Audry, as ir manau,kaip kad slitka,gal vaikui misinuko pameginti, arba jam baisiai reikia artumo,mamos.
As isitikinau,kad ir vaiko ir mano pacios geriausias miegas tada,kai jis miega prie mano sono,atrodo,jis net alsavimo i nugara jam uztenka,kad jaustu,jis pas mama lovoj

nevargstu,nesikankinu pati ir nekankinu vaiko su migdymu ir miegojimu lovelej. Siaubingia neturiu kantrybes migdyti jo ten,nes kaip kvailas desnis suveikia tai,kad kai ikeliu ji ten,arba is kart prabunda,arba lygiai kaip tau,po valandos,ir tikrai,maximum dvieju,prabunda,stojas,kelias klykdamas. Nuraminti galiu tik vieninteliu staigiu budu,pasiguldzius pas save prie sono. Vyras jau pradejo bambet,mat jam maza lovoj vietos, o man dzin, as pati geriau issimiegu,jei jis salia miega ir nereik diziruot ausis pastacius,klausytis,kada jis lovelej sukrutes,ar ilgai joje ismiegos. Dienom viena kita miegeli ikeliu i lovele,bet retai kada buna,kad prabudes joje jis atsikeltu zvalus ir nezirzetu. O jei miega musu lovoj,atsikelia patenkintas ir islipa be jokiu asaru.
Isitikinau ir tai,kad tie maziukai kleckiukai labai jaucia musu nuotaikas. Kad ir su tuo migdymu vakarais. Jei pradedu galvoti,kad noriu kazka rimciau nuveikti Ugniui uzmigus,ir mintys sukas apie tai,kad tik jis greiciau uzmigtu-visada visada veikia desnis,kad jis uzmigs per vargus,muistimus,per zirzimus ir veliausiai, nei kad iprastai. Tad stengiuos vakarais jau nieko neplanuot,su mintim, kad gali tekti pasikankinti su uzmigimu, arba ilgeliau su juo pazaisti,panesioti,apsikabinus pasedeti, kol paguldzius uzmigs.
Tai va,pliusas tas,kad jau geras laikas,beveik nelike naktiniu maitinimu, mes mp pavalgom pries miegeli,ir nakti jau nebeduodu,o jei netinka soske,tai idavus (.) jis tik kelis kartus patraukia ir toliau miega. Aisku,ryte nuo 5 iki 7, kada prasibudineja,valgo godziai kelis kartus is abieju pusiu.