Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų parduotuvės

Tai visi tie Nemuno baldai, Skraja, Baldu rojus-ant vieno veido.... kalnai baldu ir visi ne kokie, neturi vaizdo, vienu zodziu:sedima dalis:) bet ne baldas:)
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2006 12 14, 15:03)
Sory uz antireklama, bet SBA parduoda Lietuvoj tai, ko nesiskisa i uzsieni... (info is patikimo shaltinio!!! cool.gif )
Kiek draugu yra bande is ten ka pirkt, tik is kokio trecio karto atveza elementariai nesuluzusi daikta  schmoll.gif

pries puse metu uzsisakem lova su ciuziniu, tai lyg kol kas normaliai, nekliba, neluzta. Dabar laukiam tokios mini sekcijos, tai nezinau kaip bus, jau veluoja kelias dienas.
Atsakyti
O kur Vilniuje yra tas italisku baldu salonas DOLCEZZE?
Atsakyti
De baldu rojaus ir SBA tikrai pritariu - absurdas kazkoks.. Gal kas ka nors girdejot apie ievutakas?? Ju svetaine www.ievutakas.lt Man visai nieko ten baldai pasirode, tik vat kaip su kokybe ir kaina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(l-aura @ 2007 02 06, 16:13)
De baldu rojaus ir SBA tikrai pritariu - absurdas kazkoks.. Gal kas ka nors girdejot apie ievutakas?? Ju svetaine www.ievutakas.lt  Man visai nieko ten baldai pasirode, tik vat kaip su kokybe ir kaina?  g.gif

Na internetiniam psl. man ju visi baldai irgi patiko, tai viena diena nusprendziau nuvaziuoti tuo adresu ir pasiziureti. Na tai jie randasi centre galima sakyti, vos ne vos suradau kur. Ten is Jonavos gatves, vaziuoti i virsu, netoli Undines. Tai ten kazkokie apgriuve namai, o tas ju numeriu pazymetasnamas tai isviso kazkoks negyvenamas namas blink.gif . Na tai likau nesupratusi ax.gif tada jiems pasiskambinau siaip paklausti, sakau kur butu galima atvaziuoti paziureti, tai jie sako mes tokio kaip ofiso neturime, na tai kazkaip man ir dingo noras kazka gamintis.
Atsakyti
Patarkite;) Kur gaminotes baldelius, ir kur parsiduoda padevėti atvežti baldai;) Vilniuje, Kaune..
Atsakyti
My Webpage

ten yra ju adresas, bet tai "uzdaras" salonas.... geriau is anksto pasiskambinti.
Taciau nepatoguma kompensuoja kaina...... 4u.gif mums tiko.
Atsakyti
QUOTE(Shuttle @ 2007 02 08, 00:30)
My Webpage

ten yra ju adresas, bet tai "uzdaras" salonas.... geriau is anksto pasiskambinti.
Taciau nepatoguma kompensuoja kaina...... 4u.gif  mums tiko.

O kaip suprast tą "uždaras"?
Atsakyti
QUOTE(J23 @ 2007 02 08, 01:48)

Na nezinau, bet savininkas ne visada ten buna. Tik jei susitaria architekte ar tisiogiai uzsakovas. Jie dar atsidarineja ir uzbaigtumas tik kokie 70%, bet del to ir kainos zmoniskos.... ytariu paskui bus kai su "Speku" smile.gif Tik paziureti g.gif
Atsakyti
QUOTE(J23 @ 2007 02 08, 00:48)

Tai visgi kaip su Ievos baldu kokybe? Stebuklo aisku nelaukiu, bet nesinori pirkti ketes maise....
Atsakyti
Kokie ievos.... kas per ievos? nieko nezinau>

nueik i www.doimoscityline.com.

tais baldais ir visokiais kitais prekiauja dolcezze...
Atsakyti
Sveiki, o gal kas pirkot kanors Kesto balduose http://www.kestobaldai.visiems.lt/

kainos labai padorios bet idomu kokia kokybe g.gif
Atsakyti