Merginos, kaip manote, ar toks įrankis būtų tinkamas torto šonams, apteptiems kremu, lyginti?
Ir pasidalinkite patirtimi, kokius konditerinius švirkštus naudojate
QUOTE(Märchen @ 2013 06 26, 15:39)
Merginos, kaip manote, ar toks įrankis būtų tinkamas torto šonams, apteptiems kremu, lyginti?
Ir pasidalinkite patirtimi, kokius konditerinius švirkštus naudojate
Ir pasidalinkite patirtimi, kokius konditerinius švirkštus naudojate
Toks irankis pastilazui islyginti puikiai tinka,o kremo kazkaip nebandziau
As naudoju tik antgalius ir storesnius maiselius,svirkstai numesti sonan
kokias konservuotas kriauses naudojat kad skanios butu?
tortai pasakiski ir blizgūs, ir matiniai
QUOTE(ramune.v @ 2013 06 26, 18:57)
kokias konservuotas kriauses naudojat kad skanios butu?
Kažkada čia buvo rekomenduotos LORADO konservuotos kriaušės, juodose skardinėse, yra maximose, tai aš jas kiek reikėjo tiek naudojau, bet man nepasirodė jos ypatingai skanios.. gal kad nesu kriaušių mėgėja
Mingailiux.... ne tortai , o pasaka!!!Labai-labai
Pirmo torto kokia grazi spalvaaaaaaaaaaaaa....
Pirmo torto kokia grazi spalvaaaaaaaaaaaaa....
Kokio dydzio reikia uzsatatyti fotkes, dedant per radikal.ru, kad mazesnes gautusi. Nelabai noriu po n kartu delioti i foruma kol atrasiu kas ir kaip. Man kazko per dideles padaro. Nergi kiekviena karta tuos nustatymus keitalioti reikia?
Ulitka, aciu
Ulitka, aciu
QUOTE(Mingailiux @ 2013 06 27, 10:31)
Kokio dydzio reikia uzsatatyti fotkes, dedant per radikal.ru,
Taip, per dideles padaro, reikia nustatyt mazdaug 500x375.
QUOTE(Ulitka @ 2013 06 27, 10:56)
Taip, per dideles padaro, reikia nustatyt mazdaug 500x375.
Bet tai kaskart rankiniu budu ir nustatineti? Kazkaip noretu greiciau viska. Reikes laiko turinti pasianalizuoti kas ten per nuatymai. Jei imu is FB nuoroda, tai irgi dideli paveiksliuka meta. O noris kuo greiciau sukelti, kad maziau knistis prie tokiu dalyku
Merginos, gal kas žinot ar darant beze (ir tikrą ir šlapią) kiaušinio baltymas pakankamai perkaista, kad jau būtų galima nebesirūpinti dėl salmonelių?
Sveikos,
sakykit o kaip daryt torta BOKALA ALAUS ? tiesiog apvalu ir det mase aplink,o virsus gali but tarkim slapia beze?
Gal yra nuoroda kokia
sakykit o kaip daryt torta BOKALA ALAUS ? tiesiog apvalu ir det mase aplink,o virsus gali but tarkim slapia beze?
Gal yra nuoroda kokia