Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų parduotuvės

o kur Klaipėdoje randasi klaipėdos baldų parduotuvė? nes as nelabai dar pažystu klaipėdą. 4u.gif
Atsakyti
http://www.balduroju.../6/Default.aspx
aš tai va šitokio komplekto norėčia į saliona
Atsakyti
Braske24, spalvytė thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki visi galiu parekomenduoti gamintojus virtuves ir ivairiu korpusiniu baldu, patirtis rodo kad ju kainos ir kokybe visai nebloga 4u.gif mums jie gamino virtuves baldus viskas laikuir kaip ne keista jokiu problemu jei ka sudominau rasykit i privata. thumbup.gif
Atsakyti
Mes labai patenkinti svetaines baldais pirkome Juodajame alksnyje thumbup.gif aptarnavimas ir labai malonu kai atveza inesa ir dar ispakuoja bet pastato ten kur reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 01 23, 15:39)
Mes labai patenkinti svetaines baldais pirkome Juodajame alksnyje  thumbup.gif aptarnavimas ir labai malonu kai atveza inesa ir dar ispakuoja bet pastato ten kur reikia biggrin.gif

Aš taip pat už Juodajį alksnį thumbup.gif Ir baldų kokybė,ir aptarnavimas wub.gif O mes dar ir dovanų gavom:skėtį,saldainių ir odos priežiūros priemones mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(supermamytukas @ 2007 01 24, 17:38)
Aš taip pat už Juodajį alksnį thumbup.gif Ir baldų kokybė,ir aptarnavimas wub.gif O mes dar ir dovanų gavom:skėtį,saldainių ir odos priežiūros priemones mirksiukas.gif

gerai, kad tokie atsiliepimai, mes kaip tik sofą ruošiames iš jų užsisakyti. o kokie terminai pas juos?
Atsakyti
Mergaites, o kaip del MINIJOS BALDU ? Kokia ju kokybe, kas susidurete? Mane sudomino ju sofa-lova Gama1, bet idomu, kaip naudosis. g.gif
Atsakyti
Mums labai patiko italisku baldu salonas DOLCEZZE, pirkomes beveik viska, nuo baldu sau iki vaiko kambario :0 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shuttle @ 2007 02 01, 22:44)
Mums labai patiko italisku baldu salonas DOLCEZZE, pirkomes beveik viska, nuo baldu sau iki vaiko kambario :0 4u.gif

Čia turbūt ne Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(J23 @ 2007 02 02, 11:51)
Čia turbūt ne Vilniuje?

Vilniuje, jie neseniai atsidare, tai dar kainos zmoniskos.
internete man rodos yra ju puslapis....
Atsakyti
Vakar apžiūrėjom Nemuno baldų saloną, tai mums nepatiko schmoll.gif tiek visko daug prikrauta ir rinktis nėra iš ko.
Atsakyti