Įkraunama...
Įkraunama...

Namų apsauga

kai aš kur nors išvažiuoju, tai į mano butuką brolis atsikrausto ax.gif arba kiekvieną dieną atvažiuoja patikrinti ir gėlių palaistyti tongue.gif
Atsakyti
mano kaimynai uzsiklijave lipduka prie skambucio, kad juos saugo firma, o virsuj kampe kameryte pritvirtinta, bet itariu, kad butaforija. nors pro ta kameryte vaikscioti nejauku g.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2007 08 17, 22:39)
Informuojam visus kaimynus(4), vienam kaimynui duodam raktus nuo namo.
Kad kas ateina i namus pasiziureti tai tikrai gerai.
Karta buvom isvaziave i kalnus slidineti. Atejo kaimyne ir isgirdo rusy keistus garsus. Pasirodo sildymo katilo spaudimo diafragma(nezinau ar tikrai jinai taip lietuviskai vadinasi) sugedo. Galejo sildymo sistemoje pati silpniausia vieta neatlaikyti ir sprogti. Visuose aukstuose medines grindys. Na tai butume tureje problemu.
Nors ir nelabai smagu, kad svetimi(kaimynai) po namus vaiksto, bet taip saugiau.
Vieni kaimynai neispedavo, kad isvaziuoja. Tai juos jau 3 kartus apiplese. Bet dabar ir jie pasisako. Taip vieni kitus ir saugom.

geri kaimynai yra thumbup.gif
Siaip manau jei jau labai nores tai apvogs kol darbe esat, nebutina ir ilgesniam laikui isvykti.Visokiu isigymeliu pilna g.gif
Atsakyti
Gal kas nors zinote, ar saugos tarnybos apsiima isvedzioti vietine signalizacija bute, laikinai be pridavimo?
Atsakyti
Sveikos

Iškilo dilema, ką verčiau rinktis apsaugines žaliuzes ar langų grotas? Butas pirmame aukšte. Gal kas turite patirties ir galėtumėt pasidalinti savo nuomone apie pliusus ir minusus vieno ir kito varianto?
Atsakyti
Siandien gavau is drauges toki laiska - ten prezentacija kazkas padares apie nesaugius ASSA raktus, kad pagal ant ju esancius 5 skaiciukus galima pasidaryti rakta!! Jis ten speja, kad ji taip ir apvoge - pasiziuriu, pas mane irgi toks ASSA raktas su 5 skaiciais! Ka daryt?? Ir dar ten ideta nuoroda i TV laida, kuri rode apie ta problema, pasiziurejau, rimtai issigandau..
Va cia: http://www.youtube.c...h?v=6m9kfcV-kG0
Visad maniau, kad tokios spynos saugiausios, o pasirodo visai ne! Ar kas nors susiduret su sia problema, ka tokiu atveju geriausiai daryt? Gal kokias nuolaidas duoda jei sita spyna keiti i kita, juk turetu padaryt kokias palankias salygas, jei cia del ju kaltes parduotos nesaugios spynos? Kazin ar daug kas turi tokius raktus?? Jei turit, ka darysit, nekreipsit demesio ar keisit spyna..? Mano vaikas dar neina i mokykla, tai kol kas rakto neduodam, bet juk po to jam irgi reikes rakta nesiotis, va tada tikrai nesaugu.
Atsakyti
Junkitės prie saugos tarnybos ir bus ramu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2007 11 16, 18:20)
Junkitės prie saugos tarnybos ir bus ramu  mirksiukas.gif

Taigi brangu jiems kas menesi simts moket:/
Manau reikia spyna pasikeisti. Nieko cia nebus..
Atsakyti
O tai dabar visiems, kas turi tokias ASSA spynas, ir privaloma prisijungti prie saugos tarnybu?? Logiskesniu sprendimu pasiulyti niekas negali? Matyt, kad teks pasikeisti, kitaip cia baimej del vagiu gyventi turi nuolatos.
Atsakyti
Juk galima tiesiog pasikeisti spynos sirdele
Atsakyti
Ir pas mane tokia spyna. Kol kas nieko nedarysiu, nes duryse įdėta dar viena spyna, be to, yra ir antros durys su kažkokia sena spynuke (dėtos gal prieš 15 metų). Tai papildomas stabdis vagims.
Man irgi nepatiko kai sužinojau, kad čia tokia puiki galimybė patekti į vidų. Kitais metais mergaitė eis į mokyklą. Nežinau, kaip spręsime buto saugos problemas. Kol kas jis pas mus draustas. Sako, draustų butų taip nevagia. Dar įdėta vietinė signalizacija (paprasta, kaukia buto viduje). Pirkta seniuose, veikia "ant batareikų".
Čia tam, kad miegančių neapkraustytų, kaip kažkada jau buvo. Mes, ereliai, turim 3 spynas, bet rakinom tik vieną- gi vis tiek namie esam. Tai tie chebrantai ją prasuko ar ką ten padarė ir įsibrovė į vidų. Veikė tikrai tyliai, kol nepabudau, spėjo ir pasidarbuot. Spyna buvo ta, kur užsitrenkia iš lauko paspaudus, vadinama "pranzūziška". Policininkai sakė, kad tokias labai nesunkiai išlaužia. Po to laiko keitėm ir duris, ir spynas bei apsidraudėm.
Atsakyti
QUOTE(laureena @ 2007 11 18, 16:28)
Taigi brangu jiems kas menesi simts moket:/
Manau reikia spyna pasikeisti. Nieko cia nebus..

Mes turėjome gerą spyną, dabar nebepamenu, kokia tai buvo, bet mokėjom tikrai daug. Nutiko taip, kad pametėm raktus ir iškvietėm spec. tarnybą, kad išlaužtų spyną. Pasirodo, mūsų "superinę" ir bet kokią kitą spyną įveikti - tik laiko klausimas, patys tuo įsitikinome gyvai, ilgai laukti nereikėjo. biggrin.gif Tad dabar manau, kad nieko geresnio už saugos tarnybą nėra...
Atsakyti