Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(jumakavec @ 2013 06 25, 15:24)
Sveikos, merginos

Turiu skubų klausimėlį...Ar galima rafaelo torta susitept trčiadienį, ketvirtadienį papuošt, o valgyti šeštadienį? Nepages? g.gif

Nerizikuociau siltais orais.
Atsakyti
SZ, obuolio puselės kaip tikros, o drakoniukas tai mielumo įsikūnijimas thumbup.gif
Mingailiux, labai gražūs krikštynų 4u.gif
erikiuxx, su dobiliukais koks gražus wub.gif
Papildyta:
Senai kėliau savo tortukus, tad pasirodau ko prilipdžiau smile.gif
2kg snikerso
user posted image

3kg snikerso
user posted image

2kg snikerso
user posted image

4kg snikerso
user posted image

3kg rafaeolo
user posted image
3kg rafaeolo
user posted image

3kg snikerso
user posted image

3kg
user posted image

user posted image

3,2kg(idėja Mingailiuko)
user posted image


Papildyta:
Ir du paprastučiai valgomi po 3kg. varškės su braškėmis
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 06 24, 19:39)


thumbup.gif

QUOTE(Ulitka @ 2013 06 24, 21:10)

labai faunas bokalas wub.gif

QUOTE(jumakavec @ 2013 06 25, 14:24)
Sveikos, merginos

Turiu skubų klausimėlį...Ar galima rafaelo torta susitept trčiadienį, ketvirtadienį papuošt, o valgyti šeštadienį? Nepages? g.gif

Nerizikociau, as tai vasara visiems siulau tik snikeri, arba juoda miska

QUOTE(O-RE-AR @ 2013 06 25, 21:04)

thumbup.gif wub.gif

QUOTE(feminell'a @ 2013 06 25, 21:21)

Oho , kiek tortuku thumbup.gif wub.gif



as dar viena uzsilikusi parodysiu , nematyto man filmuko Bernad mieskiukas mirksiukas.gif http://megastar.in.u...s/vid=04ebbab60

user posted image
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 06 25, 22:46)
labai faunas bokalas wub.gif
Nerizikociau, as tai vasara visiems siulau tik snikeri, arba juoda miska


O man atrodo, kad snikersas ir juodas miškas genda lygiai taip pat kaip rafaelo, nes sudėty tas pats kremas iš grietinėlės, kuri ir yra didžiausias rizikos faktorius. Gal tik snikersas formą geriau išlaiko, tvirtesnis yra.
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2013 06 26, 07:47)
O man atrodo, kad snikersas ir juodas miškas genda lygiai taip pat kaip rafaelo, nes sudėty tas pats kremas iš grietinėlės, kuri ir yra didžiausias rizikos faktorius. Gal tik snikersas formą geriau išlaiko, tvirtesnis yra.

plius juodajam miske yra vysnios,kurios labiausiai reaguoja su karsciu


grazus tortukai
Atsakyti
Na tarkim, šiandien sutepu tortą grietinėle ir vyšniomis, ryt papuošiu ir penktadienį valgom, jis neatlaikytų būdamas visą laiką šaldytuve? blink.gif Niekur nevežčiau, šis skirtas namų vartojimui.
Atsakyti
Atlaikys 4u.gif Visada taip darau namų vartojimui ir visada būna super smile.gif Čia daugiau rizika jei reikia kažkur gabenti, arba tortas per visą šventę stovi šiltoje patalpoje, o šiaip pastovėjęs tortukas kur kas skanesnis nei ką tik pagamintas tongue.gif
Atsakyti
Tikrai atlaikys Varona Ivanovna
Atsakyti
Na aš irgi visada taip darydavau, tik dabar kažkaip susimąsčiau dėl tos diskusijos apie karštį..
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Vasarą didžiausia rizika ir yra pervežimas ir laikymas saulės atokaitoje pusdienį laukiant kada bus suvalgytas. O jei tortas ramiai tupi šaldytuve tai jam vienodai ar už lango + 30 ar - 30 mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dailele: 26 birželio 2013 - 08:00
Nu merginos, skaiciau skaiciau ir nesusilaikiau. Nu koks skirtumas ar lauke karsta ar salta. Padarytas tortas treciadieni ar ketvirtadieni (vienos dienos skirtumas). Gi tortas padarytas anksciau tai stoves saldytuve, tai kaip jis gali surugti per karscius? Juk saldytuve ta pati temperatura. Ziurekite grietineles garantija ir viskas. O genda tai jei per vestuves prastovi para laiko per karscius ant stalo. Tik ne saldytuve lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai puikūs visi tortukai wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti