Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(erikiuxxx @ 2013 07 02, 21:30)
ACIUKAS 4u.gif
Klausimuko nesupratau verysad.gif  blush2.gif
Nenaudojau jokio vandenuko nei degtines ax.gif o jej buna ant mases krachmolo, nuvalau su NAUJA indu kempinele mirksiukas.gif

Supratau, to ir klausiau wink.gif Reikės ir man tokį variantą išbandyti, ačiū. Nes aš be vandens krakmolo nepašalindavau, o man tas blyzgesys nuo vandens nepatinka.

Dar toks klausimukas kas galit patarti ar gali kas nors gražaus gautis iš 2-3kg dviaukščio apatinio vyšninis-karamelinis ir viršutinio medutis tortų? Apsiėmiau ant savo galvos doh.gif Kokio diametro biskvitus reiktų daryti, kad pataikyt į šį svorį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 02 liepos 2013 - 23:05
Krikštynų tortukas. Karamelinis, beveik 3 kg.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2013 07 02, 23:43)
Supratau, to ir klausiau wink.gif Reikės ir man tokį variantą išbandyti, ačiū. Nes aš be vandens krakmolo nepašalindavau, o man tas blyzgesys nuo vandens nepatinka.
Dar toks klausimukas kas galit patarti ar gali kas nors gražaus gautis iš 2-3kg dviaukščio apatinio vyšninis-karamelinis ir viršutinio medutis tortų? Apsiėmiau ant savo galvos doh.gif Kokio diametro biskvitus reiktų daryti, kad pataikyt į šį svorį?

biggrin.gif va cia man lietuviai patinka biggrin.gif gerai kad nepaprase 1kg dviaukscio smile.gif buvo man jusiskis variantas smile.gif bet iskart paprotinau kad naminiai tortai ne maximiniai ir svoriai ju visai kiti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2013 07 02, 22:43)

Kelis sykius esu valiusi figureles, tai sudegtine geriau, greiciau isdziuna, o pati tortuka tik su kempinele, ir visada imu kiekvienam tortukui nauja, nes greit krachmolo prilenda smile.gif

o man reiktu 4kg. dvieju aukstu, ir tai bijau kad netilpsiu i si svori doh.gif
Atsakyti
elentari,grazus tortukas

----------
man 2a.gaunasi apie 4kg(24/16cm)
2kg,tai turbut butu koks 18cm +keksiukas biggrin.gif
3kg gal 20/12-14cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 07 02, 23:25)
biggrin.gif va cia man lietuviai patinka biggrin.gif gerai kad nepaprase 1kg dviaukscio smile.gif buvo man jusiskis variantas smile.gif bet iskart paprotinau kad naminiai tortai ne maximiniai ir svoriai ju visai kiti schmoll.gif

Tai iš pradžių ir mes kalbėjom kad reikia dviejų dviaukščių svoris 4-6kg, galvoju gerai po 4-6kg kaip tik, Bet kai vėliau jau sakau pasitkslinsiu dar dėl svorio išsiaiškinom, kad du dviaukščius (tarp kitko iš pradžių užsisakė triaukšči7 tu paciu svoriu) po 2-3kg biggrin.gif Beje, tai turi užtekti 50-čiai žmonių. Ekslkliuzyvinis užsakymas bigsmile.gif Na bent jau vitamino c pasigaminau thumbup.gif

Tai paaiškinau žmogui kiek žmonėms reikia g tortuko, kad sk iriasi parduotuviniai.Įdomu ar ką pakeis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 02 liepos 2013 - 23:49
QUOTE(*Linele* @ 2013 07 02, 23:45)
Tai iš pradžių ir mes kalbėjom kad reikia dviejų  dviaukščių svoris 4-6kg, galvoju gerai po 4-6kg kaip tik, Bet kai vėliau jau sakau pasitkslinsiu dar dėl svorio  išsiaiškinom, kad du dviaukščius (tarp kitko iš pradžių užsisakė triaukšči7 tu paciu svoriu) po 2-3kg biggrin.gif Ir ką daryt biggrin.gif Beje, tai turi užtekti 50-čiai žmonių. Ekslkliuzyvinis užsakymas  bigsmile.gif

Tai paaiškinau žmogui kiek žmonėms reikia g tortuko, kad skiriasi parduotuviniai.

Tai jūs ir pasakykite, arba bus du vienaaukščiai po 2-3 kg, arba du dviaukščiai po 4-5 kg 4u.gif

Zuikuti, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2013 07 02, 12:11)
Labas. Gal kas galit pagelbėti ir įmesti conversiukų iškarpą?  4u.gif  Nekomentuojamoje temoje man neatidaro nuorodos.

Ten temoje , jau pasalinta is rusu saito nuorodos verysad.gif
tai prasaom video ziureti smile.gif http://www.youtube.c...h?v=kY-jKqyKynU
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 07 02, 23:44)
elentari,grazus tortukas

----------
man 2a.gaunasi apie 4kg(24/16cm)
2kg,tai turbut butu koks 18cm +keksiukas biggrin.gif
3kg gal 20/12-14cm  smile.gif

antras variantas labai geras biggrin.gif thumbup.gif
Ačiū už variantus, gal trečiu teks pasinaudot smile.gif
Atsakyti
Erikiux torto sonai grazus, net silpna darosi karsta.gif
Mingailiux naujos raideles labai simpatiskos 4u.gif
Visu mergaiciu puikus darbai wub.gif
Atsakyti
Liucija, man abu variantai gražūs , jei angeliukas pastilažo, netgi gal gražesnis su juo 4u.gif šonai labai gražiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 07 02, 16:15)

dar vienas 3,200 kg., pastilazas dengimui, forma 22cm.

QUOTE(Elentari @ 2013 07 02, 22:47)
Krikštynų tortukas. Karamelinis, beveik 3 kg.

Labai jaukūs ir mieli - kiekvienas savotiškas, bet savaip jaukus drinks_cheers.gif
Atsakyti