Ačiū už pagyrimus ir palaikymą. Tikiuosi kada nors išmoksiu daryt ką nors panašaus į jūsiškius .
QUOTE(northstar @ 2013 06 03, 15:14)
Tortu grozis As vel su klausimu, klausiau tortu temoje bet gal ne toje temoje Apdengus torta su mase kuo pritvirtinti plokscius ornamentus ar raides? Gal ir juokingas klausimas, bet as niekad mase torto nedengus, noreciau pabandyti
patepus su vandenuku kuo puikiausiai prilimpa
Nevute, nerealu!!! ne tortai, o meno kuriniai:) gaila ir valgyti tokius
Bite Maja, jusu peledziukas 10 balu! labai grazus ir kiti tortukai, bet peledziukas atrodo tuoj aki mirktels:)
Bite Maja, jusu peledziukas 10 balu! labai grazus ir kiti tortukai, bet peledziukas atrodo tuoj aki mirktels:)
Bite Majaa, gražūs tortukai
nevute, tikri šedevrai
nevute, tikri šedevrai
bite maja, Nevute labai grazu
Ačiū už pagyras mano zuikučiui
Visi tortai nerealus
Visi tortai nerealus
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 06 03, 10:04)
Ausys is zelatinos-pudros mases,dar kisau pagaliukus i apacia,tai jos tvirtos buvo.Tik jau vezt,tai nepatariu pati veziau i sventes vieta,tai avarini isikaliau ir letai
As tai dariau ir is mases ir is biskvitu...bet ir tos ir kitos torto viduje suminkstejo ir nulinko...
Sveikos. Įdėsiu ir aš vieną tortą savo. Sūnelio gimtadienio proga. Cipciuko medutis, figūrėlės iš pastiliažo.
aciu dar karta visoms
bite maja - nu peledziukas koks fainuolis, labai labai , ir su traukinukais lb patiko, saunuole
irgi patiko su vezliukais, lb grazu
kai db taip karsta ir tvanku, kartais detaliu nereikia niekuom tepti ir taip prilimpa prie mases
bite maja - nu peledziukas koks fainuolis, labai labai , ir su traukinukais lb patiko, saunuole
irgi patiko su vezliukais, lb grazu
kai db taip karsta ir tvanku, kartais detaliu nereikia niekuom tepti ir taip prilimpa prie mases
Sveikos gal zinot kaip padaromas papuosimas toks kad kaip korys?
https://www.facebook.com/#!/photo.php?f...e=3&theater
https://www.facebook.com/#!/photo.php?f...e=3&theater
QUOTE(viliuosi @ 2013 06 03, 20:14)
Sveikos. Įdėsiu ir aš vieną tortą savo.
labai grazu
QUOTE(agente25 @ 2013 06 03, 20:46)
Sveikos gal zinot kaip padaromas papuosimas toks kad kaip korys?
sokoladas liejamas ant burbulines pleveles