Nu ir gražuolių pridėjot
mergičkos,gelbėkit,padėkit kas turite patirties su kond paveiksleliais..... kuo dar juos priklijuoti,nes plaktos grietineles nebeturiu vienakart bandziau su grietine-tai pasiraukšlėjo jis man
kokie grožiai čia sudėi toli man iki jūsų merginos...
labai patiko visi Olestos vestuviniai tortukai taip pat Ramunės.v
ir dar daug kių kurie čia pasirodė
o aš vis neatrandu tortų dengimo masės kuri man patiktų... Apdengiau tortą, lyg visai nieko išėjo ir buvo proga palyginti jį su kitu tortuku šventėje. Anas tortukas taip pat buvo dengtas mase, bet ji pjovėsi kuo gražiausiai, tokia minkštutė, lyg tąsi buvo. dar ir paragavau, tai pasakyčiau, kad ir skonis labai geras jos. o vat maniškė, pjaunant lūžinėjo, žodžiu nepatiko man ji, reikės ieškotis naujos masės dengimui sakau gal ana buvo iš saldainių( tų zefyriukų) daryta, kad tokia paklusni ir labiau tąsi?
labai patiko visi Olestos vestuviniai tortukai taip pat Ramunės.v
ir dar daug kių kurie čia pasirodė
o aš vis neatrandu tortų dengimo masės kuri man patiktų... Apdengiau tortą, lyg visai nieko išėjo ir buvo proga palyginti jį su kitu tortuku šventėje. Anas tortukas taip pat buvo dengtas mase, bet ji pjovėsi kuo gražiausiai, tokia minkštutė, lyg tąsi buvo. dar ir paragavau, tai pasakyčiau, kad ir skonis labai geras jos. o vat maniškė, pjaunant lūžinėjo, žodžiu nepatiko man ji, reikės ieškotis naujos masės dengimui sakau gal ana buvo iš saldainių( tų zefyriukų) daryta, kad tokia paklusni ir labiau tąsi?
Visu merginu tortai be isimties grazus
ikeliu savo "sedevra" sunenui tortas vadinasi " SU LAIVAIS"
[attachmentid=229100]
ikeliu savo "sedevra" sunenui tortas vadinasi " SU LAIVAIS"
[attachmentid=229100]
liktos,dianos geles pasakiskos
kitu meskuciai, laiveliai ... grazus
kitu meskuciai, laiveliai ... grazus
Kokiu jus cia nuostabiu torto prigaminusios. Gal kuri netoliese Birzu gyvenat? Mes ten po keliu menesiu svesime vestuves ir labai sunkiai sekasi surasti, is ko uzsakyti torta Visi sako, kad bus problemu su transportavimu...
erikiuxx, žavūs popsiukaj
Olesta, koks įspūdingas antrasis vestuvinis nors gražūs visi
sannioks, gražus tikrai
simisimi84, pasakiškas
Ingridasir, vaikiški labai žavūs
Ramune v., visi be išimties nuostabūs
Dianaaa, vestuvinis labai gražus
Olesta, koks įspūdingas antrasis vestuvinis nors gražūs visi
sannioks, gražus tikrai
simisimi84, pasakiškas
Ingridasir, vaikiški labai žavūs
Ramune v., visi be išimties nuostabūs
Dianaaa, vestuvinis labai gražus
Toks jausmas,kad Makvynas kaip ir Kempiniukas nesenstantys atrodo praeina ju banga ir vel islenda
Saunus tortas, Mingailiux:)
Saunus tortas, Mingailiux:)