Įkraunama...
Įkraunama...

Namų apsauga

QUOTE(Frosted_berry @ 2005 05 13, 09:08)
doh.gif Kiek ta Mul-t-lock kainuoja idomu? Jauciu i musu duris neistatysi tokios, teks duris keist  unsure.gif Bo rangovai man atrodo sudejo bile ka, kad pigiau iseitu, kazkaip man tos musu durys pasitikejimo nekelia  dry.gif

Mes turim mul-t-lock'a, kiek tikslai kainavo nepamenu, bet apie 550 lt man atrodo g.gif Taip kad kaip Lord teisingai rase uz 1000 lt geru duru nenupirksit, jei vien spyna tiek kainuoja smile.gif
Atsakyti
Tai kad mes buta jau su durim pirkom ax.gif Tai nelabai galejom pasirinkt smile.gif Nebent abar keistume sad.gif O kokios durys turi buti, kas mul-t-lock'a deti galima butu?
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 05 13, 09:14)
Tai kad mes buta jau su durim pirkom  ax.gif Tai nelabai galejom pasirinkt smile.gif Nebent abar keistume  sad.gif  O kokios durys turi buti, kas mul-t-lock'a deti galima butu?

Tai cia daugeliui musu taip gaunasi. O del tu duru- tai reiktu jau firmoj klausti, nes duru viduje turi tilpti kazkoks mechanizmas, o jis ne i visas telpa.
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 05 13, 10:14)
Tai kad mes buta jau su durim pirkom  ax.gif Tai nelabai galejom pasirinkt smile.gif Nebent abar keistume  sad.gif  O kokios durys turi buti, kas mul-t-lock'a deti galima butu?

Manau bet kokios, o koks skirtumas g.gif O siaip kam labai reikes ieiti, tas gali spyna paprasciausiai ispjauti blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nasa: 13 gegužės 2005 - 09:29
QUOTE(Nasa @ 2005 05 13, 09:28)
Manau bet kokios, o koks skirtumas g.gif O siaip kam labai reikes ieiti, tas gali spyna paprasciausiai ispjauti  blink.gif

klysti- jei spyna multiloko ir ispjaus- tai duru neatidarus, nes pre visas duris eina tokie strypai, kuriu taip paprastai ir neispjaus, o jie duris laikys is visu pusiu. Nebent su stakta ishpjauti, bet taip jau tikrai niekas nedarys schmoll.gif tada jau paprasciau siena griauti ir i buta patekti.

o durys kaip ir rasiau ne bet kokios, nes ne i visas tas mechanizmas telpa ir yra pritaikomas paprastai staktai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 13 gegužės 2005 - 09:54
QUOTE(Onora @ 2005 05 13, 09:53)
klysti- jei spyna multiloko ir ispjaus- tai duru neatidarus, nes pre visas duris eina tokie strypai, kuriu taip paprastai ir neispjaus, o jie duris laikys is visu pusiu. Nebent su stakta ishpjauti, bet taip jau tikrai niekas nedarys schmoll.gif tada jau paprasciau siena griauti ir i buta patekti.

O ka jei nuo tokiu duru rakta pameti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 05 13, 10:53)

o durys kaip ir rasiau ne bet kokios, nes ne i visas tas mechanizmas telpa ir yra pritaikomas paprastai staktai.

Na, pas mano tevus per visus galus strypai eina, kai uzsirakina durys, bet nepasakyciau, kad labai jau mandras duris pirko, RRR, dar pries gerus 4 metus gal, bet ne per brangiausiai kainavo, visos durys apie 1000Lt su visom spynom g.gif
Atsakyti
QUOTE(agacaga @ 2005 05 13, 11:13)
O ka jei nuo tokiu duru rakta pameti? blink.gif

Nezinau, bet kadangi ne vienas paprastai gyveni, tai ta rakta turi dar kazhkas.
O siaip tai visuomet pas mus raktai dar pas kanors paliekami- pas senelius, pas tevus.
o kad nauja pasidaryti- tai kazhkaip ten ta koda gali pakeisti ar kazka, kuris rakto korteleje uzkoduotas- na nesidomejau.
Atsakyti
O jei prisijungi prie vienos apsaugos firmos, tau viska suinstaliuoja, o po to nori pereiti pas kitus, tai kazin ar reikia is naujo viska susiinstaliuoti ar davikliai ir laidai tie patys lieka? g.gif
Atsakyti
na mano manymu, kad roletai žymiai gražiau nei metalinės..
o pasiūlyti galiu www.eurivila.lt
wat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 05 13, 14:17)
O jei prisijungi prie vienos apsaugos firmos, tau viska suinstaliuoja, o po to nori pereiti pas kitus, tai kazin ar reikia is naujo viska susiinstaliuoti ar davikliai ir laidai tie patys lieka?  g.gif

Na laidai ir davikliai tai manau tikrai kad tie patys turi likt ax.gif

O man dar klausimukas iskilo,o kaip naminiai gyvunau draugauja su signalke? Jeigu laikysiu katina,o signalke i ji sureaguos,kaip i isibroveli? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(agacaga @ 2005 05 18, 09:13)
Na laidai ir davikliai tai manau tikrai kad tie patys turi likt ax.gif

O man dar klausimukas iskilo,o kaip naminiai gyvunau draugauja su signalke? Jeigu laikysiu katina,o signalke i ji sureaguos,kaip i isibroveli? blink.gif

Dar kaip reaguos mirksiukas.gif . Privalėsi katiną užrakinti kokiame nors viename kambaryje, kad judesio daviklių "neerzintų" arba magnetinius daviklius ant durų sukabint ir visas išeinant uždaryt. Papildomai sudeliot stiklo dužio daviklius kiekvienoje patalpoje kur yra langas. Guvūnas didelis "stabdis" buto saugumui. Vaikštinėti po visą butą jam neišeis.
Atsakyti