Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 06 26, 15:48)
Rasa,grazus tortukas,o tas blizgesys jam tinka biggrin.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Mingailiux @ 2013 06 27, 09:19)

Nuostabus tortukai wub.gif pirmo irgi labai grazi spalva, turbut ukrainietiskais dazet ?
patiko naujos tavo raides, gal gali parodyti kaip atrodo formeles ?
Papildyta:
QUOTE(guziukas @ 2013 06 27, 13:16)
Sveikos,

sakykit o kaip daryt torta BOKALA ALAUS ? blush2.gif tiesiog apvalu ir det mase aplink,o virsus gali but tarkim slapia beze?

Gal yra nuoroda kokia g.gif

Man neteko matyti jokiu nuorodu del bokalo, tik backos esu maciusi smile.gif
bet nieko ten baisaus, tiesiog daryk 16cm plocio ir auksta, o virsui tiktu slapia beze, ar gretinele, ar baltas ganasas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 06 27, 15:48)

Man neteko matyti jokiu nuorodu del bokalo, tik backos esu maciusi smile.gif
bet nieko ten baisaus,  tiesiog daryk 16cm plocio ir auksta, o virsui tiktu slapia beze, ar gretinele, ar baltas ganasas ax.gif

na taip ir maniau,svarbu kad uztektu visiems norintiems,nes valgytoju nemazai bus doh.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guziukas: 27 birželio 2013 - 14:52
QUOTE(guziukas @ 2013 06 27, 14:52)
na taip ir maniau,svarbu kad uztektu visiems norintiems,nes valgytoju nemazai bus doh.gif

Aciu 4u.gif

Tai gal tada daryk 18cm., bet aukstis turetu buti apie 15cm., bus tada apie 3,5kg.

===================

Gal kas patars 4u.gif
Kas yra dare tortuka formos pagalves, gal galit patarti kokio diametro daryti, kad iseitu apie 3kg. ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 27 birželio 2013 - 15:12
Gal kuri žinot kur galima marshmallow saldainių rasti vienspalvių, arba bent dvispalvių? Parduotuvės užverstos saldainukais iš 4 spalvų. Yra dar balti chamallow saldainiai, bet jų sudėtis kitokia, todėl, manau, kad jie ne itin tinka torto dengimui.
Atsakyti
QUOTE(Garbanelele @ 2013 06 27, 15:17)
Gal kuri žinot kur galima marshmallow saldainių rasti vienspalvių, arba bent dvispalvių? Parduotuvės užverstos saldainukais iš 4 spalvų. Yra dar balti chamallow saldainiai, bet jų sudėtis kitokia, todėl, manau, kad jie ne itin tinka torto dengimui.

IKI parduotuvese yra roziniai ir balti vienoj pakuotej, maiselis rozinis nupiesti vaikuciai tongue.gif pakuote 300gr, nors buna ir mazesniu
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 06 26, 20:09)
Toks irankis pastilazui islyginti puikiai tinka,o kremo kazkaip nebandziau smile.gif

O su kuo lyginate kremą, jei ne paslaptis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2013 06 27, 19:51)

Su tokia mentele http://www.gerduva.l...ine-mentele-371 arba peiliu http://www.balticdec...amp;item_id=189
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2013 06 27, 17:51)

Peiliu arba tokia plastmasine mentele turiu,nors ji tik aplyginu pries dziubuodama smile.gif
Atsakyti
Vakar Vilniaus Akropolio maximoj pirkau BBQMallows baltus saldainius. vakar dariau mase, tai atrodo gavosi,nors tikraji varianta zinosiu siandien vakare kai bandysiu uzdengti torta smile.gif
Atsakyti
keli nesikartojantys ax.gif
napaleonas su spanguolem
user posted image
karaliskas
user posted image
varskinis su persikais
user posted image
vysninis karamelinis/varskinis su persikais
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 28 birželio 2013 - 14:49
QUOTE(Mingailiux @ 2013 06 27, 08:19)
Pasirodau su keliais tortukais

labai labai grazus tortukai smile.gif kokiais dazais dazyta beze? man irgi patiko raides smile.gif as vis ieskau kokias isigyti. turiu tokias kaip saules zuikutis naudoja, bet pas mane tokios "kudos" gaunasi. jau kelinta karta pakartosiu klausima :kokio dydzio raides naudojat? 4u.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 06 28, 13:48)
keli nesikartojantys  ax.gif

nu kaip grazu... smile.gif kur perkat balionelius?jau kelinta karta matau ant tortuku, o pirkti neesu uzmacius ax.gif kuo apdzibuoti baltai/melynu tortuku krasteliai smile.gif ? koks cia tortas "karaliskas"? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo okmantes: 28 birželio 2013 - 15:30
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 06 28, 14:48)

pirmas ir paskutinis labai nuostabus ! thumbup.gif ir su drugeliais labi mielas wub.gif

Okmantes balionelius paziurek parduotuvese prie balionu, ar balionu sali pasidomek, tai jie puikus. O viena syki nupirkau is kiosko prie gatves kiniskus, o gal tik man brokas papuole, tai plysta, negalima nei vieno pripusti sad.gif o pakelyje ju net 50 vnt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 28 birželio 2013 - 15:46