Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų parduotuvės

būtų įdomu išgirsti atsiliepimų apie šitą firmą smile.gif Vakar benaršydama internete ir beieškodama baldų vaiko kambariui , g.gif ja susidomėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(atalyja @ 2007 02 11, 13:46)
Sveiki, o gal kas pirkot kanors Kesto balduose http://www.kestobaldai.visiems.lt/

kainos labai padorios bet idomu kokia kokybe g.gif

na kiek perziurejau tai ju tikrai nepirkciau schmoll.gif siuos baldus jums gali pasiulyt kiekvienas baldu salonas prekiaujantis lenkiskais baldais....na gal kam ir pasiseke su lenkiskais baldais,bet man jie visai nerimti schmoll.gif na ir cia tiktai mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neringyte @ 2007 02 12, 13:13)
na kiek perziurejau tai ju tikrai nepirkciau schmoll.gif siuos baldus jums gali pasiulyt kiekvienas baldu salonas prekiaujantis lenkiskais baldais....na gal kam ir pasiseke su lenkiskais baldais,bet man jie visai nerimti schmoll.gif na ir cia tiktai mano nuomone 4u.gif

na mes turim lenku gamybos isskleidziama lova, ja turim jau kazkur 7-8 metai ir esu visiskai patenkinta nes nei gobelenas labai nusiuro nei lova suluzo, nors miegam ant jos kas nakti, tai cia matyt kaip kam pasiseka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atalyja: 12 vasario 2007 - 16:43
Jooooo.

Et. net nenoriu nieko ir besakyti.... nu chebra 4u.gif ka jus perkate? Kruva lentu ar emocijas. Nei spalvu, nei dizaino, nei galu gale ergonomikos.....
Tai jau tikrai..... lenkai kaip visada "ant bangos". Bet pikta ne tai, kad lenkai nemoka gaminti, o tai, kad tokius baldus pardavineja uz kelis simtus Lt. Ir tada zmogus praranda vertes kainos pojuti. Cia kaip su Minedu.... bl. visi mato, kad nusidainuoja-o albumus perka. Nes nu negaila 30Lt ant prikolo. O normaliam albumui gaila.... geriau atsipompuoti fufeline kokybe ir klausytis. Taip ir su viskuom pas mus.... pragerti, prasvaistyti Akropolyje, Europoje ar kokiam kitam uzkampyje -negaila, o geram daigtui staiga pasidaro gaila ir ieskom kur pigai padeti uzpakali. Ir negana to dar surandam kruva pasiteisinimu, kad pigus daigtas NIEKUOM nesiskiria nuo firminio ir brangaus..... Nu ar ne juokinga.... thumbup.gif

Tikrai LG nekuom nesiskire nuo BOSE, Kaip Tauras nuo B&O ar Phisher...
Visam pasaulyje vieni idiotai- perka tokius brangius daigtus, kai Gariunai luzta nuo "tokiu paciu" tik trigubai pigesniu.... ir kaip cia taip gaunasi??? Yra labai geras Trampo posakis: kai neturejau pinigu-visur mokejau, kai pinigu atsirado-nebemoku niekur. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shuttle: 13 vasario 2007 - 13:27
[quote=Shuttle,2007 02 13, 13:20]Jooooo.

nesuprantu tokio sarkastisko pasisakymo, kas cia tokio kad paklausem kokia kokybe, as pvz nezinojau ar ten lenku ar ne lenku gamyba, o tai kad namie turim lenkiska sofa tikrai nemanau kad tai jau kazkas "nenormalaus". Buvo idomu tiesiog zinoti kokie tai baldai, ar verta juos pirkti i tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atalyja: 13 vasario 2007 - 17:10
Pasaulis spalvotas kiek žmoniu tiek nuomoniu wink.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andrej092: 14 vasario 2007 - 11:04
Klausykit, kas turit patirties, papasakokit kiek laiko veluoja baldus atvezti???Ar tai daznai buna man idomu???
Nu blyn doh.gif uzsisakem baldus, vasario 13 zadejo pristatyt, o ju dar nera, kiek skambinu, tiek maloniai atsiprasineja, neva tai dar ju neparveze is Suomijos...Mane jau baisiai pykdina mad.gif
Atsakyti
QUOTE(bzzz... @ 2007 02 20, 09:40)
Klausykit, kas turit patirties, papasakokit kiek laiko veluoja baldus atvezti???Ar tai daznai buna man idomu???
Nu blyn doh.gif uzsisakem baldus, vasario 13 zadejo pristatyt, o ju dar nera, kiek skambinu, tiek maloniai atsiprasineja, neva tai dar ju neparveze is Suomijos...Mane jau baisiai pykdina mad.gif

Spėju, kad dar kokį mėnesį vėluos, taip kad nusiramink ir atsipalaiduok smile.gif Kai vėluos du mėnesius, tada galėsi pradėt rūpintis.
Atsakyti
o gal kas darėsi Juodojo Alksnio baldus,bet ne odinius,bet gobeleninius.Įdomu kolkia to gobeleno kokybė?
Atsakyti
QUOTE(J23 @ 2007 02 20, 10:15)
Spėju, kad dar kokį mėnesį vėluos, taip kad nusiramink ir atsipalaiduok  smile.gif Kai vėluos du mėnesius, tada galėsi pradėt rūpintis.

Oho.... blink.gif dėkoju, paguodei... biggrin.gif
Atsakyti
Gal žinote baldininkus, kurie gamina bkokybiškus baldus ne iš plokščių, o iš medžio? Norim užsisakyti nestandartinių išmatavimų miegamojo lovą.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bzzz... @ 2007 02 20, 09:40)

tai tu nori baldus gaut per savaite laiko lotuliukas.gif o tai kai uzsisakynejai tuos baldus sutarti dave?per kiek laiko zadejo?dazniausiai baldus gamina ar pristato per menesi laiko smile.gif J23 gerai pasake kai nepristatys per 2men tada nerimauk mirksiukas.gif

QUOTE(vasar_a @ 2007 02 22, 20:34)
Gal žinote baldininkus, kurie gamina bkokybiškus baldus ne iš plokščių, o iš medžio? Norim užsisakyti nestandartinių išmatavimų miegamojo lovą.

zinau kad raudondvary yra firma kuri gamina nestandartinius baldu is medzio.na jei per pora dienu niekas nenurodys kokios firmeles pasiteirausiu as tos firmos tel.nr 4u.gif
Atsakyti