Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Turiu klausimėlį, sakykit jei padarysiu beze kremą. o puošiu juo tik kitą dieną, ar jam nieko nenutiks, nesukietės jis? 4u.gif
Atsakyti
Olesta,tikra super moteris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 07 05, 21:07)
Aciu
Te juodi tai siulai juodi biggrin.gif

nu ir sumislyk taip protingai thumbup.gif bigsmile.gif aš jau visus konditerijos puslapius išnaršiau, galvoju kuokeliai, bet nieko panašaus neradau. Atrodo super smile.gif
Papildyta:
OLESTA, pasakėt žuvelei norą??? biggrin.gif labai super žuvis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2013 07 06, 15:35)
Turiu klausimėlį, sakykit jei padarysiu beze kremą. o puošiu juo tik kitą dieną, ar jam nieko nenutiks, nesukietės jis? 4u.gif

Maiselyje gal ir nesukietes,bet del ramybes geriau atraskit ta pusvalandi jos gamybai ir puoskit is karto mirksiukas.gif
Atsakyti
Olesta bigsmile.gif bigsmile.gif koooooks grozis wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano dar keli tortukai

Krikstynu
Vysninis su aguonom, rafaello, 5kg

user posted image

Ir keksiukai, cake popsai prie sito krikstynu torto (popsiukai truputi per anksti nufotkinti, atrodo kaip rudi. Sustingo sokoladas, pabalo)

user posted image

I vestuves tortas:
Turtingas kavos, 3kg

user posted image

Ir, mano mazosios gimtadienio tortukas. Rytoj valgysim smile.gif
Vysninis/karamelinis, 3,1kg

user posted image
Atsakyti
Mingailiuk, puikus darbai wub.gif wub.gif

Sveikinimai dukrytei 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 07 06, 21:45)
Mingailiuk, puikus darbai  wub.gif  wub.gif

Sveikinimai dukrytei  4u.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

Aciu ax.gif
Atsakyti
Ulitka,jusu morenginis laaabai apetitnai atrodo 4u.gif 4u.gif
Mingailiux-nepakartojama ! Visi isskirtinai dailus 4u.gif O tai tie juodi siulai suvilgyti kokioj zelatinoj ar taip paprastai ir stovi?? g.gif ax.gif
SZ 4u.gif 4u.gif Labiausiai istrigo rudas su kaspinu ir meskuciais wub.gif 4u.gif
Ramune v.tiek meskuciu prilipdyt bigsmile.gif ! oho thumbup.gif thumbup.gif O ir vaivorykste labai grazi ,cia is kokio filmuko ar siaip? blush2.gif
Olesta- zuvis thumbup.gif su kuo toki perlamutrini blizgesi isgavote?
Atsakyti
QUOTE(umedyte @ 2013 07 06, 22:28)
Mingailiux-nepakartojama ! Visi isskirtinai dailus  4u.gif O tai tie juodi siulai  suvilgyti kokioj zelatinoj ar taip paprastai ir stovi?? g.gif  ax.gif

Niekur nemirkyta. Stori juodi siulai ir viskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mingailiux: 06 liepos 2013 - 22:06
užsiminkiau norimos spalvos masę, o tada visą tortą pertepiau auksinėmis dust dulkėmis su amaretu 4u.gif per menka žuvelė mano norui išpildyti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 07 06, 20:40)

Super super visi tortukai thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Didziausi sveikinimai, su dukrytes gimtadieniu !!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O ko tie, popsai pabalo g.gif
Atsakyti