Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Nu ir gražuolių pridėjot bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mergičkos,gelbėkit,padėkit 4u.gif kas turite patirties su kond paveiksleliais..... kuo dar juos priklijuoti,nes plaktos grietineles nebeturiu verysad.gif vienakart bandziau su grietine-tai pasiraukšlėjo jis man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 06 29, 21:53)
Nu ir gražuolių pridėjot  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
kokie grožiai čia sudėi wub.gif toli man iki jūsų merginos... blush2.gif
labai patiko visi Olestos vestuviniai tortukai wub.gif wub.gif taip pat Ramunės.v wub.gif

ir dar daug kių kurie čia pasirodė thumbup.gif

o aš vis neatrandu tortų dengimo masės kuri man patiktų... Apdengiau tortą, lyg visai nieko išėjo ir buvo proga palyginti jį su kitu tortuku šventėje. Anas tortukas taip pat buvo dengtas mase, bet ji pjovėsi kuo gražiausiai, tokia minkštutė, lyg tąsi buvo. dar ir paragavau, tai pasakyčiau, kad ir skonis labai geras jos. o vat maniškė, pjaunant lūžinėjo, žodžiu nepatiko man ji, reikės ieškotis naujos masės dengimui g.gif sakau gal ana buvo iš saldainių( tų zefyriukų) daryta, kad tokia paklusni ir labiau tąsi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fainika: 30 birželio 2013 - 08:39
As irgi nepalieku sitos temos,stengiuosi viska perskaityti
user posted image
user posted image
Atsakyti
Visu merginu tortai be isimties grazus smile.gif
ikeliu savo "sedevra" sunenui smile.gif tortas vadinasi " SU LAIVAIS" biggrin.gif
[attachmentid=229100]
Atsakyti
liktos,dianos geles pasakiskos
kitu meskuciai, laiveliai ... grazus smile.gif
Atsakyti
Kokiu jus cia nuostabiu torto prigaminusios. Gal kuri netoliese Birzu gyvenat? Mes ten po keliu menesiu svesime vestuves ir labai sunkiai sekasi surasti, is ko uzsakyti torta doh.gif Visi sako, kad bus problemu su transportavimu...
Atsakyti
erikiuxx, žavūs popsiukaj bigsmile.gif
Olesta, koks įspūdingas antrasis vestuvinis wub.gif nors gražūs visi 4u.gif
sannioks, gražus tikrai 4u.gif
simisimi84, pasakiškas bigsmile.gif wub.gif
Ingridasir, vaikiški labai žavūs wub.gif
Ramune v., visi be išimties nuostabūs 4u.gif
Dianaaa, vestuvinis labai gražus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sannioks @ 2013 06 29, 11:26)
Mano rankdarbelis, labai didziujuos situo, man paciai kolkas pats paciausias darbas,

YRa kuo didžiuotis, labia gražu. 4u.gif
Atsakyti
Maskarpone su persikais

user posted image
Atsakyti
Toks jausmas,kad Makvynas kaip ir Kempiniukas nesenstantys smile.gif atrodo praeina ju banga ir vel islenda smile.gif
Saunus tortas, Mingailiux:)
Atsakyti