginimą
Labai laukiu kada dukrytės pradės vaikščioti, kiti taip gąsdina, kad kai pradės vaikščioti, tai abi lėks į skirtingas puses
tai sakau, tai lai ir lekia, aš mama tam ir esu, kad tuos vaikus sužiūrėčiau , apsaugočiau ir išmokyčiau
Bėda ne tame, kad jos pradės lakstyt, bėda kituose dalykuose, bėda žmonių galvose, požiūris ir nusiteikimas iš anksto, ir BĖDA tada, kai vaikas dėl sveikatos sutrikimų negali to daryti fiziškai......todėl, pasikartosiu, kad viskas priklauso nuo požiūrio ir noro prisitaikyti
Nesigirsiu, esu laiminga