Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Mingailiux @ 2013 06 23, 10:33)
Mano dar viena Mike Puchovicius smile.gif

labai fainas smile.gif tiek apziurinejau, o pamineti uzmirsau 4u.gif
noriu ateity padaryti buteli dezutej. esu skaicius, kad dedat mase ant butelio ir dziovinat. o kaip su forminiais buteliais (pvz.:yra toks su vynuogiu kekem figurinis)? negi pirktis kiekviena karta tongue.gif papasakokit, prasau, kaip jus darot?

aciu uz ivertinima mano knygos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo okmantes: 24 birželio 2013 - 11:57
na buteli tai tikrai reikia tureti,jei nori jo forma isgauti.bet pirkti kaskart nereikia,uztenka viena karta nusipirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 06 24, 11:08)
na buteli tai tikrai reikia tureti,jei nori jo forma isgauti.bet pirkti kaskart nereikia,uztenka viena karta nusipirkti  biggrin.gif

lotuliukas.gif nu jo...kazkaip nepagalvojau... biggrin.gif paprastai susivartoja ir ismeti tuscia tara, o cia gi irankis darbui lieka smile.gif nu va, pasikroviau gera nuotaika likusiai dienos daliai biggrin.gif
Atsakyti
kokie grazus tortukai wub.gif

---

as vel su klausimu smile.gif visad biskvitukus diena pries tepima arba ta pacia kepu o cia reik vos anksciau nes laiko nebus.
mastau kaip su islaikymu g.gif na biskvitus jei tortai vartosis sestadieniui tai antradieniui galima kepti ir i saldytuva padejus laikyti?
o kaip del tortu sutepimo? vartotusi sestadieni, o teptusi ketvirtadieni (jogurtinis, snikeris, juodas miskas)? nieko?
Atsakyti
ir dar biggrin.gif

su kuo isgaunat aukso spalva? - miltukai, geliniai... prasom pasidalinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 06 24, 14:08)
kokie grazus tortukai  wub.gif

---

as vel su klausimu smile.gif visad biskvitukus diena pries tepima arba ta pacia kepu o cia reik vos anksciau nes laiko nebus.
mastau kaip su islaikymu  g.gif na biskvitus jei tortai vartosis sestadieniui tai antradieniui galima kepti ir i saldytuva padejus laikyti?
o kaip del tortu sutepimo? vartotusi sestadieni, o teptusi ketvirtadieni (jogurtinis, snikeris, juodas miskas)? nieko?

biskvita i maiseli ir i saldytuva
o del sutepimo,tai ketvirtadienio vakare sutepus viskas gerai bus,jei tortai bus laikomi saldytuve ir valgymo diena ne visa diena ant saules troskinsis
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 06 24, 16:05)
biskvita i maiseli ir i saldytuva
o del sutepimo,tai ketvirtadienio vakare sutepus viskas gerai bus,jei tortai bus laikomi saldytuve ir valgymo diena ne visa diena ant saules troskinsis

tai vat ketvirtadienio tai jo, bet as kalbu apie treciadieni g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 06 24, 14:12)
tai vat ketvirtadienio tai jo, bet as kalbu apie treciadieni g.gif  doh.gif

Tikrai nieko nenutiks,isbandytas reikalas ir ne karta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 06 24, 16:12)
tai vat ketvirtadienio tai jo, bet as kalbu apie treciadieni g.gif  doh.gif

nebandziau,nieko negaliu patarti
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 06 24, 16:46)
Tikrai nieko nenutiks,isbandytas reikalas ir ne karta  mirksiukas.gif

As ir esu ne karta issikepusi plotinius savaite anksciau ,laikiau saldytuve ir nieko nenutiko 4u.gif esu tepusi treciadieni,viskas buvo gerai,bet tai buvo ne vasara...o dabar man ir del laiko stygiaus reiketu susitepti treciadieni,tai vat irgi mastau.. g.gif

Okmantes,grazi knyga 4u.gif o kas ten ant jos nugareles (sone) uzrasyta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo umedyte: 24 birželio 2013 - 16:53
QUOTE(okmantes @ 2013 06 24, 13:36)
lotuliukas.gif nu jo...kazkaip nepagalvojau...  biggrin.gif paprastai susivartoja ir ismeti tuscia tara, o cia gi irankis darbui lieka  smile.gif nu va, pasikroviau gera nuotaika likusiai dienos daliai  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif isgeri ir statais i sekcija biggrin.gif biggrin.gif

Knyga tikrai grazi wub.gif
o sone parasyti romeniski skaiciai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(umedyte @ 2013 06 24, 15:51)
As ir esu ne karta issikepusi plotinius savaite anksciau ,laikiau saldytuve ir nieko nenutiko  4u.gif esu tepusi treciadieni,viskas buvo gerai,bet tai buvo ne vasara...o dabar man ir del laiko stygiaus reiketu susitepti treciadieni,tai vat irgi mastau.. g.gif

Okmantes,grazi knyga  4u.gif o kas ten ant jos nugareles (sone) uzrasyta?

Na suprantu,kad vasara,bet juk nesiruosiat sutepinet torto pora valandu,dar tiek pat puosti ax.gif Na bet tyliu,nes paskui liksiu kalta ax.gif
Atsakyti