Įkraunama...
Įkraunama...

Namų apsauga

QUOTE(neringule @ 2008 02 27, 13:22)
Sveikos ir mes gyvename pirmame aukste,bet irgi balkonas stiklintas langai plastikiniai,tikrai net nepagalvojau,kad gali vagys pro plast.langa ilysti,niu nors pas mus Rokiskyje,turbut gal ir bijo lysti,nes kaimynai vistiek uzmatytu g.gif

ir aš galvojau kad saugu iki tol kol apsilankė apsaugos firmų "reklaminiai agentai" nuo to laiko įsivedėm signalizaciją ir ramiai gyvenam tongue.gif
Atsakyti
imanoma pakeisti priesislauziminius apkaustus ir jau istatytame lange.ten tik keiciasi kai kurios detales smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

ar galetu kas is diskusiju dalyviu parasyti is savo patirties, kokia siuo metu galetu buti normali rinkos kaina isvedzioti signalizacija apie 160 kv.m. ploto name Vilniuje? (darbai + medziagos)

Sirdingai dekoju!
Atsakyti
Mes pasijungia signalizacija pas ne tokia zinoma firma, ir tai pat gerai ivee, taip pat gerai priziuri tik kad kaina geresne ax.gif
Nes ten visose zinimose labai firmose tai brangiau , ten visos Jungtys, Falk security ir t.t
Papildyta:
tai kiti tik iveda ir buna ta vietine ar kad ir i mobilu,
bet manau kad geriau kai reaguoja ekipazas
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2008 05 20, 21:00)
Mes pasijungia signalizacija pas ne tokia zinoma firma, ir tai pat gerai ivee, taip pat gerai priziuri tik kad kaina geresne  ax.gif
Nes ten visose zinimose labai  firmose tai brangiau , ten visos Jungtys, Falk security ir t.t
Papildyta:
tai kiti tik iveda ir buna ta vietine ar kad ir i mobilu,
bet manau kad geriau kai reaguoja ekipazas

o ka duoda ekipazas?

super turto ash neturiu ir tikriausiai neturesiu... o pradejus kaukti signalizacijai, tai ir taip niekas teliko is namu nenes... dazniausiai i tokius kaip mano namus lauziasi eiliniai vagiuksciai, kuriems atbaidyti uztenka ir kaukiancios signalizacijos... (tfu tfu tfu del viso pikto biggrin.gif )
Atsakyti
Jei kam reikes, galiu rekomenduoti gera meistra, dariusi pas mus signalizacija. Kokybiskai, nebrangiai (be popieriu), taciau esam patenkinti.
Jo kontaktus taip pat per rekomendacijas gavom, tai nenusivylem.. 4u.gif Jei ka- klauskit AZ.
Atsakyti
Laba diena, esu Jolanta, neseniai tik isiregistravau i si foruma, man reikia pagalbos. klausimas yra tame, kad ieskau imones kuri galetu man sumontuoti signalizacija, yra svarbu tai kad nesiai isikuriame naujame bute su seima. kaip isiaiskinau signalizacijos nebuvo sumontuota, taigi dabar reikia ta padaryti mums. Kreipiuose pagalbos i forumo dalyvius, gal kas zino kur galima kreiptis kad kokybiskai sumontuoti signalizacija. manau kokybe yra svarbi smile.gif gal kas zino kokia nors patikima firma g.gif ? aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JolkaB @ 2008 07 01, 16:14)
Laba diena, esu Jolanta, neseniai tik isiregistravau i si foruma, man reikia pagalbos. klausimas yra tame, kad ieskau imones kuri galetu man  sumontuoti  signalizacija, yra svarbu tai kad nesiai isikuriame naujame bute su seima. kaip isiaiskinau signalizacijos nebuvo sumontuota, taigi dabar reikia ta padaryti mums. Kreipiuose pagalbos i forumo dalyvius, gal kas zino kur galima kreiptis kad kokybiskai sumontuoti signalizacija. manau kokybe yra svarbi  smile.gif gal kas zino kokia nors patikima firma  g.gif ? aciu smile.gif

Koks miestas?
Atsakyti
[quote=Braske06,2008 07 01, 17:19]
Koks miestas?
mes gyvenam Vilniuje
Atsakyti
Skaiciau rusiskam zurnale, kazkokiame, apie belaidzius signalizacijos komplektus, radijo bangom jie "susisiekia" ar pan. Davikliai, jutikliai ir pan, skydelis valdymo ir t.t., visi tiesiog prie sienos tvirtinami be laidu
Atsakyti
Mes pasijungę http://www.g4s.com/lit/header_logo.gif ir nesiskundziam,labai geras ir malonus aptarnavimas.O be to ju turtas yra perdraustas tai reiskia jei ivyks vagyste del ju kaltes jie atlygins nuostolius.O problemu tikrai neturejom tikrai geras ir greitas reagavimas.Jau gal bus 2 metai kaip mes su jais draugaujam.jokiu problemu.
Atsakyti
mes tai turim drauga kuris visada pagyvena pas mus kai bunam isvyke- ir del buto ramu ir musu augintinius priziuri thumbup.gif
Atsakyti