Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Ačiū už pagyrimus ir palaikymą. Tikiuosi kada nors išmoksiu daryt ką nors panašaus į jūsiškius 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(northstar @ 2013 06 03, 15:14)
Tortu grozis  wub.gif As vel su klausimu, klausiau tortu temoje bet gal ne toje temoje  doh.gif Apdengus torta su mase kuo pritvirtinti plokscius ornamentus ar raides? Gal ir juokingas klausimas, bet as niekad mase torto nedengus, noreciau pabandyti  blush2.gif

patepus su vandenuku kuo puikiausiai prilimpa smile.gif
Atsakyti
Nevute, nerealu!!! ne tortai, o meno kuriniai:) gaila ir valgyti tokius smile.gif
Bite Maja, jusu peledziukas 10 balu! labai grazus ir kiti tortukai, bet peledziukas atrodo tuoj aki mirktels:)
Atsakyti
Bite Majaa, gražūs tortukai 4u.gif
nevute, tikri šedevrai bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
bite maja, Nevute wub.gif wub.gif labai grazu smile.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras mano zuikučiui 4u.gif

Visi tortai nerealus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 06 03, 10:04)
Ausys is zelatinos-pudros mases,dar kisau pagaliukus i apacia,tai jos tvirtos buvo.Tik jau vezt,tai nepatariu  biggrin.gif pati veziau i sventes vieta,tai avarini isikaliau ir  letai  lotuliukas.gif

thumbup.gif As tai dariau ir is mases ir is biskvitu...bet ir tos ir kitos torto viduje suminkstejo ir nulinko... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos. Įdėsiu ir aš vieną tortą savo. Sūnelio gimtadienio proga. Cipciuko medutis, figūrėlės iš pastiliažo.
user posted image

user posted image
Atsakyti
aciu dar karta visoms wub.gif

bite maja - nu peledziukas koks fainuolis, labai labai wub.gif , ir su traukinukais lb patiko, saunuole 4u.gif

irgi patiko su vezliukais, lb grazu 4u.gif

kai db taip karsta ir tvanku, kartais detaliu nereikia niekuom tepti ir taip prilimpa prie mases lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos gal zinot kaip padaromas papuosimas toks kad kaip korys?

https://www.facebook.com/#!/photo.php?f...e=3&theater
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2013 06 03, 20:14)
Sveikos. Įdėsiu ir aš vieną tortą savo.

labai grazu bigsmile.gif

QUOTE(agente25 @ 2013 06 03, 20:46)
Sveikos gal zinot kaip padaromas papuosimas toks kad kaip korys?

sokoladas liejamas ant burbulines pleveles
Atsakyti
o kaip aciu as taip ir galvojau:) man beproto grazu sis papuosimas:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agente25: 03 birželio 2013 - 21:10