Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Aciu, mergaites, uz ivertinima, palaikyma ir padrasinima. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 07 10, 22:57)
as vakar dariau 70 popsu, tai juodau uzsiknisau su to baltu sokoladu doh.gif  dariau ik 7 ryto doh.gif

O kokį baltą šokoladą naudojate? Nu man su juodu šokoladu viskas gerai, bet su baltu.. toks jis klampus, kad net neiškeliu popsiuko įmerkus į jį, taip ir lieka tame šokolade doh.gif Geriausiu atveju tik padekoruoju su baltu ant viršaus.
Atsakyti
Mergaites..jogurtini tortuka uztenka aptepti sviestiniu kremuku po mase ar reikia triukus smile.gif su biskvitais daryt? smile.gif (justeles ir tt)
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2013 07 11, 10:46)
Mergaites..jogurtini tortuka  uztenka aptepti sviestiniu kremuku po mase ar reikia triukus  smile.gif su biskvitais  daryt? smile.gif (justeles ir tt)

jei tortas su biskvitais,tai nereikia jokiu triuku,jei tortas vien jogurtinis,tada patogiau butu ji apjuosti biskvitu
Atsakyti
Norejau paklausti, jeigu torta aptepsiu rududu+ maskarpone kremu, ar galima dengti cukraus mase po siuo kremu.Dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 07 11, 10:59)
jei tortas su biskvitais,tai nereikia jokiu triuku,jei tortas vien jogurtinis,tada patogiau butu ji apjuosti biskvitu

taip , su biskvitais- ACIU 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mette @ 2013 07 11, 11:10)
Norejau paklausti, jeigu torta aptepsiu rududu+ maskarpone kremu, ar galima dengti cukraus mase po siuo kremu.Dekui smile.gif

dengti galima,bet vaizdas tikrai netenkins smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 11 liepos 2013 - 11:59
erikiuxxx ir kitos mergaites, kurios darot popsiukus/tortinukus, ar nebandet su aisingu aplieti? sakiau jau pati bandysiu, bet vis iki to reikalo niekaip nedaeinu smile.gif jei kuri bandet, pasidalinkit patirtimi 4u.gif
aciu uz grazius atsiliepimus apie mano vilko torta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo okmantes: 11 liepos 2013 - 14:08
QUOTE(okmantes @ 2013 07 11, 15:07)
erikiuxxx ir kitos mergaites, kurios darot popsiukus/tortinukus, ar nebandet su aisingu aplieti? sakiau jau pati bandysiu, bet vis iki to reikalo niekaip nedaeinu  smile.gif jei kuri bandet, pasidalinkit patirtimi  4u.gif
aciu uz grazius atsiliepimus apie mano vilko torta  4u.gif

As bandziau..man nepavyko..labai negraziai atrode.Gal konsistencijos tinkamos neparinkau.Bet jus pabandykite ... gal viskas jums gerai bus) 4u.gif
Atsakyti
Laba, mamytes gal kuri is vilnieciu kepejeliu gali pagelbeti reikia pirmadienio vakarui tortuko ir graziai puostu keksiuku 5-meciui, labai lauksiu pasiulymu i az. Didelis dekiu 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti