Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

O turtingas kavos kaip atlaiko karscius,pvz.vestuvese ar kaip reikia kur nors gabenti?? ax.gif nes dabar tortuose,kuriuose dedasi zelatina,tai ji irgi nelabai ka gelbeja-kol saldytuve,viskas puiku,pastovi kambario t 1 ir daugiau valandu baliaus metu ir isminksteja ziauriai,beveik ko neteka.... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 06 26, 08:02)
Nu merginos, skaiciau skaiciau ir nesusilaikiau. Nu koks skirtumas ar lauke karsta ar salta. Padarytas tortas treciadieni ar ketvirtadieni (vienos dienos skirtumas). Gi tortas padarytas anksciau tai stoves saldytuve, tai kaip jis gali surugti per karscius? Juk saldytuve ta pati temperatura. Ziurekite grietineles garantija ir viskas. O genda tai jei per vestuves prastovi para laiko per karscius ant stalo. Tik ne saldytuve  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

As nesuprantu kam per karscius vestuviu ( ar kitos sventes metu) laikyti torta ant stalo.Juk pries pjaustant galima atnesti ir visi spes pasigrozeti,bet tada nereiktu keikti kepejos ir nerizikuot sveciu sveikata po baliaus smile.gif Atiduodant pasakyciau klientam,o jau kaip padarys -ju bedos ax.gif
Mesa,duona irgi sudziusta ,susiraitoja netgi,tai argi laikys pusdieni iki sventes? juk niekas tokiu ne paziuret nenores doh.gif
Atsakyti
O jūs apdengtus tortus laikot šaldytuve? "Neprakaituoja", kai išimate? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 06 26, 10:55)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

As nesuprantu kam per karscius vestuviu ( ar kitos sventes metu) laikyti torta ant stalo.Juk pries pjaustant galima atnesti ir visi spes pasigrozeti,bet tada nereiktu keikti kepejos ir nerizikuot sveciu sveikata po baliaus  smile.gif Atiduodant pasakyciau klientam,o jau kaip padarys -ju bedos ax.gif
Mesa,duona irgi sudziusta ,susiraitoja netgi,tai argi laikys pusdieni iki sventes? juk niekas tokiu ne paziuret nenores doh.gif


Tai kad dauguma tu sodybu ar kitu sventes vietu, neturi saldytuvu kuriuose tilptu tortai, bent jau pas mus tokia situacija tragiska.

Keliu saviskius

Kreivoki puodeliai smile.gif

user posted image

mergvakario tortas

user posted image

Kempynskius

user posted image

Keikiau vel violetinius dazus, rozes igavo kitokia spalva..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2013 06 26, 09:35)
O jūs apdengtus tortus laikot šaldytuve? "Neprakaituoja", kai išimate? unsure.gif

Uzdekite kartono lapa ant saldytuvo sieneles-tikrai padeda smile.gif

QUOTE(Nevute @ 2013 06 26, 09:39)
Tai kad dauguma tu sodybu ar kitu sventes vietu, neturi saldytuvu kuriuose tilptu tortai, bent jau pas mus tokia situacija tragiska.


Tortai nuostabus ir ta violetine grazi spalva 4u.gif
Tai tokios sodybos nepritaikytos sventems biggrin.gif Ka jos nei saldytuvu alui saldyt neturi? i toki ikisciau ir viskas.mes kavinej kai sventem,tai is karto pasakiau,kad tortam reiks vietos saldytuve,tai gerimus kitur salde,o viena saldytuvuka uzleido tortam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 06 26, 12:07)
Uzdekite kartono lapa ant saldytuvo sieneles-tikrai padeda  smile.gif


Apie kartoną žinau. Bandžiau net su dėžute dėti, bet visvien išėmus man masė atidrėksta, lipni pasidaro. Tenka drėgmės surinkėją jungti, kad pradžiūtų.

Darysiu tortą su juodom detalėm. Noriu valandai ar porai valandų prieš atidavimą į šaldytuvą įdėti ir bijau, kad juoda masė nepasileistų ir baltos nenudažytų doh.gif
Atsakyti
nevute,labai grazu
Atsakyti
Nevute, ar pirkote juodą masę, ar pati darėte? Kaip tik vakar bandžiau juodą masę išgauti, tai net neįsivaizduoju, kiek ten tų dažų reikia prikrauti.. Gavosi pilka, kiek murzinai pilka, belieka tik kiek „padažyti ant viršaus doh.gif Beje, tortukai pasakiški wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2013 06 26, 06:47)
O man atrodo, kad snikersas ir juodas miškas genda lygiai taip pat kaip rafaelo, nes sudėty tas pats kremas iš grietinėlės, kuri ir yra didžiausias rizikos faktorius. Gal tik snikersas formą geriau išlaiko, tvirtesnis yra.

As atvirkciai , i snikeri dedu tik viena sluoksni grietineles, o 2 sviestinio/rududu mirksiukas.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 06 26, 07:25)
plius juodajam miske yra vysnios,kurios labiausiai reaguoja su karsciu
grazus tortukai

Niekada nenaudoju svieziu ar saldytu uogu, kurie greit pradeda gesti , o ipac vasara, Nauduoju tik konservotus ir dar jos mirkau vysniu likeri(zagares) ir taip pat biskvitus sulaistau is kompoto su likeriu 1*1, nauduoju tik parduotuvinius vokiskus kompotus, tai likeris gerai uzkonservoja ir neduoda gesti mirksiukas.gif
na, ir man asmeniskai daug skaniau nei su saldytais (isbandziau viena syk, ir daugiau nenuoriu smile.gif))

QUOTE(gummy bear @ 2013 06 26, 10:35)
O jūs apdengtus tortus laikot šaldytuve? "Neprakaituoja", kai išimate? unsure.gif

Man per du metus, nei vienas dar nedreko unsure.gif tfu tfu tfu gal kad nakti darau, kai nera taip karsta g.gif




Nevute tortai nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
prakaituoja tie tortai , tik išimtas iš šaldytuvo tortas , kai +30 iškarto rasoja, kondensuojasi ore esanti drėgmė , per didelis temperatūrų skirtumas ir nieko čia nepadarysi, užtenka išnešti į lauką fotkint , tortas iškarto šlapias unsure.gif

iš šaldytuvo išsiėmiau matinį , kol suvaikščiojau va kas gavos biggrin.gif , atgal į šaldytuva , vėl matinis, kieme +27 doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasa_zyk: 26 birželio 2013 - 13:36
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 06 26, 14:32)
prakaituoja tie tortai , tik išimtas iš šaldytuvo tortas , kai +30 iškarto rasoja, kondensuojasi ore esanti drėgmė , per didelis temperatūrų skirtumas ir nieko čia nepadarysi,  užtenka išnešti į lauką fotkint , tortas iškarto šlapias  unsure.gif

iš šaldytuvo išsiėmiau  matinį , kol suvaikščiojau va kas gavos  biggrin.gif , atgal į šaldytuva ,  vėl matinis, kieme +27  doh.gif


Uztai kaip graziai blizga lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Rasa,grazus tortukas,o tas blizgesys jam tinka biggrin.gif
Atsakyti