Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų parduotuvės

QUOTE(rama1 @ 2005 12 12, 15:52)
Mes tai buvom sestadieni SBA ir jau norejom uzsisakyti, taciau kai padavem savo VB namu idejos kortele sako ji negalioja (akurat!  blush2.gif )...
Tada dave traukti kazkokias korteles ir istraukem 3% nuolaida...
Pardaveja prasitare. kad didesne labai jau retai pasitaiko ten traukiant...
Tai ji pasiule paklausti gal kas turi is pazystamu... Tai as kreipiausi i visas Lietuvos pazystamas mamytes... smile.gif

Siaip prizadejom siandien ateiti, tai jei siandien negauciau, tai rytoj reiks jau butinai nueiti ir pasitenkiti 3%... verysad.gif

O tu jau issirinkai ko nori?

p.s. jei gaunam kortele, tai susirashom per AZ, beje, kad butu greiciau parashyk i AZ man savo telefoniuka...

O su VB kortele kokią nuolaidą duoda, nes kiek žiūrėjau VB puslapyje kokiose firmose duoda nuoladas su VB kortele, tai SBA nėra paminėta g.gif
Atsakyti
Kiek zinau neseniai gautu "VB namu idejos" korteliu turetojams SBA nuolaidu nebetaiko...

10% nuolaida duoda su "Hansa namai" kortele...

QUOTE(Fretka @ 2005 12 12, 20:16)
O su VB kortele kokią nuolaidą duoda, nes kiek žiūrėjau VB puslapyje kokiose firmose duoda nuoladas su VB kortele, tai SBA nėra paminėta g.gif

Atsakyti
QUOTE(Si-Mona @ 2005 12 12, 15:37)
Rama1 biggrin.gif
jei gausiu ir as butinai pasidalinsiu  drinks_cheers.gif
taciau mes planuojam pirkti artimiausia savaite, tai labai dabar stresuoju  blink.gif
na jei man nepavyktu gauti tos nuolaidos, tai po savo pirkimu turesim 3% nuolaida, jei reikes galesiu paskolinti nors tokia kortele  4u.gif

Galiu ir tau dar viena kortele padovanoti. smile.gif Bet is tiesu.. ka tik paziurejau, Namu idejos kortele SBA nuolaidu netaiko schmoll.gif
Atsakyti
doh.gif kaip sunku..
bet labai norisi tai tikiuosi gausis kas nors ax.gif
idomu kiek % zmoniu naudinga si kortele, jauciu tik reklama...
Atsakyti
QUOTE(Si-Mona @ 2005 12 12, 15:55)
verysad.gif  as ir sakau, atseit suteikia nuolaida bet pasinaudoti ja praktiskai neimanoma.
Tai Kava kaip suprantu jusu kuponeliu jau pasibaigusi galiojimo trukme  doh.gif

Sveika,
kaip keista, kad nuolaidų neduoda g.gif g.gif
Mes turim kelias tokias knygutes tik reiktų pažiūrėt, ar nepasibaigęs 6mėn terminas...Ten SBA baldams - 10proc. nuolaida.
Atsakyti
Ray 4u.gif
nuolaida suteikia tokiu budu-Kaledines akcijos metu, trauki lapeli, o ten buna parasyta kokio dydzio nuolaida suteikiama, bet ten labai nedideles tikrai. O paprastai pasakius, kad ju baldai geriausi ir t.t. nieko nepesi.
Atsakyti
http://vsdi.net/coun...ter-ru54400.png[/img][/url]
Atsakyti
Prieš praeitas Kalėdas pirkau sofute iš SBA, tai laukiau nuolaidų ir gavau...Reikėjo išsitraukti pačiai nuolaidą ir ką manote...aišku, kad išsitraukiau pačią mažiausią 2 proc... doh.gif Kaži ten kitokų įmanoma buvo išsitraukti, nes skelbime raše kad iki 15 proc g.gif Manau, kad tokių nuolaidų niekas neištraukė unsure.gif
O šiaip bandžiau derėtis tai net nesileido į kalbas schmoll.gif
Žodžiu su nuolaidomis SBA prastai... wacko.gif
Atsakyti
atsiliepimai apie baldus ir jų gamintojus yra čia 4u.gif
Atsakyti
Taip zinau, SBA merginos gyvena is komisiniu, ir kiek duotu mums tiek netektu pacios, taip ir laiko uzgniauzusios smile.gif
Mes jau nusipirkom, bet turim labai didele beda, netelpa baldai pro duris sad.gif nezinom, ka daryti
help.gif help.gif
Atsakyti
Buvau ir aš susigundžiusi Juodojo Alksnio baldais (labai man prie širdies Berg kampas), bet bendradarbė pasakojo, kad jos net 2 draugai pirko jų baldus ir liko nepatenkinti. O čia visai geri atsiliepimai g.gif . Tai aš dabar pasimetus. Gal dar kas naudojat Alksnio baldus? Kaip jie jums?
Atsakyti
Mes turim Tekila komplektuka, bet ne odini. Gavom prie jo pintu baldu komplekta. Esam labai patenkinti, atsidziaugti negaliu. thumbup.gif
Atsakyti