QUOTE(Austute @ 2006 05 14, 11:51)
Mes pirmame aukšte gyvenam, isikeleme pries du metus. O dabar jau rimtai svarstome pakeisti busta. Nes turejome nepageidautinu sveciu namuose. Apie trecia valanda nakties prabundu, o vagisius salia lovos stovi ir ziuri. Kitame kambaryje vaikuciai miega, o as nezinau yra ten pas juos kas ar ne.
Kai atsitokejome po balkonu pamateme kruva savo daiktu, tai kai pagalvojau, kad kol as miegojau, o jis man prie galvos slankiojo tai net dabar siurpuliukai laksto. Baigesi mano ramios naktys. Iki siol tik ir klausausi ar kas nelipa i buta
Turime signalizacija, jai suveikus paralizuojantis garsas isijungia. Tai ne tik vagis bet ir mus bei vaikus suparalizuotu
Kai renkates butinai apsvarstykite visus variantus.
Kai atsitokejome po balkonu pamateme kruva savo daiktu, tai kai pagalvojau, kad kol as miegojau, o jis man prie galvos slankiojo tai net dabar siurpuliukai laksto. Baigesi mano ramios naktys. Iki siol tik ir klausausi ar kas nelipa i buta

Turime signalizacija, jai suveikus paralizuojantis garsas isijungia. Tai ne tik vagis bet ir mus bei vaikus suparalizuotu

Kai renkates butinai apsvarstykite visus variantus.
Kaip baisu

Vat ir mane paranoja kankina, bala nematė, jei namuose nesant kas pasidarbuotų, bet ką daryt akis į akį su užpuoliku susidūrus ?