Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Aciu visoms uz pagyras varguoliui 4u.gif Varguolis, nes vargau su juo.. jau buvau numacius katastrofa as su juo doh.gif biggrin.gif Bet gavos thumbup.gif

O jau vysnia kokia wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 06 01, 21:20)

Sokoladinis su vysniom 3,8kg

Noriu paklausti is ko ausytes? nelinko,nebuvo problemu? As esu dariusi tai kiek vargau...
Atsakyti
QUOTE(dome @ 2013 06 03, 08:13)
Noriu paklausti is ko ausytes? nelinko,nebuvo problemu? As esu dariusi tai kiek vargau...

Ausys is zelatinos-pudros mases,dar kisau pagaliukus i apacia,tai jos tvirtos buvo.Tik jau vezt,tai nepatariu biggrin.gif pati veziau i sventes vieta,tai avarini isikaliau ir letai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 06 03, 11:04)
Ausys is zelatinos-pudros mases,dar kisau pagaliukus i apacia,tai jos tvirtos buvo.Tik jau vezt,tai nepatariu  biggrin.gif pati veziau i sventes vieta,tai avarini isikaliau ir  letai  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labai prašau patarimo 4u.gif Noriu ant šokoladu dengto tortuko užtupdyti kelias pastilažines figūrėles. Kada man tai daryti, ar tik užliejus šokoladą, kad kartu apstingtų ir laikytųsi, ar kai šokoladas jau sustingęs paklijuoti kuom nors?
Atsakyti
kokia VYYYYYSNIA bigsmile.gif wub.gif ir kaip toki apdengima padaryt??? man jauciu misija neimanona doh.gif biggrin.gif

QUOTE(AIRA @ 2013 06 03, 12:37)
Labai prašau patarimo 4u.gif  Noriu ant šokoladu dengto tortuko užtupdyti kelias pastilažines figūrėles. Kada man tai daryti, ar tik užliejus šokoladą, kad kartu apstingtų ir laikytųsi, ar kai šokoladas jau sustingęs paklijuoti kuom nors?

kai pabus saldytuve ir sukietes glaistas, pasitepkit figureles apacia sokolado likuciu ir tupdykit ant torto.

Atsakyti
Wow Nevutes vysnia bigsmile.gif nu jo, tokia apdengti tai reikia dideliu gabumu tureti 4u.gif Is pirmo zvilgnio mano akys apgautos buvo, atrode kaip spindinti vysnia, tik paskui ta ale kableli balta iziurejau biggrin.gif
Erdve, sauniai berniuko padirbeta, maniskiai irgi noriai ta mano plastelina minko, neatsiginu:)
Keila, be zodziu, tobula wub.gif
O-RE-AR kiskutis laaabai mielas wub.gif
Olesta, profas, puikus paradas, su obels sakom wub.gif
Saules Zuikuti, Angry birdas tobulas, tas baaaltas wub.gif tuos lapelius is pastilazo darete? 4u.gif
Rakele, varguolis, bet darbo daug ideta 4u.gif
Likta, Garbanele 4u.gif

Atnesu saviskius, gaila visai netobuli schmoll.gif Nors palyginus su mano pirmuoju, puostu ziema, tai oi patobuleta smile.gif
user posted image
user posted image
Maskaponė su persikais, slapia beze, pastilazas, 2,5kg. Zolyte baisi, reikes mokintis ja set 4u.gif

user posted image
Jogurtinis su bananais ir persikais, nesveriau.

user posted image
Maskapone su persikais, 2,7kg.

user posted image
Tortukai dvynukams. Braskinis su sokoladu ir varskinis su bananais, po 2kg.

user posted image
Ir vel maskapone su persikais, pastilazas, 3,1kg. Gerai nepasidenge, bet jau nezinojau nei kaip ta skyle lipdyt blush2.gif Patarkit ka tokiais atvejais darote 4u.gif

Atsakyti
Aciu labai uz komplimentus vysniai smile.gif nera ji tobula, kitoj pusej yra turputi patrukineja smile.gif bet kaip pirmam kartui tai visai nieko blush2.gif

Likusieji praeitos savaites tortai smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nevute, fantastika wub.gif
pirktine mase naudojat?
Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 06 03, 14:19)
tuos lapelius is pastilazo darete? 4u.gif

taip,is pastilazo dengimui viska darau

man tai grazus tortukai.peledziukas labai patiko

QUOTE(Nevute @ 2013 06 03, 14:39)

wub.gif
Atsakyti
Tortu grozis wub.gif As vel su klausimu, klausiau tortu temoje bet gal ne toje temoje doh.gif Apdengus torta su mase kuo pritvirtinti plokscius ornamentus ar raides? Gal ir juokingas klausimas, bet as niekad mase torto nedengus, noreciau pabandyti blush2.gif
Atsakyti
KEILA,Saunuole is Didziosios raides 4u.gif .Ilgai nedejai,bet kai pasirodei,truksta zodziu wub.gif wub.gif wub.gif . Baltas su juodu tortukas nerealus 4u.gif .ir visi kiti super wink.gif
Nevute,Jus naujoji mano favorite wub.gif .darbeliai be priekaistu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti