Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Knyga laaaabai wub.gif
2.5kg

user posted image
keksiukai prie tortuko
user posted image
nedidukas visai gal kokie 1.700kg,dariau pazystamai,paprase padaryti pries 1.5 dienos iki datos doh.gif tai gavosi.....kas gavosi schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Azalija-777 saunus tortukai smile.gif ir paskubom darytas gerai gavosi, gal kiek per tuscias, bet vistiek saunus.
tokius tortus kaip snikersas ir juodasis miskas tikrai drasiai tepciau ir treciadieni, jei tik produktu galiojimo laikas nesibaigia iki ar per suvalgymo diena. man jie i trecia diena buna dar skanesni smile.gif
aukso spalvai naudoju purskiamus tokius http://www.tesco.ie/...s/?id=271254307 , bet man jie nelabai. tiesiog kazkada nusipirkau pameginti, tai ir naudoju, tik pamaisau su laseliu degtines-tada spalva siek tiek grazesne gaunasi, bet ne grynai aukso.
aciu uz pagyrimus mano knygai 4u.gif ten ant sono uzrasas "LAW" (istatymas) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(okmantes @ 2013 06 24, 21:29)

aciu uz pagyrimus mano knygai  4u.gif ten ant sono uzrasas "LAW" (istatymas)  smile.gif

blush2.gif o man pasirode skaiciai biggrin.gif
Atsakyti
gal gausis mazesne foto ideti, kad temos netersti smile.gif va cia mano tepliota su aukso spalva:
user posted image
Atsakyti
Labukas)

Morenginis
https://fbcdn-sphoto...538951491_n.jpg

Medutis
https://fbcdn-sphoto...269647482_n.jpg
Atsakyti
[quote=okmantes,2013 06 24, 00:24]
tiesa sakant, pastilazas su manim nelabai draugauja ax.gif kiek esu dariusi,dejau golden sirup'a, bet tik kelis kartus isejo kaip reikia, o kodel neisejo tie dar keli kartai...tai kas ten zino smile.gif
Sveikutes,
isiterpsiu, as gyvenu Norvegijoje, tai vietoj dirbtinio medaus naudoju "dan sukker" lys sirup, visur, kur reikia dirbtinio 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos, greit su klausimu atskubu, sugalvojau at torto det azurinius drugelius, o ne spaustus su formele, man ju reikes baltu, bet as nemegstu baisiai su baltu sokoladu dirbti, jis man greit tirpsta rankose ir pan, sugalvojau tuos drugius ispiest ant kepimo popieriaus su baltymu-cukraus pudros glajum, isdziovint ir susmeigt i torta. ar as cia gerai sumasciau? man eis juos nuo to popieriaus nugremzt?
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2013 06 25, 13:31)
sveikos merginos, greit su  klausimu atskubu, sugalvojau at torto det azurinius drugelius, o ne spaustus su formele, man ju reikes baltu, bet as nemegstu baisiai su baltu sokoladu dirbti, jis man greit tirpsta rankose ir pan, sugalvojau tuos drugius ispiest ant kepimo popieriaus su baltymu-cukraus pudros glajum, isdziovint ir susmeigt i torta. ar as cia gerai sumasciau? man eis juos nuo to popieriaus nugremzt?

Jie labai trapūs, prisipieškit su atsarga. Bus labai gražu.
Atsakyti
Sveikos, merginos

Turiu skubų klausimėlį...Ar galima rafaelo torta susitept trčiadienį, ketvirtadienį papuošt, o valgyti šeštadienį? Nepages? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jumakavec @ 2013 06 25, 15:24)
Sveikos, merginos

Turiu skubų klausimėlį...Ar galima rafaelo torta susitept trčiadienį, ketvirtadienį papuošt, o valgyti šeštadienį? Nepages? g.gif

as nerizikuociau,ypac vasara

-------
oj,pamirsau nicus blush2.gif mieli tortukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 25 birželio 2013 - 14:32
Grazus grazus tortukai visu! smile.gif

Noriu paklausti. Gal ka girdejote kur butu galima pasimokyti privaciai ar nedidele grupele TORTUKU PUOSIMO Liepos antroje puseje LIETUVOJE. Biski prakutusi as jau ant to meno,tai pasitobulint noreciau. Prasau rasyti i asmenine zinute.
ACIUKAS.
4u.gif
Atsakyti
Mano paprastutis,bet realiai puosnus atrode,geles ir virsus pabarsytas blizguciais smile.gif ''Medutis'',2.8kg puostas pastilazu ir aisingu
Atsakyti