Aciu visoms uz pagyras varguoliui Varguolis, nes vargau su juo.. jau buvau numacius katastrofa as su juo Bet gavos
O jau vysnia kokia
QUOTE(dome @ 2013 06 03, 08:13)
Noriu paklausti is ko ausytes? nelinko,nebuvo problemu? As esu dariusi tai kiek vargau...
Ausys is zelatinos-pudros mases,dar kisau pagaliukus i apacia,tai jos tvirtos buvo.Tik jau vezt,tai nepatariu pati veziau i sventes vieta,tai avarini isikaliau ir letai
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 06 03, 11:04)
Ausys is zelatinos-pudros mases,dar kisau pagaliukus i apacia,tai jos tvirtos buvo.Tik jau vezt,tai nepatariu pati veziau i sventes vieta,tai avarini isikaliau ir letai
Labai prašau patarimo Noriu ant šokoladu dengto tortuko užtupdyti kelias pastilažines figūrėles. Kada man tai daryti, ar tik užliejus šokoladą, kad kartu apstingtų ir laikytųsi, ar kai šokoladas jau sustingęs paklijuoti kuom nors?
kokia VYYYYYSNIA ir kaip toki apdengima padaryt??? man jauciu misija neimanona
kai pabus saldytuve ir sukietes glaistas, pasitepkit figureles apacia sokolado likuciu ir tupdykit ant torto.
QUOTE(AIRA @ 2013 06 03, 12:37)
Labai prašau patarimo Noriu ant šokoladu dengto tortuko užtupdyti kelias pastilažines figūrėles. Kada man tai daryti, ar tik užliejus šokoladą, kad kartu apstingtų ir laikytųsi, ar kai šokoladas jau sustingęs paklijuoti kuom nors?
kai pabus saldytuve ir sukietes glaistas, pasitepkit figureles apacia sokolado likuciu ir tupdykit ant torto.
Wow Nevutes vysnia nu jo, tokia apdengti tai reikia dideliu gabumu tureti Is pirmo zvilgnio mano akys apgautos buvo, atrode kaip spindinti vysnia, tik paskui ta ale kableli balta iziurejau
Erdve, sauniai berniuko padirbeta, maniskiai irgi noriai ta mano plastelina minko, neatsiginu:)
Keila, be zodziu, tobula
O-RE-AR kiskutis laaabai mielas
Olesta, profas, puikus paradas, su obels sakom
Saules Zuikuti, Angry birdas tobulas, tas baaaltas tuos lapelius is pastilazo darete?
Rakele, varguolis, bet darbo daug ideta
Likta, Garbanele
Atnesu saviskius, gaila visai netobuli Nors palyginus su mano pirmuoju, puostu ziema, tai oi patobuleta
Maskaponė su persikais, slapia beze, pastilazas, 2,5kg. Zolyte baisi, reikes mokintis ja set
Jogurtinis su bananais ir persikais, nesveriau.
Maskapone su persikais, 2,7kg.
Tortukai dvynukams. Braskinis su sokoladu ir varskinis su bananais, po 2kg.
Ir vel maskapone su persikais, pastilazas, 3,1kg. Gerai nepasidenge, bet jau nezinojau nei kaip ta skyle lipdyt Patarkit ka tokiais atvejais darote
Erdve, sauniai berniuko padirbeta, maniskiai irgi noriai ta mano plastelina minko, neatsiginu:)
Keila, be zodziu, tobula
O-RE-AR kiskutis laaabai mielas
Olesta, profas, puikus paradas, su obels sakom
Saules Zuikuti, Angry birdas tobulas, tas baaaltas tuos lapelius is pastilazo darete?
Rakele, varguolis, bet darbo daug ideta
Likta, Garbanele
Atnesu saviskius, gaila visai netobuli Nors palyginus su mano pirmuoju, puostu ziema, tai oi patobuleta
Maskaponė su persikais, slapia beze, pastilazas, 2,5kg. Zolyte baisi, reikes mokintis ja set
Jogurtinis su bananais ir persikais, nesveriau.
Maskapone su persikais, 2,7kg.
Tortukai dvynukams. Braskinis su sokoladu ir varskinis su bananais, po 2kg.
Ir vel maskapone su persikais, pastilazas, 3,1kg. Gerai nepasidenge, bet jau nezinojau nei kaip ta skyle lipdyt Patarkit ka tokiais atvejais darote
Aciu labai uz komplimentus vysniai nera ji tobula, kitoj pusej yra turputi patrukineja bet kaip pirmam kartui tai visai nieko
Likusieji praeitos savaites tortai
Likusieji praeitos savaites tortai
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 06 03, 14:19)
tuos lapelius is pastilazo darete?
taip,is pastilazo dengimui viska darau
man tai grazus tortukai.peledziukas labai patiko
QUOTE(Nevute @ 2013 06 03, 14:39)
Tortu grozis As vel su klausimu, klausiau tortu temoje bet gal ne toje temoje Apdengus torta su mase kuo pritvirtinti plokscius ornamentus ar raides? Gal ir juokingas klausimas, bet as niekad mase torto nedengus, noreciau pabandyti
KEILA,Saunuole is Didziosios raides .Ilgai nedejai,bet kai pasirodei,truksta zodziu . Baltas su juodu tortukas nerealus .ir visi kiti super
Nevute,Jus naujoji mano favorite .darbeliai be priekaistu
Nevute,Jus naujoji mano favorite .darbeliai be priekaistu