Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų parduotuvės

aptikau va tokia parduotuve, gal kuri ka apie ja girdejot?ar verta ten nuvaziuot?ar ne lenkiski cia baldeliai!? g.gif tevams labai tiktu tokia:sofa
tik uz 900 lt ar nebutu jinai vienkartine doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2006 11 15, 14:13)
SBA savo salonuose paliek broka, kuri atmeta uzsienio supirkejai...  blink.gif
(Cia tarp musu mergaiciu... rolleyes.gif )

o as kiek zinau tai i uzsieny gamina is kitu kokybiskesniu medziagu doh.gif
Atsakyti
SBA baldu kokybe tikrai labai prasta. buvom nusiziureje kataloge stala, bet kai pamatem ji parduotuveje, iskart atsisakem sio pirkinio - dazai puslem issoke, stiklo briaunos nuskaldytos ir t.t. kai pakalusem, ar visi tokie, pardaveja " nesuprato" kas mums nepatinka siame stale..
pries kelias dienas man i rankas pakliuvo JYSK katalogas, kuriame gana grazus baldai, o kainos stebetinai mazos. kazin kokia tu baldu kokybe? gal kam teko susipazint "is arciau"?
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2006 11 15, 22:10)
pries kelias dienas man i rankas pakliuvo JYSK katalogas, kuriame gana grazus baldai, o kainos stebetinai mazos. kazin kokia tu baldu kokybe? gal kam teko susipazint "is arciau"?

Nuotraukose viskas gražiau atrodo nei yra iš tikrųjų. Man tai jie labai nerimtai atrodo.

Gal kas nors turit patogią kėdę sėdėjimui prie kompiuterio? Kur pirkot?
Atsakyti
QUOTE(J23 @ 2006 11 17, 16:12)
Nuotraukose viskas gražiau atrodo nei yra iš tikrųjų. Man tai jie labai nerimtai atrodo.

Man JYSK baldai tai tikrai nekelia jokio pasitikėjimo. Aplamai tai dabar visur baldų kokybė schmoll.gif Viskas tik skubom ir apgraibom schmoll.gif
Atsakyti
JYSK baldų kokybė baisi.Komoda sulūžo po mėnesio.
Atsakyti
jo drinks_cheers.gif dėl JYSK - kazkada apžiūrinėjom mes juo stai dieve dieve... doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Peržiūrėjau šią temą ir neradau info bei atsiliepimų blush2.gif apie lovų gamintojus pagal individualų užsakymą.
Ieškome Vilniuje imonės, kuri sutiktu imtis lovos gamybos. Daugelis labiau specializuojasi virtuvės baldų gamyboje, kartais spintų ... serijinė gamyba irgi mums netinka.... g.gif
Ar galit ką patarti? unsure.gif
Atsakyti
Pabandyk ieskot ne firmu, o baldziu privaciu, per pazistamus. Nes tikrai yra kas daro lovas. Mes uzsakinejam dabar lova pas meistra, kuris dare mums virtuve ir spinta.
Atsakyti
QUOTE(pusadriana @ 2006 11 14, 19:46)
O gal galėtumėt ką nors papasakoti apie Optimata baldus? 4u.gif

Man sitie baldai patyyys nerealiausi bigsmile.gif issirinkau lova kurios noreciau va sita http://www.interjera...o...Id=1&id=108 , daugiau visai jokios nenoriu, bet kaina kandziojasi truputi. ilgai spiriojausi, sakiau kad ant ciuzinio miegosiu, kol sitos nenusipirksim... bet praejo metai bevei po remonto, o vis dar negalim sau leist lova su spinelem uz 3500lt.. unsure.gif verysad.gif tai dabar uzsisakom pas baldziu, nors ji man aisku ne taip patinka...

Bet gal kada nors. O kokybe tai superine tikrai tu baldu.
Atsakyti
QUOTE(J23 @ 2006 11 17, 16:12)

Labai labai bijojom pirkti, nes ta parda panaši į sandėlį kažkokį doh.gif Is Tomas filips pirkom labai gerą odos imitaciją thumbup.gif Tik bravo, galiu pasakyt, patogu, linguoja, šuo ant jos šokinėja tfu tfu tfu jokios žymelės biggrin.gif Puikiai vazineja ant kilimo, o patogu, ne tas žodis, krėslas thumbup.gif
ten buvo keli pasirinkimai, pirkom didžiausią
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 26 lapkričio 2006 - 01:50
o man tai miegamojo lovos graziausios Nakts Mebeles, ten kai pamaciau, tai praejus daug pardziu visos kitos jau negrazios...tai laukiu nesulaukiu kol atves smile.gif
Atsakyti