Turim ir mes šios firmos baldus. Triname juos kasdien (praleidžiame ant jų visus savo vakarus) jau metus laiko - ir kol kas kokybe nenusivylėme. Perkant buvo paskelbta akcija - gavome 25 ar 30 procentų nuolaidą (dabar nebeatsimenu). Kadangi norėjome šviesių baldų, o virtuvė sujungta su svetaine, tai apsistojome ties odiniais, ir nuo to nė kiek nesigailime - susitepa, pavalome skudurėliu su ūkiniu muilu ir viskas. Nebaisu, kad ir vaikas savo "švariomis" rankytėmis pačiupinės, ar pats kažką bekramsnodamas užsimesi.
Konsultantė, pas kurią užsakinėjome baldus, buvo labai maloni, gal net kiek lipšni moteriškė - išsiderėjome viską, ko norėjome.
O kas labiausiai patiko - mūsų išsirinktus ir atvežtus baldus pakeitė kitais. Paprastai baldų spalvą tenka rinktis iš gabalėlio odos. Mes rinkomės iš dviejų šviesių atspalvių - net į namus pavyzdžius davė parsivežti (kad prie sienų pažiūrėtume). Kai pastatė mūsų pasirinktos spalvos baldus - kažkaip nepatiko mums mūsų pasirinkta spalva, taip pat ir baldų komplektacija. Nuėjome į saloną pasišnekėti su konsultante - o ji sako: jokių problemų, galima pakeisti. Taigi, viską pakeitė taip, kad mes būtume patenkinti, tik to pakeitimo kažkaip ilgokai teko laukti. Bet tas yra niekis, palyginus su tuo, kad būtų tekę gyventi su negražiais baldais ( ne taip jau dažnai žmonės juos bent Lietuvoje keičia).
Beje, sofą pirkome be miegamosios dalies - taip mums patarė konsultantė, ir visai dėl to nesigailime: baldus juk pirkome sau, mes patys daugiau ant jų sėdime, o ne svečiai ant jų miega. Svečiams kelis kartus į metus apnakvyndinti galima sugalvoti ir kitokių būdų.
QUOTE(_Vita_ @ 2005 06 18, 02:49)
Baldai nerealiai brangūs.. Reikia IKEA į Lietuvą įsileisti, tai vietiniai baldai atpigs per pusę. nesąmonė kažkokia.
kainos susijusios su kokybe, nori pigiu, tai gausi atitinkamai
bet mano nuomone, jei perki modernius siuolaikiskus baldus, tai geriua neislaidaug, po keliu metu jie bus nebe modernus, tad geriau tada pasikeisti. or ir pragyvenimo lygis kyla, tad investuoti daug i baldus, kurie po 5 metu bus moraliskai ir visaip kitaip pasene, gal nelabai ir verta.
mes todel rinkomes klasikini interjera ir nepagailejom pinigu baldams is naturalaus medzio, bet turesim uztai kokiems 15-20 metu
kam reikia puikiu naturalaus medzio klasikiniu baldu, rekomenduoju Riešva.
Mano manymu IKEA i lietuva tuoj ateis, ir turbut i Kauna, nes laikrasciai raso, kad iesko jie darbuotoju o darbo vieta Kaunas, tad ar tik nebus naujas prekybos centras MEga
Užklydau internete į baldų salono TO IR TO svetainę Labai didelis ten minkštų baldų asortimentas parodytas (kiti neaktualūs tai nežiūrėjau).
Atsiliepkit kaunietės, gal kas lankėtės, ar ten salone viską galima pamatyti ir pačiupinėti ar čia tik www nuotraukyčių pridėta? Kaip ten kainos, ar nelabai kosminės? Žiūrint nuotraukas tai gražių dalykų yra, gal verta būtų ir iš Vilniaus palėkti
Atsiliepkit kaunietės, gal kas lankėtės, ar ten salone viską galima pamatyti ir pačiupinėti ar čia tik www nuotraukyčių pridėta? Kaip ten kainos, ar nelabai kosminės? Žiūrint nuotraukas tai gražių dalykų yra, gal verta būtų ir iš Vilniaus palėkti
va gražiausia, nulūžo to salono www, norėjau dar pastudujuoti ką jie siūlo...
To salono adresas Kaune yra Pramonės 63 - gal kas prisiminsit buvę...
To salono adresas Kaune yra Pramonės 63 - gal kas prisiminsit buvę...
QUOTE(jolaxus @ 2005 11 04, 15:30)
Užklydau internete į baldų salono TO IR TO svetainę Labai didelis ten minkštų baldų asortimentas parodytas (kiti neaktualūs tai nežiūrėjau).
oho.
tikrai didelis pasirinkimas,jei ryt dirbtu,tai ryt uzsokciau.jei ne pazadu pirmadieni.nes idomu pasidare.
visko turbut netures,nerealu
siaip tai ten oakankamai brangu,nu kas kam yra brangu, bet baldu komplekati apie 20 - 30 tukstanciu ir panasiai.o ir kiti dalykeliai, kad ir kokie grazus, bet kaina tai didoka:(
QUOTE(llauruze @ 2005 11 06, 22:29)
siaip tai ten oakankamai brangu,nu kas kam yra brangu, bet baldu komplekati apie 20 - 30 tukstanciu ir panasiai.o ir kiti dalykeliai, kad ir kokie grazus, bet kaina tai didoka:(
nu jo jei tokios kainos tai tikrai brangu... aš būčiau pasiryžus sumokėti 5 - 7 tūkst, bet 20 neeee....
Yra ir normalesniu kainu baldu, tikrai ne 20-30 tukst.(siaip tokiu ir nemaciau). Bet man asmeniskai niekas ten nepatiko, kazkaip tinklalapyje oho, o gyvai - , ypac minkstieji baldai. Patiko tik ilgi zemi TV staliukai.
QUOTE(llauruze @ 2005 11 07, 00:29)
kainu neziurejau,nes nelabai kas patiko
o voniai tai kad viskas korejetiska
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 12 07, 20:23)
buvau šiandien Skrajoj tragedija kažkokia tai
aš irgi šiandien buvau Skrajoj ... ir dar Baldų rojui ... išvadą padariau tokią pačią - tragedija
Pas mus nėra baldų - tokios nuomones esu seniai. Man patinka tik SBA ir berods Ermitažo importuojami Danų firmos Inovation (jei neklystu su gramatika) baldai - tokios jaunatviškos sofutes, bet jos gana brangios ir yra tik sofos, lovos ir keletas staliuku-lentyneliu. Bet turiu pridurti, kad ju ciuzinys nepatiko - issiguli.
O jau vaikams kaip nera baldu tai nerandu zodziu