Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų parduotuvės

Aš galiu parašyti kur neužsukti - tai stumdomų spintų parduotuvė Emira. Labai prastai dirba meistrai ir labai prasta kokybė. Taip kad su tuo pigumu geriau neapsigauti.
O šiaip žiūrint ko reikia - pagal kokybę labai patiko Dalios baldai žirmūnuose ir Isku šiaurės miesteyje, bet ten kainos g.gif
Atsakyti
jo, apie dalios baldus esu girdejusi, kad kaineles ohohoho. siaip tai domina vidutines kainos, visai papigiaiskai, jei kokybe prastoka, tai nedomina, suprantama smile.gif kazko nelabai vilnietes savo patirtim dalinasi g.gif o as kaip ne vilniete nelabai ka ir zinau. kaune viska ismaisiau, nelabai ka radau, tai galvoju kuria diena varyt i sostine ir ten visas parduotuves parduotuveles ismaisyti, gal ka rasiu namams. o domina, tai kaip sakiau viskas - ir baldai, ir uzuolaidu audiniai, ir siaip interjero detales visokios, vonios aksesuarai. tik nesinori gaisti laiko trankantis po nevertas demesio parduotuves, ypac kai ju viena vienam vilniaus gale, kita - kitam smile.gif tai ir domina visu atsiliepimai wink.gif
Atsakyti
Is interjero centru tai patarciau Domus Galerija. Ten yra siaip neblogas pasirinkimas ir kainu galima susirast normalesniu. Jei domina virtuves tai tarkim Oltena ar Voke 3. Del spintu su stumdomom durim ar kitu baldeliu pagal uzsakyma patarciau kreiptis i ta pacia Oltena ar Stanley (kokybe gera ir tos ir tos, tik gal kainos kiek palankesnes Oltenoj, o toliau skonio reikalas..). Tai tiek... Tikiuos nors kuo padejau smile.gif
Atsakyti
Na nzn Dalios baldu miegamasis man labiausiai patiko kadangi ne vieniems metam tai norisi jo smile.gif Aciu nusipirkau nepigu bet prasta prieskambari , o dalios baldais niekas dar nesiskunde smile.gif
Atsakyti
As labai rekomenduociau SBA, as ten labai daug ideju pasisemiau savo bustui blush2.gif Minkstus baldus butent ten ir nusiziurejom mirksiukas.gif
Dar minkstu baldu galima paieskoti Akropolyje, ten irgi gana didele baldu parduotuve yra (prie Ermitazo), ir kainos palankios.
Atsakyti
Virtuvinius baldus rekomenduoju RBD firmos - jie yra Nabuko padalinys, o sie - Narbuto ir Co. Kainu pasirinkimas - l. ivarus. mes daremes savaja virtuve ir esu labai patenkinta thumbup.gif . Juos galima rasti Baldu rojaus virtuviu skyriuje (berods, 3 aukstas)... Ir siaip, nieko cia baldai. Mam pirkosi lova - patenkinta. Grazus ir gan ivairaus pasirinkimo Juodojo Alksnio baldai, jei patinka odiniai baldai - jie yra ir Kaune, ir Vilniuje (http://www.juodasisalksnis.lt/ ). Stala, pvz., pirkom atnaujintu Dubingiu salone (Zemaites-Naugarduko gatviu sankryza). priesais si salona yra Srajos baldu salonas. o siaip isitikinau, kad kuo daugiau aplankysi, tuo geriau- rasi tiek priimtinas kainas, tiek gerus variantus... Tiesa, SBA balduose - kaip kokie baldai, pvz., mama pirkosi minksta komplekta - viskas gerai, bet prie jo priderinusi Silutes gamybos maza kvadratini staliuka "issidure" - vis reikia ir reikia verzti, kazkoks nestabilus... nors ir tie staliukai - kaip kurie, pas kitus sake l. gerai...
Atsakyti
Mes irgi turim RBD virtuvę - jau antrai metai, ir kol kas viskas gerai, patenkinti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Nežinau, gal mane tuoj ir išmes Supermama už reklamą, bet....mergaitės, jei kalbat apie kietus (karkasinius) baldus, tokius kaip spintos (gali buti su slenkancia sistema), rašomieji stalai, virtuvės baldai tokie kaip Baldų rojus ir kt.firmos (neminėsiu kokios, bet ten jus paliekat didelius pinigėlius) pjaunasi pas mus, jie tik susirenka, o mokate dvigubai....ar negeriau ateiti į mūsų firmą su išmatavimais, išsirinksit plokštę, spalvą, furnitūrą...ir jums 1-2 sav. bėgyje išpjaus, jei jūsų vyrai gabūs, tai susirinksit patys, jei ne atsiųsim surinkėjus......ir patikėkit gausis pigiau...... Kam įdomi mūsų kokybė, galit užsukti į mūsų saloną, kuris yra Žukausko g. 29, ten sėdi ir mūsų projektuotojai, konsultantai, kurie jums ši bei tą papasakos.........na o jei kam reikia nuolaidos ir daug užsisakot (pvz. didelę virtuvę ar pora spintų), tai parašykit man į AŽ, o aš suorganizuosiu (mano prašymas ten šventas) ax.gif taip pat ir su pjovimu, kas nori tiesiai ten nuvažiuoti ir pasidairyti, taip pat parašysiu adresą...... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2005 04 12, 23:07)
Na nzn Dalios baldu miegamasis man labiausiai patiko kadangi ne vieniems metam tai norisi jo smile.gif Aciu nusipirkau nepigu bet prasta prieskambari , o dalios baldais niekas dar nesiskunde smile.gif

O mes kaip tik dalios miegamaji turime. Tik neprisimenu pavadinimo. Ir deja labai dziaugtis negaliu. Ciuzinys jau pirmais metais issigulejo. sad.gif Vis galvoju, gal jei brangesni butume pirke, gal butu sekmingesnis pirkinys.... g.gif
O siap auksciau minetame salone pasivaikscioti idomu, grazu ten viskas.Bet labiausiai tai man patinka ten rengiamos paveikslu parodos tongue.gif
Atsakyti
Labas Mira, as galbut praleidau, bet kur jusu ekspozicija? Zukausko gatveje? O gal internetini puslapi turite?
Atsakyti
O mes virtuvę irgi Baldų rojaus RBD darėme (tikroji firma Domivika berods) ir turim priekaištų - netaip padarė įmontuojamai orkaitei spintelę ir liko tarpas apie 1cm viršuje, (sakė taip turi būt, o aš jiems ištraukiau orkaitės gamintojo instrukcija, tai jiems nemotais, ir aplamai pareiškė, kad jau beveik surinko, nieko neardys, tas tarpas ok atrodo,) visas rankenas prisuko per vidurį, o vieną iš šono net nepaklausę, ir tą vieną dar kitokios spalvos, žadėjo pakeisti, bet spėkit ar pakeitė, stalviršius kai kuriuos visai neprisuko, o tik priklijavo, tai ant šaldytuvo kuris po mėnesio gal atsiklijavo ir į šoną nuvažiavo, dabar taip ir guli tiesiog uždėtas schmoll.gif Jau nekalbant apie kainą, kuri pas mus nuo pradinio pasiūlymo išaugo beveik dvigubai ir tai su ilgom derbom. (Bariuką pamiršo priskaičiuot, sakė mes ne stalų, o spintelių gamintojai ir barai, slenkančios sitemos.. čia jau toks privalumas klientui :S)

O dabar dar tą virtuvę teks ardyt dėl remonto, tai net neįsivaizduoju kaip bus, kai ten viskas ant klijų pasodinta
Atsakyti
QUOTE(Papooga @ 2005 04 29, 10:54)
O mes virtuvę irgi Baldų rojaus RBD darėme (tikroji firma Domivika berods) ir turim priekaištų - netaip padarė įmontuojamai orkaitei spintelę ir liko tarpas apie 1cm viršuje, (sakė taip turi būt, o aš jiems ištraukiau orkaitės gamintojo instrukcija, tai jiems nemotais, ir aplamai pareiškė, kad jau beveik surinko, nieko neardys, tas tarpas ok atrodo,) visas rankenas prisuko per vidurį, o vieną iš šono net nepaklausę, ir tą vieną dar kitokios spalvos, žadėjo pakeisti, bet spėkit ar pakeitė, stalviršius kai kuriuos visai neprisuko, o tik priklijavo, tai ant šaldytuvo kuris po mėnesio gal atsiklijavo ir į šoną nuvažiavo, dabar taip ir guli tiesiog uždėtas  schmoll.gif Jau nekalbant apie kainą, kuri pas mus nuo pradinio pasiūlymo išaugo beveik dvigubai ir tai su ilgom derbom. (Bariuką pamiršo priskaičiuot, sakė mes ne stalų, o spintelių gamintojai ir barai, slenkančios sitemos.. čia jau toks privalumas klientui :S)

O dabar dar tą virtuvę teks ardyt dėl remonto, tai net neįsivaizduoju kaip bus, kai ten viskas ant klijų pasodinta

Kosmaras kazkox blink.gif Kaip kartais gali uzsiraut ant tokiu chaltursciku,kai pagalvoji g.gif
Atsakyti