Įkraunama...
Įkraunama...

Namų apsauga

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 08 01, 22:13)
kur, kokią dėjotės? aš galvojau, kad neturėsiu signalizacijos per šunį  blush2.gif

http://www.asi-gasi.lt/ va cia, tik pasiklausinek del tu davikliu, nes pas mus sudeti iki 11 kg.
Atsakyti
O mes draudziame buta Ergo Lietuva draudime..... man labiausiai patiko ju salygos, kainos nelabai ir skiriasi visur plius minus keli litai. Bet ten yra tokiu visokiu papildomu paslaugu uz kurias moketi nereikia, pvz jeigu gatveje apiplestu kazka gyvenanti tame apdraustame bute tai draudimas kompensuoja nuostolius iki 3000 Lt . Arba vaiko dviratis iejo i draudima (tada akcija tokia buvo) ....
Atsakyti
Šią naktį apvogė mūsų butuką blink.gif
Grižom apie 3 val. nakties iš Druskininkų (buvom vakarui ten nuvažiavę) ir radom atidarytą langą bei išverstus daiktus...
Ir dar katę išsigandusią...
Įlindo per plastikinį langą, atidarė lengvai, su atsuktuvu...
Kai atvažiavo policijos pareigūnas tai nusijuokė iš mano nuostabos,kad langą vagys sugebėjo taip lengvai atsidaryti.
Sakė, kad čia nieko sudėtingo...
Vagys buvo su pirštinėm, antspaudų nėra...
Nuostolis apie 7 tūkst. litų, bet labiausiai mane nervina, kad nesijaučiu saugi.
Policininkas patarė statytis signalizaciją, rekomendavo "Falck".
Kokia Jūsų nuomonė apie šią įmonę?
Atsakyti
Pas mus yra vitinė signalizacija, ji kaukia lauke siaubingu garsu ir pačiam bute, taip šlykščiai, kad ausis užgula. O suveikus jai tai dar maniškiui į telefoną skambina thumbup.gif
Atsakyti
imano nuomone apie 'falka'labai gera jau 5metai saugo ir jokiu problemu thumbup.gif tik dar patarciau virs duru is lauko puses pasikabinti vietine signalizacija.del ramumo.
Atsakyti
Zujkiz - užuojauta, bandau įsivaizduoti kaip nesmagu .......... verysad.gif verysad.gif

Pasiteirauk kainų ir "Falck", ir "Jungtis", ir "Apsaugos komanda" ir "Argus"........ Visokių yra........ Pas mus yra "jungtis" jau trys metai bute įrengta - žinot, labai ramiai jaučiuosiu išvažiavus. Jei kokį langą ar ką nors palieki ventiliacijoje ir vėjas atidaro - važiuoja, tikrina, skambina iš karto........ Turime katiną - tai reikėjo dėti dvigubai brangesnių jutiklius..... Mėnesiui mokėjome 39 Lt, dabar kai įrenginį išsipirkome - po 36 Lt.
Taip kad dėl ramybės ir dėl saugumo - REIKIA !!!!!

Sėkmės visoms, kad tokie ilgapirščiai neaplankytų Jūsų............. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lordi @ 2006 08 27, 14:32)
imano nuomone apie 'falka'labai gera jau 5metai saugo ir jokiu problemu thumbup.gif tik dar patarciau virs duru is lauko puses pasikabinti vietine signalizacija.del ramumo.

Mus irgi Falk saugo bigsmile.gif Zujkiz - užuojauta verysad.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už palaikymą 4u.gif
Įsirengėm mes signalizaciją, saugo mus dabar "Falck" smile.gif
Antrą dieną po įstatymo suveikė signalizacija: nustojo kaukt ir aš po poros minučių parėjau namo, tai kaimynai pasakė, kad rėkė signalizacija.
Tai prisistatė "Falck", net mano paso paprašė, kad įrodyčiau tapatybę biggrin.gif
O šiaip malonūs vyrukai, tik ilgokai važiavo smile.gif
Sakė, kad mūsų buto dar naujuose objektų sarašuose neturėjo, tai užtruko, kol rado mus smile.gif Jaučiuosi žymiai saugiau dabar, bet iš esmės noriu persikraustyti, nes rajonas mano "ekskliuzyvinis" smile.gif
Tik galvoju, kad kvaila buvau - įsirengiau signalizaciją tik po apiplėšimo, o juk galėjau žymiai anksčiau...
Papildyta:
Ir dar šiek tiek apie kainas:
Mūsų signalizacija su jutikliais, pritaikytais prie katės kainavo 1090 Lt. (šis mokestis už visą įrangą).
Į mėnesį reikės mokėti 46 Lt.(šis mokestis už tai, kad saugo tarnyba).
Beje, signalizacijos kaina priklauso nuo jutiklių tipo: ar reaguoja i dužį, ar į judesį, ar į šilumą skleidžiantį kūną.
Mes dar ir gaisro signalizaciją įsistatėm ax.gif
Maža kas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zujkiz: 08 rugsėjo 2006 - 15:40
Labux,
šiandien domėjausi signalizacijomis butui...
žodžiu jei butas ne 1 ir ne paskutiniam aukšte, nesiriboja su kaimynų balkonais (ir dar kelios smulkmenos), tai bendra kaina svyruoja nuo 800 iki 1200 ir daugiau litukų.
Komplektą sudaro magistralė, siūstuvas (jei radio bangomis), pora judesio daviklių, pultelis ir žinoma "paradinių" durų kontaktas.
Reagavimo kaina nuo 22 iki 35 litukų per mėnesį, jei perki o ne nuomojiesi siūstuvą.
Tyrimo metu daugiausia + gavo "Exkomisarai" : 800+ galima išsimokėtinai, reaguoja už 30 lt.
"Falck'as" 700-750lt +500 siūstuvas arba +10lt per mėnesį jo nuoma prie 35 už reagavimą.
"Likurgas" apie 1100 ir 30lt.
"Komanda" apie 1000 ir 35lt.
"Argus" apie 1200-1300lt.
Visos tarnybos pataria radio bangų siūstuvus, bo jie autonomiški ir siunčia signalą į tarnybos pultą net ir atjungus kontaktus, ko negalima padaryti telekomu. Durų kontaktas pradubliuojamas judesio davikliu, bo magnetukus eina "apgauti". Dėl kačių... daviklis nereaguojantis į mažo tūrio objektus yra apie 2-3 kartus brangesnis. Dūžio davikliai apgaunami nedaužiant stiklo, o gražiai jį išpjaunant...
Reagavimo greitis priklauso nuo ekipažo patruliavimo zonos dydžio. Greičiausiai atvažiuos policija, bo jie vieninteliai turi raudonai-mėlynus švyturėlius... Šiaip sureaguojama (mieste) 3-10 minučių.
Tarnyba atsako už nuostolius padarytus vagių, jei šie pateko pro "užsignalizuotą" vietą.
Tarnybos atsako tik už buitinę techniką, o pinigai ir deimantai pačių reikalas...
Taigi nesijauskit saugūs, nes neatrakinamų durų nėra...
RAMYBĖS JŪSŲ NAMAMS drinks_cheers.gif
Atsakyti
Yra daug saugos tarnybu- Falk security, Argus, Komanda, Jungtis, Ekskomisaru biuras, Kvintencija, Dorsimus....ar yra daugiau?

Gal kas esat susidure, kurios saugo butus, namus, kokie ikainiai, ar patikimos, ar vykdo savo isipareigojimus, greitai reaguoja i iskvietimus? Labiausiai domina atsiliepimai apie Klaipedos filialus...taciau idomu butu suzinoti ir apie siu saugos tarnybu darba kituose miestuose, nes, manau, kad jei firma rimta ir jai rupi geras vardas tai ji visur ir visada dirbs gerai, kad neprarastu klientu pasitikejimo ax.gif
Atsakyti
Mes pasirinkome Falck Security 4u.gif
Atsakyti
Apie falką nekokių atsiliepimų girdėjus, labai reikia jų sutartis įsiskaityt. Kol kas protingiausiai kalbėjo Ekskomisarų biure, tik neramina, kad jie turi tik 1 automobilį g.gif Nors porina, kad sudaryta sutartis su policija g.gif

Cikadėle, o jūs jau prasivedžiojot laidus ar tik dabar žadat vestis?
Atsakyti