Įkraunama...
Įkraunama...

Namų apsauga

Sveiki, na musu butas pirmame auskte.Ilgai svarsteme ka daryti del saugumuo-samdytis saugos tarnyba ar apsidrausti.Na saugos tarnyba tikrai aiskiai neapibrezia savo pareigu,tai nusprendeme draustis "Lietuvos draudime".Taigi,kas menesi mokam po 29 Lt uz 2 kamb buta.Draudimas atlygina kilnojama turta iki 50000Lt,o gaisro atveju iki 168000Lt. Na tfu tfu tfu...kol kas neteko pasinaudoti draudimo pinigais.Taip pat draudimas grazina pinigus uz isdauzta langa,sugadintas duris,ta prasme jei buvo bandyta lauztis...Siaip signalizacija yra ar nera kainai neitakojo. lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai pasijugiau prie saugos tarnybos GRIFS AG, mano skaiciavimais ta ju akcija visai nebloga, sumontavo signalizacija, dabar moku po 49 lt per menesi ir nieko pirkti ir investuoti nereikejo, atvaziavo per pusdieni pajunge ir viskas, sustate savo iranga ir sake po 3 metu viskas paliks man. Tai juos ir rekomenduociau. O siiap ilgai svarsciau ka pasirinkti, skaiciavau visokius variantus, ir meistrus buvau susirades kurie be popieriu dirba, bes paskui pagalvojau, kad jeigu kas suges tai brangiau sumokesiu uz remonta ir tas taupymas bus nenaudingas smile.gif
Atsakyti
Esu girdėjus ne iš vieno žmogaus, kad vagys kartu dirba su apsaugos firmom, sutaria į kurį butą eis ir kiek turi laiko... ... po to atvažiuoja apsauga, o vagių jau ir pėdos atšalę ... ... ... Kažkaip nesinori man tuo patikėt schmoll.gif
Atsakyti
kazkaip nelabai noriu tiketi schmoll.gif ir nelabai girdejusi esu tokiu bajeriu doh.gif o jei taip ir butu tai tada doh.gif bet netikiu schmoll.gif
Atsakyti
Pries renkantis apsaugos firma svarbu issiaiskinti, ar jusu rajone budi ju ekipazas. Mes kai gyvename uz miesto, tai mums ne visos firmos tiko, nes kitos labai ilgai ir is toli vaziuoja.
Atsakyti
Sveiki. Mano nuomone, saugos tarnybos paslaugos yra butinos, nes mano keli draugai turi ta paslauga, signalizacija, tai sake patenkinti, nes bande isilauzti, tai arti buwo ir nepaviko 4u.gif
Ka jus man pasiulytumet kokia imone?kad kokybiskai ir nebrangiai? smile.gif
Atsakyti
Tai turbut visur panasios kainos ax.gif O kiekvienas siulis ta tarnyba kuria pats naudojasi:bigsmile: Mus saugo ARGUS
Atsakyti
musu namus saugo suo biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na mes irgi Argus pasirinkome. Kaimunai turi buvusį Falc security (kažkaip jie persivadino) ir policiją. Tai bendrai pasakius - visos firmos atvažiuoja per tą patį ilgą laiką nuo signalizacijos suveikimo - 15 min smile.gif
Atsakyti
Kirek ir kokiu geru saugos tarnybu zinote Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Daimen @ 2009 05 18, 23:55)
Esu girdėjus ne iš vieno žmogaus, kad vagys kartu dirba su apsaugos firmom, sutaria į kurį butą eis ir kiek turi laiko... ... po to atvažiuoja apsauga, o vagių jau ir pėdos atšalę ... ... ... Kažkaip nesinori man tuo patikėt  schmoll.gif

Nenoriu tikėt, jos nėra suinteresuotos, vagystėmis, nes jau išaiškėtų, tai jiems būtų bankrotas, nes sugadintos reputacijos neatstatysi.
Mes turim namie ir sode įsirengia signalizacijas.Tai sode, šiais metais bandė lyst, nors mūsų gatvėje ir nėra gyvenančių, bet aplink yra, tai vietinė pasiteisino, ir tuo pačiu atėjo pranešimai į mūsų mob.telefonus, tai vyras, lėkė 5 val.žiurėt.
Tai daugiau bandymų nebuvo, nors aplink praktiškai visus apšvarino doh.gif
Atsakyti
sveikos mamos ir teciai smile.gif sakykite, ka manote apie sia spynu komplektacija:

EVVA 3KS (http://www.eurospynos.lt/lt/produktu_katalogas/sarvo_durims/bazines_spynos/evva_3ks_bazine_spyna.html)

ir MOTTURA 52783 (http://www.eurospynos.lt/lt/produktu_katalogas/sarvo_durims/pagrindines_spynos/spyna_mottura_52783.html)

Norim spynu, kuriu per 5 min neiveiktu musu rajono pacukai blush2.gif Turim aplinka stebincius kaimynus, tai butu gerai, kad pacukai turetu kuo ilgiau krapstytis :} Super spynu pirkti nematom prasmes ir neturim tiek pinigeliu smile.gif

Gal kas turi tokia kombinacija? labiausiai abejojam del EVVA 3KS, nes atsirado patareju sakanciu, kad jos LT nepopuliarios, kad iskilus problemoms bus sunku rast kas sutvarkytu ir pan. Ka manot?
Atsakyti