Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Kaip jus cia graziai tortus puosiate 4u.gif wub.gif As vis galvoju kaip saviski papuosti, klausiau tortu temoje apie apdengima, jau radau kad pries dedant mase reikia aptepti sviestiniu kremu ax.gif O gal butu lengviau papuosti sokoladine grietinele? Bandysiu kazka, bet bijau sugadinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emiga @ 2013 06 02, 12:46)
Na ,pagyrimas  smile.gif As toki irgi esu dengus,bet man ta maistine plevele ant virsaus vistiek susiglamzo ir matosi atsiskyrus,tai jei imanoma ,reikes treniruotis. smile.gif

Apie kokia maistine plevele kalbi? g.gif

Aciu LIKTA 4u.gif

RAKELE,kad puikus darbai bigsmile.gif o kodel varguolis?
Atsakyti
aciu mergaites 4u.gif
likta - tu del juodos spalvos ? man zinok lb jis grazus buvo, man tokia alia klasika biggrin.gif ( o mamai patiko kaip papuosta, tik irgi vestuvems sako nelabai juoda biggrin.gif )
Papildyta:
QUOTE(northstar @ 2013 06 02, 19:30)
Kaip jus cia graziai tortus puosiate  4u.gif  wub.gif As vis galvoju kaip saviski papuosti, klausiau tortu temoje apie apdengima, jau radau kad pries dedant mase reikia aptepti sviestiniu kremu  ax.gif O gal butu lengviau papuosti sokoladine grietinele? Bandysiu kazka, bet bijau sugadinti  blush2.gif

taip, pries dengiant mase, reikia sviestiniu apspakliuoti.
del grietineles, tai ziurekit ar nebus lb karsta ir jei ja puosit reik suktis lb greit, nes prades skysteti ir nesigaus papuosimai mirksiukas.gif
Atsakyti
Parodau savo astuonmecio sunaus kuryba smile.gif pievos pagrindas - tinginys smile.gif kadangi darem sau ir is karto valgem, tai sviestiniu netepiau, todel musu pieva gavosi naturaliai gumbuota smile.gif ideja buvo - parkas smile.gif pats lipde suoliukus, fontana, "sodino" gelytes smile.gif
[attachmentid=228686]
Tingini valgem vaiku dienos proga, o tecio dienos proga kepiau keliu tortu mix'a, pavadinkime ji gineso morenginiu :)Mano tetis turi dvi dukras, kurios jau isskrido is namu - tai drugeliai bei keturis anukus - varliukscius biggrin.gif
[attachmentid=228684]
[attachmentid=228685]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erdve: 02 birželio 2013 - 19:58
QUOTE(*Keila* @ 2013 06 02, 20:46)
Papildyta:

taip, pries dengiant mase, reikia sviestiniu apspakliuoti.
del grietineles, tai ziurekit ar nebus lb karsta ir jei ja puosit reik suktis lb greit, nes prades skysteti ir nesigaus papuosimai mirksiukas.gif

Labai aciu uz patarima 4u.gif Taip ir buvo, kol puosiau buvo gerai, laiku pabaigiau
karsta.gif paskui jau pradejo skystet.
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2013 06 01, 19:10)

dailutis

QUOTE(*Keila* @ 2013 06 01, 20:30)

su tais ornamentais kaip grazu!

QUOTE(O-RE-AR @ 2013 06 01, 22:20)

ziuriu kepures ispopuliarejo thumbup.gif

QUOTE(Rakelė @ 2013 06 02, 14:09)
Atnesu savo šio ryto varguoli  doh.gif

kodel varguolis?
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 06 02, 17:47)
Apie kokia maistine plevele kalbi?  g.gif

ant dovanu popieriaus.Jei apvalus,tai po padeklu dar padekliuka uzdedu,bet jei ne ,tai man nepriimtina tiesiai ant to dovaninio torta deti.
Pvz. kur zuikutis,kas po juo?
Atsakyti
QUOTE(emiga @ 2013 06 02, 20:01)
ant dovanu popieriaus.Jei apvalus,tai po padeklu dar padekliuka uzdedu,bet jei ne ,tai man nepriimtina tiesiai ant to dovaninio torta deti.
Pvz. kur zuikutis,kas po juo?

Tik tas pats popierius.Jei deciau,tai nebent kepimo popieriu po apacia,bet tikrai ne plevele.O tai kaip pjaustyt tada?juk labai nepatogu ax.gif
Atsakyti
Erdve mamai auga padejejas tortu puosimui 4u.gif
*Keila* su rastais labai dailus, tik raudoni bateliai uzkliuvo, jie taip turejo but kad ziuri i skirtingus sonus? smile.gif
Rakelė varguolis isejo dailus thumbup.gif
O-RE-AR zuikis wub.gif
Garbanelele thumbup.gif
Olesta su obelu ziedais wub.gif wub.gif
*saules_zuikutis* geros atostogos biggrin.gif

Keli mano

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2013 06 02, 23:01)

vysnaite kokia! bigsmile.gif

---------
biski nevisai i tema,bet skaitau viena tokia tema 2009metu,tai juokas sueme net'' mano tortas ir liko saldytuve,puosiau gyvom gelem.butu papuoses saldu stala,nes nei jaunuju,nei pulko nebuvo su gyvom,net keistai atrode siais laikais,tos is pudros nulipintos'' smile.gif
Atsakyti
Kiek daug gražių tortukų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
kokia nuostrabi vyšnaitė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2013 06 02, 23:01)
Erdve mamai auga padejejas tortu puosimui  4u.gif
*Keila* su rastais labai dailus, tik raudoni bateliai uzkliuvo, jie taip turejo but kad ziuri i skirtingus sonus? smile.gif

viskas su jais gerai, gal ne taip nusifotkino, ziuri jie kaip turi ziureti lotuliukas.gif

tavo vysnaite nuostabi wub.gif
Atsakyti