Aciu, mergaites, uz ivertinima, palaikyma ir padrasinima.
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 07 10, 22:57)
as vakar dariau 70 popsu, tai juodau uzsiknisau su to baltu sokoladu dariau ik 7 ryto
O kokį baltą šokoladą naudojate? Nu man su juodu šokoladu viskas gerai, bet su baltu.. toks jis klampus, kad net neiškeliu popsiuko įmerkus į jį, taip ir lieka tame šokolade Geriausiu atveju tik padekoruoju su baltu ant viršaus.
Mergaites..jogurtini tortuka uztenka aptepti sviestiniu kremuku po mase ar reikia triukus su biskvitais daryt? (justeles ir tt)
QUOTE(Ulitka @ 2013 07 11, 10:46)
Mergaites..jogurtini tortuka uztenka aptepti sviestiniu kremuku po mase ar reikia triukus su biskvitais daryt? (justeles ir tt)
jei tortas su biskvitais,tai nereikia jokiu triuku,jei tortas vien jogurtinis,tada patogiau butu ji apjuosti biskvitu
Norejau paklausti, jeigu torta aptepsiu rududu+ maskarpone kremu, ar galima dengti cukraus mase po siuo kremu.Dekui
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 07 11, 10:59)
jei tortas su biskvitais,tai nereikia jokiu triuku,jei tortas vien jogurtinis,tada patogiau butu ji apjuosti biskvitu
taip , su biskvitais- ACIU
QUOTE(mette @ 2013 07 11, 11:10)
Norejau paklausti, jeigu torta aptepsiu rududu+ maskarpone kremu, ar galima dengti cukraus mase po siuo kremu.Dekui
dengti galima,bet vaizdas tikrai netenkins
erikiuxxx ir kitos mergaites, kurios darot popsiukus/tortinukus, ar nebandet su aisingu aplieti? sakiau jau pati bandysiu, bet vis iki to reikalo niekaip nedaeinu jei kuri bandet, pasidalinkit patirtimi
aciu uz grazius atsiliepimus apie mano vilko torta
QUOTE(okmantes @ 2013 07 11, 15:07)
erikiuxxx ir kitos mergaites, kurios darot popsiukus/tortinukus, ar nebandet su aisingu aplieti? sakiau jau pati bandysiu, bet vis iki to reikalo niekaip nedaeinu jei kuri bandet, pasidalinkit patirtimi
As bandziau..man nepavyko..labai negraziai atrode.Gal konsistencijos tinkamos neparinkau.Bet jus pabandykite ... gal viskas jums gerai bus)