Kaip jus cia graziai tortus puosiate As vis galvoju kaip saviski papuosti, klausiau tortu temoje apie apdengima, jau radau kad pries dedant mase reikia aptepti sviestiniu kremu O gal butu lengviau papuosti sokoladine grietinele? Bandysiu kazka, bet bijau sugadinti
QUOTE(emiga @ 2013 06 02, 12:46)
Na ,pagyrimas As toki irgi esu dengus,bet man ta maistine plevele ant virsaus vistiek susiglamzo ir matosi atsiskyrus,tai jei imanoma ,reikes treniruotis.
Apie kokia maistine plevele kalbi?
Aciu LIKTA
RAKELE,kad puikus darbai o kodel varguolis?
aciu mergaites
likta - tu del juodos spalvos ? man zinok lb jis grazus buvo, man tokia alia klasika ( o mamai patiko kaip papuosta, tik irgi vestuvems sako nelabai juoda )
Papildyta:
taip, pries dengiant mase, reikia sviestiniu apspakliuoti.
del grietineles, tai ziurekit ar nebus lb karsta ir jei ja puosit reik suktis lb greit, nes prades skysteti ir nesigaus papuosimai
likta - tu del juodos spalvos ? man zinok lb jis grazus buvo, man tokia alia klasika ( o mamai patiko kaip papuosta, tik irgi vestuvems sako nelabai juoda )
Papildyta:
QUOTE(northstar @ 2013 06 02, 19:30)
Kaip jus cia graziai tortus puosiate As vis galvoju kaip saviski papuosti, klausiau tortu temoje apie apdengima, jau radau kad pries dedant mase reikia aptepti sviestiniu kremu O gal butu lengviau papuosti sokoladine grietinele? Bandysiu kazka, bet bijau sugadinti
del grietineles, tai ziurekit ar nebus lb karsta ir jei ja puosit reik suktis lb greit, nes prades skysteti ir nesigaus papuosimai
Parodau savo astuonmecio sunaus kuryba pievos pagrindas - tinginys kadangi darem sau ir is karto valgem, tai sviestiniu netepiau, todel musu pieva gavosi naturaliai gumbuota ideja buvo - parkas pats lipde suoliukus, fontana, "sodino" gelytes
[attachmentid=228686]
Tingini valgem vaiku dienos proga, o tecio dienos proga kepiau keliu tortu mix'a, pavadinkime ji gineso morenginiu :)Mano tetis turi dvi dukras, kurios jau isskrido is namu - tai drugeliai bei keturis anukus - varliukscius
[attachmentid=228684]
[attachmentid=228685]
[attachmentid=228686]
Tingini valgem vaiku dienos proga, o tecio dienos proga kepiau keliu tortu mix'a, pavadinkime ji gineso morenginiu :)Mano tetis turi dvi dukras, kurios jau isskrido is namu - tai drugeliai bei keturis anukus - varliukscius
[attachmentid=228684]
[attachmentid=228685]
QUOTE(*Keila* @ 2013 06 02, 20:46)
Papildyta:
Labai aciu uz patarima Taip ir buvo, kol puosiau buvo gerai, laiku pabaigiau
paskui jau pradejo skystet.
QUOTE(likta @ 2013 06 01, 19:10)
dailutis
QUOTE(*Keila* @ 2013 06 01, 20:30)
su tais ornamentais kaip grazu!
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 06 01, 22:20)
QUOTE(Rakelė @ 2013 06 02, 14:09)
Atnesu savo šio ryto varguoli
kodel varguolis?
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 06 02, 17:47)
ant dovanu popieriaus.Jei apvalus,tai po padeklu dar padekliuka uzdedu,bet jei ne ,tai man nepriimtina tiesiai ant to dovaninio torta deti.
Pvz. kur zuikutis,kas po juo?
QUOTE(emiga @ 2013 06 02, 20:01)
ant dovanu popieriaus.Jei apvalus,tai po padeklu dar padekliuka uzdedu,bet jei ne ,tai man nepriimtina tiesiai ant to dovaninio torta deti.
Tik tas pats popierius.Jei deciau,tai nebent kepimo popieriu po apacia,bet tikrai ne plevele.O tai kaip pjaustyt tada?juk labai nepatogu
Erdve mamai auga padejejas tortu puosimui
*Keila* su rastais labai dailus, tik raudoni bateliai uzkliuvo, jie taip turejo but kad ziuri i skirtingus sonus?
Rakelė varguolis isejo dailus
O-RE-AR zuikis
Garbanelele
Olesta su obelu ziedais
*saules_zuikutis* geros atostogos
Keli mano
*Keila* su rastais labai dailus, tik raudoni bateliai uzkliuvo, jie taip turejo but kad ziuri i skirtingus sonus?
Rakelė varguolis isejo dailus
O-RE-AR zuikis
Garbanelele
Olesta su obelu ziedais
*saules_zuikutis* geros atostogos
Keli mano
QUOTE(Nevute @ 2013 06 02, 23:01)
vysnaite kokia!
---------
biski nevisai i tema,bet skaitau viena tokia tema 2009metu,tai juokas sueme net'' mano tortas ir liko saldytuve,puosiau gyvom gelem.butu papuoses saldu stala,nes nei jaunuju,nei pulko nebuvo su gyvom,net keistai atrode siais laikais,tos is pudros nulipintos''
Kiek daug gražių tortukų
kokia nuostrabi vyšnaitė
kokia nuostrabi vyšnaitė
QUOTE(Nevute @ 2013 06 02, 23:01)
Erdve mamai auga padejejas tortu puosimui
viskas su jais gerai, gal ne taip nusifotkino, ziuri jie kaip turi ziureti
tavo vysnaite nuostabi