Turiu klausimėlį, sakykit jei padarysiu beze kremą. o puošiu juo tik kitą dieną, ar jam nieko nenutiks, nesukietės jis?
Olesta,tikra super moteris
QUOTE(Mingailiux @ 2013 07 05, 21:07)
nu ir sumislyk taip protingai aš jau visus konditerijos puslapius išnaršiau, galvoju kuokeliai, bet nieko panašaus neradau. Atrodo super
Papildyta:
OLESTA, pasakėt žuvelei norą??? labai super žuvis
QUOTE(inore @ 2013 07 06, 15:35)
Turiu klausimėlį, sakykit jei padarysiu beze kremą. o puošiu juo tik kitą dieną, ar jam nieko nenutiks, nesukietės jis?
Maiselyje gal ir nesukietes,bet del ramybes geriau atraskit ta pusvalandi jos gamybai ir puoskit is karto
Olesta koooooks grozis
Mano dar keli tortukai
Krikstynu
Vysninis su aguonom, rafaello, 5kg
Ir keksiukai, cake popsai prie sito krikstynu torto (popsiukai truputi per anksti nufotkinti, atrodo kaip rudi. Sustingo sokoladas, pabalo)
I vestuves tortas:
Turtingas kavos, 3kg
Ir, mano mazosios gimtadienio tortukas. Rytoj valgysim
Vysninis/karamelinis, 3,1kg
Krikstynu
Vysninis su aguonom, rafaello, 5kg
Ir keksiukai, cake popsai prie sito krikstynu torto (popsiukai truputi per anksti nufotkinti, atrodo kaip rudi. Sustingo sokoladas, pabalo)
I vestuves tortas:
Turtingas kavos, 3kg
Ir, mano mazosios gimtadienio tortukas. Rytoj valgysim
Vysninis/karamelinis, 3,1kg
Mingailiuk, puikus darbai
Sveikinimai dukrytei
Sveikinimai dukrytei
QUOTE(Rakelė @ 2013 07 06, 21:45)
Aciu
Ulitka,jusu morenginis laaabai apetitnai atrodo
Mingailiux-nepakartojama ! Visi isskirtinai dailus O tai tie juodi siulai suvilgyti kokioj zelatinoj ar taip paprastai ir stovi??
SZ Labiausiai istrigo rudas su kaspinu ir meskuciais
Ramune v.tiek meskuciu prilipdyt ! oho O ir vaivorykste labai grazi ,cia is kokio filmuko ar siaip?
Olesta- zuvis su kuo toki perlamutrini blizgesi isgavote?
Mingailiux-nepakartojama ! Visi isskirtinai dailus O tai tie juodi siulai suvilgyti kokioj zelatinoj ar taip paprastai ir stovi??
SZ Labiausiai istrigo rudas su kaspinu ir meskuciais
Ramune v.tiek meskuciu prilipdyt ! oho O ir vaivorykste labai grazi ,cia is kokio filmuko ar siaip?
Olesta- zuvis su kuo toki perlamutrini blizgesi isgavote?
QUOTE(umedyte @ 2013 07 06, 22:28)
Niekur nemirkyta. Stori juodi siulai ir viskas
užsiminkiau norimos spalvos masę, o tada visą tortą pertepiau auksinėmis dust dulkėmis su amaretu per menka žuvelė mano norui išpildyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 07 06, 20:40)
Super super visi tortukai
Didziausi sveikinimai, su dukrytes gimtadieniu !!!
O ko tie, popsai pabalo